خداحافظی برای همیشه ...

وضعیت
موضوع بسته شده است.

YTERROR

Active Member
فقط عمکرد خودمو می گم

روز اولی که تایپیک رو دیدم هیچ اقدامی برای درخواست ندادم چون از عواقب سایر مدیران و ........ تا حدی حدس می زدم چی میشه

نکته خیلی جالب این انتخاب مدیر و .... این بود هر کس تویی اون تایپیک درخواست تغییر مدیران رو داده بود یک سمتی بهش دادن :neutral:

در کل بهتره همیشه آدم به فکر مقام یا ... نباشه و کار خودشو بکنه

موفق و پیروز باشید

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
درود بر شما
کیفیت بی شک بر تر زا کمیت هست.
نمی دونم ملاک انتخاب ها چی بوده، اما به نظر خودم در صورتی که از 50 تا پستی که شروع کننده آن بودم، 20 تای اون مفید بوده ، بسیار با اهمیت تر است از آنکه من 500 تا پست می زدم و فقط 50 تای اون مفید باشه.
پستی که شما در این سایت در یافت می کنید، بجز زمانی که می زارید و استفاده از اطلاعات ارزشمند دوستان، وجه مادی نداره و در صورتی که شما احساس می کنید عملکرد شما زیر سوال رفته، به جای ترک سایت، از عملکرد خود دفاع کرده و صرفا جهت روشن شدن مطلب برای شما و دیگر دوستان، از مدیران بخواهید که توضیحاتی رو به عنوان ملاک انتخاب مطرح کنند.
بی شک شما از نگرش مدیران به عملکردتان دلگیرید. اما اگر صرفا به تبادل اطلاعات خود بیندیشید، بیشک از دلگیریتان کاسته میشود.
در نهایت، صلاح مملکت خویش خسروان دانند.

oxygenws

Active Member
اول از همه یک توصیه، برادر علیرضا، بسیار ترجیح داره که خودتون اینجا صحبت کنید، چون بعدا موظف می شید پاسخ جوابیهء دوستانتون رو هم بدید.

چند خط توضیح و نکته:

1- بد نیست بدونیم که ilovet0 دوست صمیمی و عزیز علیرضا است و بالعکس، خوب مهم نیست.
2- اصولا کسی که پیشنهاد مدیریت میده، مسلما باید انتظار «مدیر نشدن» هم داشته باشه و نداشتن این انتظار، نشان غرور بی مورد اون فرده... چه بسا چنین فردی با این حد غرور بهتره مدیر نشه.
3- همونطور که echess گفت، کیفیت مهم تر از کمیته... دوستان، لطفا تعداد پست ها رو به رخ نکشید، چون از دید من هیچ ارزشی نداره.
4- در جواب این حرفتون «نمیدون اگه ایشون هم مدیر میشدن جای مدیر های دیگرو تنگ میکردن» واقعا نمی دونم چی بگم... شاید به این دلیل باشه که نمی تونم تا این حد بدون تفکر حرفی رو بزنم... به هر حال، اگر این دوستتون واقعا نیاز به مدیر شدن دارند، شما به عنوان یک دوست، انجمنی برایشان تاسیس کنید و مدیرشان نمایید. (علیرضا جان، قبل از اینکه بخوای پاسخ منو بدی، به جمله اولی که همینجا نوشتم توجه کن)

5- در نهایت توجه شما رو به این جملات جلب می کنم، که یکی از دوستان در یک انجمن نوشته بود، خوندن این مطلب رو به تمامی دوستانی که از اینجا و مدیریت اش شاکی اند پیشنهاد می کنم.
برای خوندن کل مبحث می تونید کل این تاپیک رو ببینید:
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=57846

تصور غلطي كه باعث شده تو مبتني بر نظر اساتيدت ، اينجا و هر جائي مانند اينجا رو با قوانين اجتماعي-سياسي تحليل كني ، دقيقا مشابه همان تصور غلطي است كه باعث ميشه جوامع اينترنتي ايراني ، عموما" مبتذل ، سطحي ، تا حد زيادي غير فني ، و مملو از مطالب فاقد ارزش و فايده باشه .

جوامع "عمومي" ، يا جوامعي كه به نوعي در اختيار اعضاء جامعه قرار ميگيرند ، به دليل حقوق عام افراد ، مانند يك شهر يا كشور ، در كنار قوانين عمومي شان ، يك مشخصه منحصر به فرد هم دارند و آن اين هست كه يك حق عمومي ، مثل حق زندگي كردن ، باعث ارتباط فرد و جامعه شده است . به عنوان مثال يك ايراني ، به اين دليل كه حق دارد زندگي كند ، ميتواند با رعايت قوانين جامعهء دولت اونتاريو ، به كانادا مهاجرت كند ، از اين دولت محلي اجازه بگيرد ، براي زندگي و تحصيل و كار و غيره . اين روند نرمال عضويت و ورود به يك جامعه عمومي است

اما جوامعي هستند كه ، علت عضويت افراد در آنها ، يك حق عمومي نيست . من در منزلم ، يك فيلم خصوصي نمايش ميدهم ، و از دوستان نزديك و قابل اعتمادم دعوت ميكنم . همسايه ، دوستان دعوت نشده ، علاقه مندان به سينما ، پسر كارگردان فيلم يا دختر رئيس جمهور ، حق حضور در اين جامعه را ندارند ، چون اين جامعه بر اساس حق عمومي اي متعلق به همه ، يا قشري خاص ايجاد نشده ، و يك جامعهء خاص با تعاريف روشن ، و محدود ، و با انگيزه اي مشخص و روشن ، با قراردادهائي كاملا" تعريف شده ، و بر اساس و با محوريت فرد يا افرادي است كه معرفي كنندهء اون جامعه هستند .

عدم رشد و بلوغ اجتماعي ، در كشورهائي نظير كشور ما كه مردم ، عموما" با داده هاي هدايت شده ، بيشتر ار هر چيز ، فقط تائيد كننده هاي مفيدي براي هدايت كنندگان اطلاعات بوده اند ، متاسفانه باعث شده ، عدم تفاوت جوامع عمومي و غير عمومي ، و نحوهء برخورد صحيح با هر كدام ، به بخشي از سيستم ادراك انسانها تبديل نشود ؛

به عنوان مثال ، يك نفر وارد يك اجتماع اينترنتي ميشود ، و در بدو امر ، شروع ميكند به نوشتن هر چيزي كه دلش ميخواد ، به هر سبكي كه دلش ميخواد ، و با هر ادبياتي كه دلش ميخواد . وقتي مديران و گردانندگان آن جامعه مطالبش را حذف يا ويرايش ميكنند ، عموما" اولين چيزي كه مينويسد ، مطلبي در بارهء "دموكراسي" يا "حق انتقاد" يا "آزادي بيان" و امثال آنهاست ؛ اين الگوي ساده ، نشان دهندهء همان تصور غلطي است كه در موردش صحبت ميكنم .

دموكراسي ، به معناي غلبهء تصميم اكثريت ؛ حق انتقاد به معناي به "حق" به چالش كشيدن رفتار ديگران ، و آزادي بيان به معناي عدم محدوديت بيان ، همگي مفاهيمي مربوط به جوامع عمومي هستند ، يعني جوامعي كه عضويت انسانها در آنها از يك حق طبيعي نشات گرفته است كه آن حق طبيعي مولد ساير حقوق است . انتقاد كردن زماني به يك "حق" تبديل ميشود كه پيشتر از آن ، "حق" بزرگتر و سطح بالاتري ، براي توجيه حقوق سطح پائين تر وجود داشته باشد ، "حق" انتقاد ناگهان بوجود نمي آيد ؛ و دقيقا به همين ترتيب ، دموكراسي ، و غلبه نظر اكثريت زماني قابل تعريف است كه حقوق سطح بالاتري مثل حق شهروندي ، حق برابري ، حق زندگي و حق مالكيت بر اموال عمومي ، ( كه در طول حقي مانند حق شهروندي هستند ، كه يك حق عمومي است ) قابل تعريف هست و الي آخر . پس زماني كه حق شهروندي وجود نداشته باشد ، بسادگي ، كلمهء دموكراسي قابل تعريف نيست ، و زماني كه "حق" عمومي سطح بالاتري وجود نداشته باشد - مثلا حق زندگي - "حق" انتقاد قابل تعريف نيست .

جوامع خصوصي ، بر اساس تعريف ، و فقط بر اساس تعريف ، تشكيل ميشوند ، و نه مبتني بر يك حق عمومي . جوامع تشكيل ميشوند چون انسانها حق زندگي دارند ، اما يك فروم اينترنتي راه نميفتد به دليلي مشابه ، يا يك كلوپ خصوصي تاسيس نميشود ، فقط به اين دليل كه انسانها حق شهروندي دارند . جوامع خصوصي ، بر اساس تعريف ، و براي رسيدن به هدف يا اهدافي روشن و تعريف شده ، در چهارچوب منافعي مفروض ايجاد ميشوند . در يك جامعه خصوصي ، دموكراسي ، "حق" انتقاد ، و هر حق يا قاعدهء ديگري ، موجود نيست ، مگر اينكه در مانيفست آن جامعه ، تعريف شده باشد . برخي از قواعد عمومي اجتماعات بزرگتر ، به اجتماعات كوچكتر خصوصي عضو آنها به ارث ميرسد ؛ مثلا" در جمهوري اسلامي ايران ، برخي از مسائل ممنوع است ، پس يك جامعه خصوصي كه در قالب اين كشور فعاليت ميكند ، بهتر است و بايد به اين قواعد احترام بگذارد ؛ كه اين استثناء ربطي به بحث من ندارد .

علت مهم وجود ابتذال ، حرفهاي مفت و بي ارزش ، بحث ها و كل كل هاي كودكانه - حتي ميان افرادي كه سن بالاتري دارند - ، دعواها و دلخوري ها و شكايتها و غيره ، كه در جوامع خصوصي ايراني ، و نه فقط اينترنتي ، بسيار هست ، عدم بلوغ و رشد يافتگي ذهن اجتماعي انسانها است .

اين مساله چندان به ايراني ها محدود نيست ، در عموم جوامعي كه در در اونها زندگي كردم و ميكنم ، اصولا" شرقي ها را با عنوان افرادي كه به سختي با چهارچوب و سازمان و نظام سازگار ميشوند ميشناسند ، و هر جا كه درك نظام و سازمان مهم باشد ، شرقي هاي كمتري شانس موفقيت دارند ، و خيلي ساده هم ميتوان ديد كه در اغلب كشورهاي شرقي نظام و سازمان امر موفقي نيست ، چون مردم بسادگي مفهوم قاعده مندي و ديسيپلين و نظام را درك نميكنند . توضيحش از محدوده اين بحث خارج هست .

در نمونهء مورد مطالعه ما يعني سايت برنامه نويس ، يك اتفاق مثبت افتاده كه باعث شده و ميشه ، كه محتويات سايت ، همان اندازه كه محتويات اغلب سايتها بي ربط ، بي ارزش ، و پر از بحثهاي بيهوده و كل كل و گفت و شنود غير فني و ...است نباشد . در اين نمونه ، سايت برنامه نويس تلاش كرده است كه بجاي تبعيت از همان روشهاي شناخته شده براي مديريت يك جامعه ، كه به نتيجه هم نميرسند ، از مدل خودش استفاده كند ؛ يعني تعريف قواعد و محدوده و چهارچوب درستي و غلطي ، و مديريت هر چيزي خارج از آنها ؛

اين تعريف يك جامعه خصوصي است . افراد ، به شرطي وارد اين جامعه ميشوند كه تمام قواعدش را پذيرفته باشند . اگر كسي عضو شد ، و در مورد قانوني انتقاد كرد ، در اولين قدم خودش را مسخره كرده است . چون مفهوم عضويت در يك جامعه خصوصي ، ابتدا ، پذيرش قوانين است ، خواه براي آن فرد قابل پذيرش باشند ، يا نباشند ؛ پذيرش افراد موضوعيت ندارد ، چون حق شهروندي تعريف نشده است ، چون يك جامعه عمومي نيست ، و از برنامه هاي خودش تبعيت ميكند ، و به اهداف خودش فكر ميكند .

نوشتن مطالب بي ربط ، فاقد محتوا و ارزش و غير فني ، يكي از مشخصه هاي بارز جوامع اينترنتي شرقي است . نه تنها تو در يك جامعه اينترنتي اروپائي ، كه با محوريت مطالعه دوربينهاي ديجيتال تشكيل شده ، چرت و پرت و كل كل نميبيني ، كه اگر هم نوشته بشه در اولين فرصت از بيخ حدف خواهند شد . دليلش خيلي ساده هست . "چرا؟"

اگر هدف و برنامه روشن و اهداف قطعي اي براي جامعه اي وجود داشته باشد ، بايد با هر چيزي خارج از آن چهارچوبها مقابله كند ، و پذيرش برخي از افراد ، حائز اهميت و با ارزش نيست ، به همان دلائلي كه در تفاوت جامعه عمومي و خصوصي توضيح دادم .

ابتذال ، كه گفتي به زعم استاد تو لازمه يا ينفك هر اجتماع سالميه ، نتيجهء عدم درك مفهوم اجتماعه . همسو نبودن ، بخشي از نيروهاي يك جامعه با بقيه ، زماني قابل تعريف است كه حقوق عمومي سطح بالائي ، " بودن" و " بايد - بودن" افراد رو تضمين كنه ، مثلا" حق حيات يا حقوق شهروندي . در يك جامعهء خصوصي اين حقوق تعريف شده نيستند ، و يا اگر هستند ، بر اساس اهداف همان جامعه ، و نه به اين دليل كه چنين قاعده اي آن بيرون وجود دارد .

نوشتن چرت و پرت ، شوخي ، كل كل بي مورد ، به اين دليل در جوامع اينترنتي ايراني ، بسيار شايع است ، چون در ذهن بسياري از مشتريان اين جامعه ها ، تعريف مشخص و روشني از سازمان و نظام و فعاليت در يك نظام و ديسيپلين خصوصي تعريف نشده . افراد ميپندارند ، كافي است كه با مطالبي از يك سايت حال كنند ، تا "حق" داشته باشند كه به هر شكلي برخورد كنند ، هرچيزي بنويسند ، و در نهايت از "حقوق"اي كه دارند حرف بزنند . واقعيت اين است كه حقي وجود ندارد ، چون تعريف نشده ، و اگر وجود داشته باشد ، فقط و فقط در چهارچوب تعريف شده قابل پيگيري است .

ما گفته ايم كه مطالب بي ربط ننويسيد ، كل كل نكنيد ، لينك Warez ندهيد ، مسائل حاد سياسي و مذهبي را مطرح نكنيد ، فحش ندهيد و الي آخر . اينها ، يعني قوانين سايت ، تنها مفاهيم اجتماعي تعريف شده در اين جامعه خصوصي هستند . حق شهروندي يك انسان در جامعه ايجاب ميكند كه از او نظري پرسيده شود ، اما چون در سايت برنامه نويس حق شهروندي وجود ندارد ، نظر افراد فقط وقتي پرسيده ميشود كه بدانيم اين نظر ميتوانيد سازنده و مفيد باشد ، و قس علي هذا .

وقتي نوشته اي فاقد محتوا ، يعني فاقد هر نوع داده يا سوالي است ، كه يعني contentless است ، طبق تعريف ، بسادگي حذف ميشود . وجود اين داده ، يعني ابتذال ، يعني همان چيزي كه به دليل خلاء ساختار يافتگي ذهني عناصر اجتماع ، توليد ميشود .

هدف از عضويت در يك جامعهء خصوصي ، بايد بر اساس تعاريف آن جامعه و منافع فرد ، روشن باشد . چرا فردي بايد عضو سايت برنامه نويس باشد ؟

احتمالا يا به كمك فني افرادي نياز دارد ، يا ميخواهد در مورد مسئله اي نظر سايرين را بپرسد ، يا مايل است با جواب دادن به سوالات توان فني اش را بالاتر ببرد ، و يا رابطه اش را با اجتماع افراد هم-سان حفظ كند ، و يا دلائلي نظير اين .

زماني كه هدفهائي مانند اين در ذهن افراد وجود نداشته باشد ، و وقت گذراني و علافي و تفريح و سرك كشيدن به هر گوشه اي و نوشتن از هر دري و گفتن به هر شكلي ، تنها برنامه هاي فرد باشند ، نتيجه اي كه عايد اون اجتماع ميشه ، نتيجه مثبتي نيست .

خلاصه ، اينجا چهار چوب و تعاريفي دارد ، و تعامل بر اساس همان چهارچوب هاست . سايت برنامه نويس قديمي ترين سايت فعال در مورد نرم افزار هست ، و از پنج سال قبل كه فروم و وبلاگي - به شكل فعلي - در اين زمينه فعال نبود ، تابحال ، افراد بيشماري ، سوال كرده اند ، جواب گرفته اند ، مسائلشون حل شده و خلاص . هر چيزي خارج از اين توصيف ، با مقاصد و اهداف ما متناقض است . وقتي مطلبي بي ارزش و نوشتن و انتشارش غير ضروري است ، حذف ميشود و اگر تكرار شود نويسنده اش اخطار ميگيرد و اگر باز تكرار شود اخراج ميشود . اين فرمول در هر جامعهء سالمي خصوصي كه براي اهدافش ارزش قائل است به اشكالي وجود دارد .

افرادي كه عموما" به فعاليت سازنده و مثبت و مفيد ، با درك چهارچوبها و سياستها مشغول اند ، هيچ وقت با چنين جامعه خصوصي اي مشكل پيدا نميكنند ، و به تجربه ثابت شده افرادي كه چهارچوب و قواعد را درك نميكنند ، دير يا زود دچار مشكل ميشوند .

اين طبيعي است كه فردي چيزي بنويسد و اون مطلب حذف بشه ، و اين باعث ناراحتي و دلخوري بشه . اما اولا" مطالبي كه با رعايت چهارچوب نوشته بشن ، هيچ وقت حذف نميشن ، و ثانيا" انتقاد ، در مورد عملكرد ، و نه قانون ، هميشه امكان - ونه حق- اي است كه عضو هر جامعه اي ميتونه ازش ، استفاده كنه . همانطور كه استفاده كردن از فضاي يك جامعه ، روش غلط و روش صحيح دارد ، انتقاد هم روش غلط و روش صحيح دارد .

به قضاوت من ، مهمترين دليلي كه باعث ميشود انتقادهائي از اين دست گاهي مطرح شوند ، محدوديتهاي جدي سايت برنامه نويس براي محتواي نوشته هاست . اين طبيعي و قابل درك هم هست ؛ اين ، دقيقا يعني چهارچوب سايت . هر كسي رعايت كند ، با مسئله اي مواجه نميشود ، و نبايد فراموش كرد ، كه اين چهارچوب فقط و فقط براي ايجاد فضائي مثبت و مفيد در نظر گرفته شده .

من واقعا" در جريان مسائلي كه بين برخي از كاربران سابق سايت و برخي از دوستان وجود دارد نيستم ، و حتي احساس نكردم لازمه واردششون بشم ، ( وقتي يكي ميره ، يكي مياد ، يكي حذف ميشه و غيره فقط ميبينم و حتي به جزئياتش فكر هم نميكنم ، دليلش هم واضح اين است كه موارد مهمتري براي فكر كردن دارم و خيال ميكنم كه ساير آدمها هم بايد چنين باشند ، مگر نه اينكه اينجا فقط و فقط يك فروم ساده اينترنتي براي مباحثه فني در مورد دو خط كد ابلهانه كامپيوتر است ، پس اين همه جنجال و دغدغه چرا ؟ ) اما رفتار عموم مديران سايت مناسب و قابل قبول است ، تحريك كننده و سليقه اي نيست و اگر هم مانند ساير انسانها خطا كنند مسير براي انتقاد صحيح و مودبانه هميشه باز بوده و هست .
( دو بخش براي هماهنگي مديران و مديران ارشد وجود دارد ، مباحث حذف شده به بخش خاصي منتقل ميشوند ، و ليست برخورد با افراد در اختيار مديران ارشد هست ؛ همه چيز قابل كنترل هست و كسي هر كاري كه دلش بخواهد انجام نميدهد )

تجربه نشون ميده كاربراني كه بجاي وقت گذراني ، و "زندگي" روي يك فروم اينترنتي ، مانند اينجا ، دنبال برنامه ء خاصي مانند رفع اشكال ، يا مبادله اطلاعات باشد ، خيلي خيلي بعيد است كه دچار مسئله اي شود كه به انتقاد نياز داشته باشد

اگر ياد بگيريم ، و فراموش نكنيم ، كه هدف از نوشتن نام سايت و پرداختن هزينهء اينترنت و زمان ، براي فعاليت در سايتي مثل اين ، فقط پرسيدن و جواب دادن با توجه به چهارچوبها هست ، نه مطلب غير فني و بي ربط مينويسيم ، نه با ديگران كل كل ميكنيم ، نه با قوانين سايت مشكل پيدا ميكنيم و نه غيره .

( تمام وقت آزادي كه امروز داشتم همين بيست دقيقه اي بود كه صرف نوشتن اين مطلب كردم ، كه بجاش ميشد جواب سه چهار تا سوال سي و دلفي و جاوا رو بدم ، كه مشكلات واقعي دو سه نفر رو حل كنه . درك تمام تفاوت مسئله به همين سادگي هست )

از مجید جان هم خواهش دارم که در انتخاب مدیر و همکار مدیر و غیره و ذالک بیشتر دقت بکنه... مدیر شدن و کسب این مقام ِ ذلیل به تعداد پست نیست، به بزرگی فرد هم بستگی داره، مهد کودک جای دیگری است. (علیرضا جان، باز هم به جمله اولم ارجاعت می دم)

shirini_forush

Well-Known Member
البته من خیلی علیرضا رو دوست دارم. هر چند با پست ilove0 مخالفم و نمونه های این کار رو زیاد ازشون دیدم.
در جواب صحبتهایی هم که شد:
1- اگر کسی مثل من با 2 تا پست و 3 روز سابقه همکار انجمن سویش و فلش شده به خاطر اینه که مدیرای این بخش بیش از سه ماهه که این ورا نیومدن. تازه جای تعجب هم هست که با این بی مدیری... (تعجب هست ولی اعتراض نیست):eek:
2- تو بخش گرافیک و فوتوشاپ دو تا مدیره ی محترمه هرروز آنلاین هستن و چیزی بی جواب نمیمونه.
من خودم چند وقت پیش یه سری کار در پیت گذاشته بودم که سارا خانوم و ماندانا خانوم حتی اونجا هم اومده بودن نظر داده بودن.:eek:
3- مجید آقا خودش گفته بود در صورتی که از این به بعد هم فعالیت از دوستانی که انتخاب شدن ببینیم ارتقاء درجه خواهند داشت.:)
4- آخه علیرضا جونم شما یه پیام خصوصی به مجید آقا میدادی علت رو میپرسیدی، اعتراض میکردی، هر کار دیگه ای، چرا این پست رو زدی؟:cry:

YTERROR

Active Member
:) با نظر امید من موافقم ولی یک چیزی برام سوال شده در کنار همه این حرفا

چرا باید یکی مدیر باشه تا موظف بدونه جواب سوالات رو بخواد بده ؟

یا باید تایپیک آغاز کرده باشه تا یک گزینه از فعالیت اون فرد باشه ؟ ( من فقط 50 تا تایپیک باز کردم که از نظر خودم اگه نگاه کنید 50 تا تایپیکم 100 درصد مفید بوده یا سوالی پرسیدم که خیلیا دنبال جوابش بودن و الان هم 1 ساله اصلا تایپیک باز نکردم ولی جواب سوال یا انتقاد یا ... هم دادم اصا هم تمایل به مدیر بودن اون بخش یا ... رو ندارم

+ یکی از دوتسان گفته بود علی رضا یا ... دنبال مقام نبودن دنبال احترام و ارزش مجید یا ... بودن ولی این از نظر من اشتباه چون آدم باید خودش به خودش احترام بزاره نه احترام دیگران رو گدای کنه و بدون هیچ توقعی باید فعایت کنه حاا مدیر باشه فرد یا آبدرچی سایت باشه یا کاربر یا ......

فرق یک مدیر با یک کاربر فروم اینه که اجازه ادیت پست رو داره ( که جدیدا هر پستی هم از طرف مدیرا ادیت میه کلی تایپیک انتقاد راه میافته ) و مسولیت دیگه ای نداره که یک کاربر سایت نداشته باشه

اگر کسی مثل من با 2 تا پست و 3 روز سابقه همکار انجمن سویش و فلش شده به خاطر اینه که مدیرای این بخش بیش از سه ماهه که این ورا نیومدن

تویی بخش فلش خیلی از دوتسان از جمله Fafa یا من یا خیلیهای دیگه تا حدی که در توانمون باشه جواب وسالات رو میدیم و فکر نمی کنم نبود مدیر فعال در اون بخش مشکلی بوجود بیاره + بخش فلش خیلی از سوالت پاسخ داده شده که بیشتر سوالاتش تکراری و نیاز به یک فرد داره همش بگه جستجو کنید قبل از سوال

یک نظر شخصی روز اولی که درجات رو دیدم با خودم حساب کردم این فروم کلا 20 یا 30 تا کاربر داره که بصورت دوره ای عوض میشن که تویی فروم فعال هستند و مجید اومده همون 20 نفر رو درجه داده دیگه آدم یک تایپیک رو کخه می بینه همه یک درجه ای دارند :d

آخرین ویرایش:

shirini_forush

Well-Known Member
دقیقا موافقم اما بعضی وقتا نیاز به کارایی هست که کسی غیر از مدیر نمیتونه بهشون رسیدگی کنه.
مدیر بودن هم پست و مقام که نیست...
مثلا خوبه که به شما دستور بدن هر روز بیای و پست بزنی؟
یا موظفتون کنن هیچ پستی تو فلان انجمن بیجواب نمونه؟
اگر هم بعضی عزیزان درخواست دادن به این معنی نبوده که خوره ی مدیر بودن هستن (با عرض معذرت از همه)
به نظر من علتش این بوده که فرصت و تواناییش رو داشتن. همین.

YTERROR جون خود شما یکی از فعال ترین افراد بخش فلش هستی و من از وقتی اومدم شما رو اونجا دیدم.
ولی n تا پست هست که شما میتونستی جواب بدی و ندادی (چون یا فرصت نداشتی یا به هر دلیل دلت نخواسته)
حالا بده یکی با عشق به کمک به هموطناش بیاد وقت بذاره و به همه پست ها جواب بده؟
شما میتونید فعالیت تمام اونایی که انتخاب شدن رو تو بخش های خودشون بررسی کنید (این کار رو بکنید حد اقل در مورد خودم)

اگر هم منظور دسترسی هاست... بنده از وقتی همکار شدم هیچ چیزی به دسترسی هام اضافه نشده غیر از این که میتونم اخطار بدم (که شکر خدا اینقدر کابرا گلن که نیازی نیست)
تازه روزهای اول دسترسیم به امکانات معمولی مثل پیام خصوصی و... هم قطع شده بود (هم من همه بقیه همکارا)
الانم جز یه سری وظیفه (که قبلا هم بهشون عمل میکردم) بهم اضافه نشده...
اینم خداحافظی داره علیرضا؟

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
:)

+ یکی از دوتسان گفته بود علی رضا یا ... دنبال مقام نبودن دنبال احترام و ارزش مجید یا ... بودن ولی این از نظر من اشتباه چون آدم باید خودش به خودش احترام بزاره نه احترام دیگران رو گدای کنه و بدون هیچ توقعی باید فعایت کنه حاا مدیر باشه فرد یا آبدرچی سایت باشه یا کاربر یا ......
:d

درود بر شما
زمانی که اتتخاب بر حسب نظر سنجی باشه و همه اعضا در آن شرکت کنند با ملاک های تعیین شده، آن زمان دیگه بحثی نبست. امکان هم داره که ملاک انتخاب بر حسب تعیید چند کارشناس فنی هست.
اما چون در ملاک انتخاب شفاف سازی کامل نشده و تصور بر انتخاب بر حسب سلیقه شخصی تلقی میشه، این نگرانی در ذهن ایشون شکل گرفته که ارزش کار ایشان زیر سوال رفته و سابقه فعالیت ایشون.
شما تصور بفرمایید که از چند نفری که کاندیدا مدیریت شدند، زمانی که در خواست شما رد میشه، سوالاتی در ذهن دیگر دوستان به وجو یاد که چرا؟ و امکان این تصور غلط که فعالیت ایشون ارزش والایی نداشته.
ملاک ارزش فعالیت ایشون رو فقط پست های ایشون مشخص می کنه و دوستانی که از اطلاعات ایشون استفاده کردند و متخصصان فن. و نه من و نه مدیر و نه هیچ کس دیگه.
پاینده باشید

oxygenws

Active Member
این متن، در جواب ilovet0 است، که مخفیانه میاد توی انجمن ها و بهم پی ام میده... (چون آخرین پستش رو قبلا زده!)

...
زین همرهان سست عناصر دلم گرفت / شیر خدا و رستم دستانم آرزوست
زین خلق پر شکایت گریان شدم ملول / آن های و هوی و نعره ی مستانم آرزوست
گویا ترم زبلبل اما ز رشک عام / مهرست بر دهانم و افغانم آرزوست
دی شیخ با چراغ همی گشت گرد شهر / کز دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست
گفتند یافت می نشود جسته ایم ما / گفت آنکه یافت می نشود آنم آرزوست
...

باشد که همه به راه راست هدایت شوند.

YTERROR

Active Member
:) ببخشید نمی دونم چند نفر با ند تا آی دی می پرسن موضع یا .... من چیه والا مگه جبهه جنگه موضع داشته بام من فقط می گم مدیر بودن یا نبودن دلیلی نیتس ادم جواب بده یا نده یا موظف بشه یا نشه

وظیفه یک مدیر اینه از جنجال و پستهای بیهوده رو جلوگیری کنه مجبور نییت همه چیز رو جواب بده چون هی کس همه چیز رو نمی دونه

من خیلی پستها رو می بینیم تویی بخش فلش یا ... سوالات تکراری و قبا که می گفتم سر کنید کلی به افراد بر می خورد واسه همین چیزی نمی گم یا جواب نمی دم

یک نمونه ساده برای حرفم تویی بخش پی اچ پی بالای 50 تا تایپیک ردر مورد فرم تماس باما موجوده یا بالای 50 تا تایپیک در مورد loadMovie در بخش فلش موجوده

موفق و پیروز باشید

shirini_forush

Well-Known Member
بله... البته من موضعی ندارم.
و اگر قرار بود تو انجمن به سوال های مشابه پاسخ داده نشه ما یه آموزش کامل فلش میذاشتیم و در انجمن رو تخته میکردیم.
در مورد قدیمای شما هم واقعا متاسفم... اون موقع ها اسم شما زیاد تو انجمن ها دیده میشد...

در مورد وظایف مدیر هم اون چیزایی که بالا نوشتم رو بخونید. عینا هست. اگر آقا مجید اجازه بدن بخشی از این قوانین که همش هیچ کدوم راحت کننده ی کار مدیرا نیست و همش برای راحتی و پیشرفت کاربران و خود انجمن هست رو بیان میکنم.

YTERROR

Active Member
نه آموزش که هست اون که هیچ وی پستهای مشابه هم زیاد هست و وقتی یی وارد بخش فلش میهش و می خواد یک زیر و رو بکنه همش تایپیکهی تکراری باشه اصلا خوشش نمیاد واسه همین تایپیکهای که وساش بارها گفته شده رو باید کنترل کرد

shirini_forush

Well-Known Member
درسته. البته از اونجایی که مدیران بخش فلش خیلی وقته سرنزدن... کسی نیست تاپیک ها رو منتقل کنه...

kambiz-g

Member
سلام
به نظر من اينطور بحث ها رو نبايد ادامه داد چون در آخر هيچ كدوم از كاربرها قانع نميشن
من با عليرضا دوستم و بايد بگم خيلي هم دوستش دارم و تمام سعي خودم رو كردم تا از تصميمش منصرف بشه
كه نشد اما اميدوارم باز اونو تو انجمن ببينيم

در مورد پست هام هم كه ilovet0 زحمت كشيدن و آمارشو دادن بايد بگم
من به طور اتفاقي تايپيك مجيد رو ديدم كه براي بعضي از بخش ها مدير مي خواد
و منم تنها براي اين كه بتونم به نو عي كمك كنم تقاضا دادم
حالا و اقعا اگه فكر مي كنيد در جايي كه هستم نبايد باشم فقط كافيه بگين

من آدم منطقي هستم و بدون هيچ بحث وجنجالي جاي خودم رو به كسي كه لياقتش هست مي دم و قول مي دم كمكش هم كنم
اما خواهش مي كنم بحث رو به انحراف نكشيد چون بچه هاي انجمن همه با هم دوستن
كاري نكنيم هنوز هيچي نشده اين دوستن جاي خودش رو به دشمني بده كه ميدونم اصلا اينطور نيست
يا علي
كامبيز

Mandana

Active Member
این آمار قسمتی از اطلاعاتی بود که من بدست اوردم
خیلی چیزا هست که گفتنش جایز نیست
مثلا ارتباط بین کمک همکار ها و مدیرها و ....
لول دست شما درد نکنه آخر عمری فقط همین مونده بود بارمون بشه.من کلی دارم ازین مدیریت لذت می برم
آی لاو تو! جان! عزیزم
من همون شب که اومدی و با زبون نه چندان نرم بهم گفتی علی رضا برای چی ناراحته، مستقیما جلوی خودش و خودت گفتم هر موقع احساس کردی لازمه، من همون لحظه استعفا میدم تا علی رضا بجای من بیاد
خود علی رضا نخواست.و گفت نه
حالا نمی دونم شما چرا اصرار داری علی رضا بره؟ و مصر هستی تا حتما خداحافظی کنه
ممنون میشم دلیل این حرکاتتونو بدونم!
اگه واقعا به عنوان دوست دارین این کار رو می کنین! من شرمنده ام که این حرف رو میزنم! اما اصولن کسی که دائما با اعصابم بازی کنه رو دوست واقعی خودم حساب نمی کنم!!!
امیدوارم علی رضا هم کمی بیشتر فکر کنه! اینکه توی پست قبلم گفتم اصرار نمی کنم و نظرم روتحمیل نمی کنم! برای این بود که نمی خواستم اون مدل دوستی باشم که در بالا بهش اشاره کردم!

صد بار، بلکه دویست بار همون شب به شما گفتم، مدیرها رو من انتخاب نمی کنم.نه من، نه سارا
بنابراین این قضیه ی ارتباط بین همکارها و مدیرها! تا قسمتی منتفی ئه!

اما باز هم سر حرفم هستم.چون حقیقتن بعنوان یک انسان! از اینکه هر روز تحقیر بشم و هر کس بیاد هر چی میخواد بهم بگه! و من تا جوابشو بدم جوابم رو پیرهن عثمان کنه! و براش تاپیک بزنه و هر روز جد و آبادم رو جلوی چشمم بیارن! زیاد خوشم نمیاد.

سلام
به نظر من اينطور بحث ها رو نبايد ادامه داد چون در آخر هيچ كدوم از كاربرها قانع نميشن
من با عليرضا دوستم و بايد بگم خيلي هم دوستش دارم و تمام سعي خودم رو كردم تا از تصميمش منصرف بشه
كه نشد اما اميدوارم باز اونو تو انجمن ببينيم

در مورد پست هام هم كه ilovet0 زحمت كشيدن و آمارشو دادن بايد بگم
من به طور اتفاقي تايپيك مجيد رو ديدم كه براي بعضي از بخش ها مدير مي خواد
و منم تنها براي اين كه بتونم به نو عي كمك كنم تقاضا دادم
حالا و اقعا اگه فكر مي كنيد در جايي كه هستم نبايد باشم فقط كافيه بگين

من آدم منطقي هستم و بدون هيچ بحث وجنجالي جاي خودم رو به كسي كه لياقتش هست مي دم و قول مي دم كمكش هم كنم
اما خواهش مي كنم بحث رو به انحراف نكشيد چون بچه هاي انجمن همه با هم دوستن
كاري نكنيم هنوز هيچي نشده اين دوستن جاي خودش رو به دشمني بده كه ميدونم اصلا اينطور نيست
يا علي
كامبيز

47lbf6a.gif

کامبیز به نظرم بهترین کسی هستی که میشد برای بخش فتوشاپ انتخاب بشه.دیگه هم ازین فکر ها نکن

پ.ن:برخی دوستان عزیز! که توی پیغام خصوصی برای مدیرها فحش ارسال می کنند، لطف کنن قبل از پست زدن و پیغام زدن کمی فکر کنند.من یادم نمیاد کسی رو تا بحال بن کرده باشم.اما وقتی ببینم داره به یه مدیر توهین میشه، ایندفعه بجای بن موقت! بن دائمی می کنم.بسه هر چی مراعات کردم.چرا همیشه من مراعات همه رو بکنم.ازین ببعد کمی هم بقیه مراعات خودشونو بکنن
pinkrose.gif

موفق باشید

AMiR

Active Member
واقعا نمي دونم چي بگم
چند روزي نبودم
و مثل هميشه در حساس ترين روز ها هم نبودم !

عليرضا جان فكر نمي كردم واقعا تصميم به رفتن داشته باشي ،‌كجا ؟ تازه داشتم رفيق مي شديم !!

من هم نمي خوام زوركي نگه ت دارم ولي فقط مي دونم اگر دوستي اي وجود داشته باشه با ارزش تر از اينه كه سر اين جور مسائل جزئي بخوايم روابط رو تيره و تار كنيم

در هر صورت تصميم نهايي با خودته
من كه تو اين مدت كم خيلي از دوستيت لذت بردم و از راهنمايي هات استفاده كردم و اميد وارم همين طور (‌حالا نه الزاما اين جا !‌هر جاي ديگه ) بتونيم دوست بمونيم
و اميد وارم هر جا كه هستي موفق باشي و من رو فراموش نكني

siavashmusic

Active Member
اما باز هم سر حرفم هستم.چون حقیقتن بعنوان یک انسان! از اینکه هر روز تحقیر بشم و هر کس بیاد هر چی میخواد بهم بگه! و من تا جوابشو بدم جوابم رو پیرهن عثمان کنه! و براش تاپیک بزنه و هر روز جد و آبادم رو جلوی چشمم بیارن! زیاد خوشم نمیاد.
کی تحقیر بشه چی تحقیر کنه ؟! کی اصلا میتونه تحقیر کنه مگه اینجا . . . دونه که هرکی هر چی خواست بگه اگه قرار باشه احترام شما قدیمی های فروم رو ندون که هیچی !!!!
این مسله واقعا داره یه جورایی اپیدمی میشه متاسفانه برخی از کاربران بدون درنظر گرفتن اندازه قدشون و مثقال وزنشون بیشتر از . .. .از کلمات قصار بدون دونستن معنیش استفاده میکنند امیدوارم برای این مسله یه قانوی چیزی وضع بشه

خدایی ناراحت کنندس وقتی برای فعال ترین اعضای این فروم پیغام خصوصی فحش بفرستن
مانی خانوم اگه این مسله حقیقت داره پیگیری کن به مجید بگو خدایی این جوری اگه بخواد پیش بره مشکلش دامنگیر بقیه مدیران و حتی کاربران قدیمی و عزیزان مودب تازه نفس میشه امیدوارم با لحاظ این مسله مهم بودن عواقب احتمالی رو پیشاپیش درک کرده باشی

من از مسله خبر ندارم(منظورم محتوی این تاپیک هست / ضمنا بابت منحرف کردن تاپیک هم پیشاپیش عدر میخوام) و . . . .این پست رو پیرو اینکه فهمیدم به مانی . . .دادن زدم خدایی اون کسایی که برای مدیران زحمتش با حجب و حیا پیغام خصوصی به همراه فحش میفرستن میتونند . . . . استغفرالله . . . .

یا حق

NAKOOT

Well-Known Member
این اولین باری نیست که به مانی فحش دادن ...
بارها تو یاهو دوستان از خجالت مانی در اومدن ...
یه مدیر چرا باید این همه مشکلات رو تحمل کنه و هیچی نگه ...
تازه هیچی هم نمی گه از اینور براش می زنید ...
این آمار قسمتی از اطلاعاتی بود که من بدست اوردم
خیلی چیزا هست که گفتنش جایز نیست
مثلا ارتباط بین کمک همکار ها و مدیرها و ....

واقعا فکر کردید با یک گروه گانگستر طرف هستید که مافیا راه انداختن ؟!

ما آدم ها هرچی بزرگتر می شیم بیشتر هوای بچگی به سرمون می زنه ...

bmw-love

New Member
اقایون خانم ها ...هر چند میدونم هیچکی نظر من براش مهم نیست ولی فکر میکنم مشکلات این سایت داره از حد تجاوز میکنه...خب نمیدونم مگه اعضای این سایت دارن پول پرداخت میکنند که انتظارهای عجیب غریب دارند (مبحث مجید انلاین دیکتاتور شده)....یا مثلا به مدیران دارن حقوق پرداخت میکنند؟؟؟؟
همین مبحث

اینجا چرا دچار چنین بحران هایی شده من که سر در نمیارم...

به هر حال امیدوارم دوستان یکمی خوشبینانه تر به موضوعات بنگرند...
یا حق

YTERROR

Active Member
:D تا نباشید چیزکی مردم نگویند چیزها

من که تا حالا از هیچ کدوم اعضا نه فحش شنیدم نه برام فرستادن نه ..... فقط یکسری افراد دوستنه میان کلی انتقاد می کنند که چیزی بارم نیست که خیلی هم کم اتفاق میافته که بعد معلوم میشه طرف تازه یاد گرفته نیوک نصب کنه حالا ادعای برنامه نویسی کل نیوک رو کرده :eek:

ولی در کل باید اون افرادی که که مدیر یا ... هستند که براشون فحش و ... میاد دلیلشو از خودشون سوا کنند که چرا یکی همچین کاری می کنه و برای دیگری این کارو نمی کنه

علیرضا اینم یک چند نفر نمی دونم چرا این ند روز از طریق یاهو پیم میدن از رفتنت قند تویی دلاشون آب شده از خوشحالی حالا دلیلش چیه خدا می دونه :shock:

+ بارها من گفتم تا وقتی از کاربران فعال قدردانی نشه به هر شکلی همین اش و همین کاسه یکی یکی می زارن می رن تویی یک ماه 3 تا یا 4 تا کاربر فعال خداحافظی کرده همه دیلشم قدردانی نکردن از طرف سایت و خود مجیده

مگه اعضای این سایت دارن پول پرداخت میکنند که انتظارهای عجیب غریب دارند (مبحث مجید انلاین دیکتاتور شده).

دوست عزیز پول نمیدن وی قدردانی هم نمی کنند علیرضا یا ... مشکشون این نیتس که را مجید کمک همکار یا .. گزاشته مشکل اینجاست حداقش می تونه یک پیج بعنوان کاربارن فعال بزاره + این کار یک کار عمومی و بلوکها و ماژولهای آماده اش خیلی زیاده برای همه سیتمهای مدیریتی حالا بعضیها صفحه اولشون می زارن بعضیها ساب می کنند

موفق و پیروز باشید

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا