خبری خوب برای تمامی‌ کاربران - مدیریت مهرداد و سایان عزیز در انجمن فوتوشاپ

Peyman-Pop

Active Member
همونطور که همه شما مطلع هستید در حال حاضر بجز علیرضا جان این انجمن مدیری نداره که علیرضای عزیز هم به من گفتن مدتی‌ ممکنه به دلیل مشکلاتی‌ که براشون پیش اومده کمتر به انجمن سر بزنن برای همین در حال حاضر این انجمن به مدیریت احتیاج داره .

مهرداد و سایان از عزیزان و کاربران خوب این انجمن هستن و فعالیت خیلی‌ مفیدی در این انجمن داشتن برای همین طبق پیشنهادی که به این عزیزان دادم از اونها برای مدیریت این انجمن دعوت کردم.

دوست داریم نظرات شمارو در این رابطه بدونیم تا این عزیزان هم با همت و دلگرمی‌ بیشتری برای همگی‌ شما در این انجمن فعالیت کنن .

شاد باشید

پیمان

iman.prs

Active Member
بابا ايولا!.........همينه!...ديگه من چي بگم!؟....مباركا باشه!؟....
<شوخي>ولي من از اينا لايق تر بودما!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!</شوخي>

Gate Keeper

Well-Known Member
تبريكاته صميمانه:)
ياشاسين مهرداد
ياشاسين سايان گورداشم:)

آقا موفق باشين

hamed13

Member
منم به سايان ومهرداد عزيز تبريك ميگم و براشون آرزوي موفقيت ميكنم :D

قربون شما
حامد

sarallah

Member
خیلی عالی ...

منم به نوبه خودم تبریک میگم و امیدوارم موفق باشید

ثارا...

a Truth Seeking

Active Member
البته دوستاني كه در انجمن Photoshop فعاليت مي كنن همه براي خودشون استاد هستن و در اون شكي نيست ولي در بين من هميشه كارهاي آقا مهرداد و سايان جان رو به دليل فعاليت بيشتر و پررنگ تر در اين انجمن و كارهاي زيبايي كه ارايه مي كنن تحسين مي كنم.
براي اين دو دوست خوبمون آرزوي موفقيت مي كنم.
<شوخي>پيمان جان من رو هم به عنوان مدير انجمن نيازمندي ها قبول كنه چون از همه نيازمندترم.<شوخي/>

iman.prs

Active Member
<شوخي> مديريت مهرداد و "سايان عزيز" در انجمن فتوشاپ~!!! :lol: </شوخي>

<شوخي> مدير كيه؟!....مهرداد كِي ه (Mehrdad-k) كادوش كنم؟!...مباركه!......</شوخي>

mehrdad-k

Member
من هنوزم كوچيك همه شما عزيزانم ..
KHEJALAT.gif
بابا مدير چيه اين حرفا كدومه من همون مهرداد قبليم هيچ فرقي نكردم فقط با اين قضيه و لطفي كه پيمان جان و آقا مجيد در حق من كردن شرمنده همه بچه ها و اساتيدم در اين سايت شدم ميدونم كه خيليا هستن كه واقعا لياقت اين سمت رو دارن من كه عددي نيستم فقط يه شاگرد...
دوستتون دارم
مهرداد
BOOS.gif

Ghamnevis

Well-Known Member
mehrdad-k گفت:
من هنوزم كوچيك همه شما عزيزانم ..
KHEJALAT.gif
بابا مدير چيه اين حرفا كدومه من همون مهرداد قبليم هيچ فرقي نكردم فقط با اين قضيه و لطفي كه پيمان جان و آقا مجيد در حق من كردن شرمنده همه بچه ها و اساتيدم در اين سايت شدم ميدونم كه خيليا هستن كه واقعا لياقت اين سمت رو دارن من كه عددي نيستم فقط يه شاگرد...
دوستتون دارم
مهرداد
BOOS.gif

سلام

منم عين مهرداد كوچيك همه شما دوستان هستم ، البته نه به اندازه مهرداد بلكه خيلي كوچكتر و ناچيز تر..

من خودم را در حدي نميبينم كه بخوام اينجا مديريت كنم.. نه سوادش را دارم و نه توانش را.. ولي به درخواست پيمان جان فقط تا موقعي كه بتونم خدمت ميكنم.. الآن هم هيچ چيز عوض نشده فقط قراره يك آرم بياد جاي پروانه طلايي من :cry: كه خيلي واسش زحمت كشيدم ;)

به هر حال از همه شما دوستان ممنونم و اميدوارم بتونم جبران كنم..

سايان

Mandana

Active Member
عيب نداره سايان جان بجاش پروانه ات بزرگ ميشه.بابا چرا زودتر نگفتين يه گوسفندي چيزي بكشيم.به نظر منكه واقعا برازنده جفتتونه.در ضمن بچه ها ميگن سخت گيري نكنين ولي من به بچه ها ميگم اون بلايي كه سر مديراي ديگه آوردين سر اينا نيارين اينا هم فراري بشن.

آقا به جفتتون تبريك ميگم.
bigdance2.gif
dance.gif

ura.gif

dazzler.gif

مباركه.ولي جان چه كيفي بده ها.عوض يك شيريني بايد سه تا شيريني بخوريم
jumping.gif

جدیدترین ارسال ها

بالا