این آمار قسمتی از اطلاعاتی بود که من بدست اوردم
خیلی چیزا هست که گفتنش جایز نیست
مثلا ارتباط بین کمک همکار ها و مدیرها و ....
لول دست شما درد نکنه آخر عمری فقط همین مونده بود بارمون بشه.من کلی دارم ازین مدیریت لذت می برم
آی لاو تو! جان! عزیزم
من همون شب که اومدی و با زبون نه چندان نرم بهم گفتی علی رضا برای چی ناراحته، مستقیما جلوی خودش و خودت گفتم هر موقع احساس کردی لازمه، من همون لحظه استعفا میدم تا علی رضا بجای من بیاد
خود علی رضا نخواست.و گفت نه
حالا نمی دونم شما چرا اصرار داری علی رضا بره؟ و مصر هستی تا حتما خداحافظی کنه
ممنون میشم دلیل این حرکاتتونو بدونم!
اگه واقعا به عنوان دوست دارین این کار رو می کنین! من شرمنده ام که این حرف رو میزنم! اما اصولن کسی که دائما با اعصابم بازی کنه رو دوست واقعی خودم حساب نمی کنم!!!
امیدوارم علی رضا هم کمی بیشتر فکر کنه! اینکه توی پست قبلم گفتم اصرار نمی کنم و نظرم روتحمیل نمی کنم! برای این بود که نمی خواستم اون مدل دوستی باشم که در بالا بهش اشاره کردم!
صد بار، بلکه دویست بار همون شب به شما گفتم، مدیرها رو من انتخاب نمی کنم.نه من، نه سارا
بنابراین این قضیه ی ارتباط بین همکارها و مدیرها! تا قسمتی منتفی ئه!
اما باز هم سر حرفم هستم.چون حقیقتن بعنوان یک انسان! از اینکه هر روز تحقیر بشم و هر کس بیاد هر چی میخواد بهم بگه! و من تا جوابشو بدم جوابم رو پیرهن عثمان کنه! و براش تاپیک بزنه و هر روز جد و آبادم رو جلوی چشمم بیارن! زیاد خوشم نمیاد.
سلام
به نظر من اينطور بحث ها رو نبايد ادامه داد چون در آخر هيچ كدوم از كاربرها قانع نميشن
من با عليرضا دوستم و بايد بگم خيلي هم دوستش دارم و تمام سعي خودم رو كردم تا از تصميمش منصرف بشه
كه نشد اما اميدوارم باز اونو تو انجمن ببينيم
در مورد پست هام هم كه ilovet0 زحمت كشيدن و آمارشو دادن بايد بگم
من به طور اتفاقي تايپيك مجيد رو ديدم كه براي بعضي از بخش ها مدير مي خواد
و منم تنها براي اين كه بتونم به نو عي كمك كنم تقاضا دادم
حالا و اقعا اگه فكر مي كنيد در جايي كه هستم نبايد باشم فقط كافيه بگين
من آدم منطقي هستم و بدون هيچ بحث وجنجالي جاي خودم رو به كسي كه لياقتش هست مي دم و قول مي دم كمكش هم كنم
اما خواهش مي كنم بحث رو به انحراف نكشيد چون بچه هاي انجمن همه با هم دوستن
كاري نكنيم هنوز هيچي نشده اين دوستن جاي خودش رو به دشمني بده كه ميدونم اصلا اينطور نيست
يا علي
كامبيز
کامبیز به نظرم بهترین کسی هستی که میشد برای بخش فتوشاپ انتخاب بشه.دیگه هم ازین فکر ها نکن
پ.ن:برخی دوستان عزیز! که توی پیغام خصوصی برای مدیرها فحش ارسال می کنند، لطف کنن قبل از پست زدن و پیغام زدن کمی فکر کنند.من یادم نمیاد کسی رو تا بحال بن کرده باشم.اما وقتی ببینم داره به یه مدیر توهین میشه، ایندفعه بجای بن موقت! بن دائمی می کنم.بسه هر چی مراعات کردم.چرا همیشه من مراعات همه رو بکنم.ازین ببعد کمی هم بقیه مراعات خودشونو بکنن
موفق باشید