حل مشکل قالب zaara

meher

Member
درود دوستان
بنده در صدد هستم یه سایت دو زبانه راه بندازم. بسته نصبی قالب zaara رو کامل گرفتم و نصب کردم روی لوکال. قالب رو از توی تنظیماتش راست چین کردم و خیلی هم خوب شد واسه زبان پارسی.
قالب انگلیسی zaara رو (فقط قالبش) از این آدرس گرفتم. چون همنام با قالب بسته نصبی خود zaara هست نمیشد نصبش کنی. پس رفتم توی فایل xml و یه دستکاری کوچولو کردم اسمش رو تغییر دادم
<name>shaper_zaara_english</name>
خب نصب شد اما با مشکل. یه پیغام خطا داد و حالا که نصب شده gallery photo یک ستونه شده و خلاصه قالب خراب شده. در پایین عکس رو میزارم.
اول این پیغام خطا رو داد ولی قالب نصب شد ..
attachment.php

بعد هم که رفتم قالب رو انتخاب کردم ستونهای گالری و پایینیاش خراب شده بود و یک ستونه شده بوده. دور جای خراب شده کادر قرمز کشیدم. به اینصورت شده بود
attachment.php

دموی اصلی هم که این هست. یعنی باید سایت اینطوری باشه. که البته دوست عزیز آقا امین توی موضوع گذاشته
دموی اصلی قالب

خواهش میکنم رهنمایی کنید که چطوری مشکلش رو برطرف کنم. اصل کار بنده این هست که میخوام سایت دو زبانه باشه و از این قالب دقیقا دوتا داشته باشم. یکی برای زبان پارسی و دیگری انگلیسی

همچنین چطوری میتونم این دکمه Read more... که پایین مطالب نمیه کاره هست رو پارسی بنویسم. بنویسه "بیشتر..."

خیلی سپاس

پیوست ها

• zaara.jpg
    zaara.jpg
    115.5 کیلوبایت · بازدیدها: 21
  • zaara_badtemplate.jpg
    zaara_badtemplate.jpg
    134.2 کیلوبایت · بازدیدها: 23

AmIn 1412

Active Member
سلام
دوست عزیز
اول اینکه برای دو زبانه کردن سایت بهتره از کامپوننت جوم فیش استفاده کنی و یا یک سایت دیگه با ساب دامین en و fa درست کن که دو تا سایت داشته باشی با امکانات مجزا که راحتر از جوم فیش هست
دوم اینکه شما وقتی فایل xml تغییر میدی به اسم دیگری این باعث میشه یک سری ماژول و ... از کار بیفتن که باید تمامی اونها رو هم دست کاری کنی که درست نشون دادن بشن
مثلا شاید بعضی از فایل های جاوا اسکریپتش به اسم قالبش حساس هست و ...
و دوم دکمه بیشتر رو اگر اونها ماژول هستند که به احتمال زیاد ماژول اخبار کوتاه هست میتونی از قسمت مدیریت ماژولت اون رو فارسی کنی و یا تو زبان اون ماژول دست کاری کنی

Cisco

مدیر انجمن
وقتی شما نام قالب رو تغییر میدین در واقع جوملا رو گول می زنید که این قالب قبلا وجود داشته اما اینطور نیست و همراه بسته نصبی قالب , چیزهای دیگری هم نصب شده .
برای ستون ها و غیره باید طبق موقعیت های قالب , ماژول رو در محل مناسب قرار بدین.
دکمه ی read more هم اگر به صورت تصویر باشد باید در پوشه ی تصاویر قالب اونو با تصویر خودتون جایگزین کنید و اگر هم نیست , زبان فارسی رو برای جوملا نصب کنید خود به خود فارسی می شود.
موفق باشید.

meher

Member
سلام
دوست عزیز
اول اینکه برای دو زبانه کردن سایت بهتره از کامپوننت جوم فیش استفاده کنی و یا یک سایت دیگه با ساب دامین en و fa درست کن که دو تا سایت داشته باشی با امکانات مجزا که راحتر از جوم فیش هست
دوم اینکه شما وقتی فایل xml تغییر میدی به اسم دیگری این باعث میشه یک سری ماژول و ... از کار بیفتن که باید تمامی اونها رو هم دست کاری کنی که درست نشون دادن بشن
مثلا شاید بعضی از فایل های جاوا اسکریپتش به اسم قالبش حساس هست و ...
و دوم دکمه بیشتر رو اگر اونها ماژول هستند که به احتمال زیاد ماژول اخبار کوتاه هست میتونی از قسمت مدیریت ماژولت اون رو فارسی کنی و یا تو زبان اون ماژول دست کاری کنی
آقا امین سپاس. اما نمیخوام دوتا سایت داشته باشم چون میخوام کسانی که ثبت نام میکنن در یک پایگاه داده باشند برایکراهای بعدی که میخوام انجام بدم. تونستم یه کارایی بکنم و در پایان ارسالم میگم.

وقتی شما نام قالب رو تغییر میدین در واقع جوملا رو گول می زنید که این قالب قبلا وجود داشته اما اینطور نیست و همراه بسته نصبی قالب , چیزهای دیگری هم نصب شده .
برای ستون ها و غیره باید طبق موقعیت های قالب , ماژول رو در محل مناسب قرار بدین.
دکمه ی read more هم اگر به صورت تصویر باشد باید در پوشه ی تصاویر قالب اونو با تصویر خودتون جایگزین کنید و اگر هم نیست , زبان فارسی رو برای جوملا نصب کنید خود به خود فارسی می شود.
موفق باشید.

درود Cisco گرامی. ازتون سپاسگزارم که توجه کردین. دکمه های readmore دکمه نیستند. نوشته هست. زبان پارسی رو نصب کردم و مدیریت پارسی شده اما محتوا پارسی نیست. وقتی طبق این آموزش جوملا برای دو زبانه کردن سایت میرم به قسمت عنوان چنین پیغام خطایی رو میده
attachment.php

اینم متن محتویاتش هست شاید توی تصویر دیده نشه درست
یک خطا رخ داده است

Unknown column 'a.access' in 'on clause' SQL=SELECT a.*,ag.title AS access_level,l.home AS home FROM `joom_languages` AS a LEFT JOIN joom_viewlevels AS ag ON ag.id = a.access LEFT JOIN `joom_menu` AS l ON l.language = a.lang_code AND l.home=1 AND l.language <> '*' WHERE (a.published IN (0, 1)) ORDER BY a.title asc Unknown column 'a.access' in 'on clause' SQL=SELECT a.*,ag.title AS access_level,l.home AS home FROM `joom_languages` AS a LEFT JOIN joom_viewlevels AS ag ON ag.id = a.access LEFT JOIN `joom_menu` AS l ON l.language = a.lang_code AND l.home=1 AND l.language <> '*' WHERE (a.published IN (0, 1)) ORDER BY a.title asc LIMIT 0, 20 Unknown column 'a.access' in 'on clause' SQL=SELECT a.*,ag.title AS access_level,l.home AS home FROM `joom_languages` AS a LEFT JOIN joom_viewlevels AS ag ON ag.id = a.access LEFT JOIN `joom_menu` AS l ON l.language = a.lang_code AND l.home=1 AND l.language <> '*' WHERE (a.published IN (0, 1)) ORDER BY a.title asc
البته گفتم که بسته پارسی رو از خود سایت اصلی جوملا گرفتم و نصب کردم و کنترل پنل مدیر پارسی هست. ولی فکر کنم طبیعی هست که خود سایت و محتویات نباید پارسی باشه و خودم باید متن و نوشته بدم. اما خب چیزهای مربوط به خود جوملا مثل همین readmore اگر باید به طریق خاصی پارسی بشه خواهش میکنم راهنماییم کنید.
سپاس

واسه اینکه از همین قالب هم دوتا داشته باشم یه راه خیلی ساده رفتم. توی قسمت مدیریت قالب، قالب رو انتخاب کردم و اون بالا کپی زدم. خودش یه کی دیگه برام زد. بعد رفتم توی تنظیماتش و راست چین منوهاش رو درست کردم که یکیش چپ چین باشه و این یکی راست چین. فکر کنم بهترین حالت بود.
اما این قالب هنوز خیلی کار داره ظاهرا. فکر کنم فعلا همینطور مزاحم باشم.

پیوست ها

• zabaan.jpg
    zabaan.jpg
    241.2 کیلوبایت · بازدیدها: 14
آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا