miladgraphic گفت:
ببخشید که این حرف رو می زنم ؛ دوست عزیز ( Broken home ) ؛ اما اصلا چیزی به اسم خدای گرافیک وجود نداره . نه در گرافیک بلکه در هنر .
هر کس در هر رشته ای هست و در اون کارهای قابل توجهی ( از لحاظ ایده و اجرا ) داره ، قابل احترام هست .
به قول استاد بهمن جلالی ( عکاس ) که می گفتن ، هنر گود زورخونه نیست که هر کی زیاد رفته ، بشه آخرش . یک بچه 15 ساله هم می تونه به اندازه اون شخص 70 ساله کاراش عالی باشه . اصل این هست که :
« آدمش چه جور باشه »
خواهش میکنم.
ببینید من نگفتم چه کسی قابل احترام هست و چه کسی نیست.ولی اینکه بگیم بهتر و بدتری وجود نداره مسلما اشتباست.ولی در مورد کار قابل توجه منم دنبال همون هام.یک graphic god قطعا کار قابل توجهی انجام داده.
در مورد حرف آقای جلالی هم. برعکس . هنر عین تمام تکنیکای دیگه ی جهان پیشرفته و مبتدی داره و اول وآخر.البته من شک دارم گرافیک هنر باشه.
مثلا در سینما اگر از کسی در مورد بهتر بودن فیلمهای "متیو کاسو ویتز "( فیلم laen و ... )و مثلا فیلم ساز درجه 3 سازی مثل "مسعود کیمیایی" و هر کدام از فیلمهاش سئوال کنید.آیا در جواب دادن به این سئوال اصلا شکی خواهد کرد؟
و همین طور در موسیقی مقایسه کنید تکنیک و محتوای اثرهای frank zappa و joe satriani و Steve Vai که به guitar gods مشهورند با اکثر گروهای پخش شده از mtv و viva.
در مورد سن هم بحثی در این مورد نکردیم.این واقعیت مسلمیه که گفتین که البته اکثرا این طور نیست.استثنا ست.
در مورد اصلی که بیان کردید نمیدونم بر چه اساس گفتین ولی من کاری به شخص ندارم به کاری که انجام داده به اثرهاش اهمیت میدم.
ممنون که این بحث رو پی گیری کردین .شاید بهتر باشه کم کم این مطلب رو درز بگیریم.