دوست عزیز هرکاری بکنی در آخر شاید کار یه کرکر رو سخت تر کنی و اگه قراره 2 روزه برنامتو کرک کنه 4 روزه این کار رو کنه .خوب جناب مهران عزيز مثل اينكه بايد خودم دست به كار بشم خوب نمونه اي ميزارم در سطح پيشرفته البته نمونه رو فردا براتون آپ ميكنم اگه سورسش در بياد يه جايزه دارين و اون هم اكانت رپيدشر هست ولي اگه نتونستيد پلير خودم رو براي دانلود ميزارم
شما چی پیش خودتون فکر کردید ؟ آیا به انجمن های امنیت نرم افزار و کرک و ... سر زدید ؟بايد قبول كنيد كه ميشه امنيت mmb رو خيلي بالا برد حتي تا اندازه اي كه سازنده اون هم نميتونه سورسش رو دربياره
دوست عزیز Hash Code خیلی خیلی فرق میکنه ، هش کد یه الگوریتم رمزگزاری هست و من مطمئن باشید از این الگوریتم و روشهای مهندسی معکوس اطلاع داشتم که اینجا پست زدم ...بعضی چیز ها غیر قابل باز گشت می باشند نمونه الگوریتم Hash حالا تحقیق کنید این الگوریتم چیه اگر خواستید پیغام خصوصی بزنید.
تا اونجا که میدونم از یه الگوریتم قدیمی HashCode استفاده میکنه اونم فقط برای کلمه ی عبور برای همین هم کسانی هستند که بدون داشتن کلمه ی عبور محتویات فایل رو درآوردن .توضیح بدم چرا کسی نمی تونه پسوورد فایل های کمپرس شده با rar یا زیپ که پیدا کنه چون پسوورد رو بر اساس "هش" پسورد ذخیره میشه و سپس هش پسورد شما رو با هش اون تست می کنند و بعد اگر دست بود براساس پسوورد ورودی فایل رو دی کمپرس و کد گشایی می کنن
اما یه سری از چیز ها و اقعا موندگار هستش و شاید این دوستمون اینقدر توانا باشه که از این کارا بکنه
امیدوارم که این جور باشه
سلام
کرک یعنی ترک به حر ها راه نفوذ وجود داره
اینم برنامه محافظت شده حالا چرا خواجه حافظ چون روشش رو از لسان الغیب الهام گرفتم
حالا منتظریم
یا حق
باحق
تاحق
تا الان یه راه حلی ارائه کرده بودن و نمیزاشتن هر روز میلیون ها دلار به خاطر استفاده ی غیر مجاز از برنامه هاشون ضرر کنن .
تا اونجا که میدونم از یه الگوریتم قدیمی HashCode استفاده میکنه اونم فقط برای کلمه ی عبور برای همین هم کسانی هستند که بدون داشتن کلمه ی عبور محتویات فایل رو درآوردن .
ربطی به exe نداره ولی ربط به بالابردن امنیت فایل exe داره ... !!!محتوی ربطی به exe ندارند
از بقیه بگذریم کی انور دنیا چی کار کرد .
چون ما خودمون کلی تست کردیم چندین برنامه نوشتیم که به جایی این که هش رو بسازه هش دامپ شده ی فایل رو می گرفت و باهاش مقایسه می کرد یعنی از مرحله هش می گذشت
ولی به مرحله دیگه ی کار میرسید خطا و اشتباه رخ می داد چون فایل براساس کلمه عبور کدگذاری شده
در ضمن از دادن برنامه های ساخته شده معذورم لطفاً در خواست نفرمایید.
منم مخلص همگی هستم ، همه اینجا دور هم جمع شدیم تا به بالا رفتن امنیت پروژه های mmb کمک کنیم چون همه یه جورایی بهش مدیونیم .در ضمن بنده هیچ ادعایی ندارم اگر هم شاخ شونه می کشم واسه ایجاد انگیزه و ... هستش
من به شخصه کوچیک همه هستم.
http://rapidshare.com/files/232064099/crackme.rar.html
قرار نبود زير ابي بري ها .... فقط فايل هايي كه با بيلدر درست شدن رو اينجا قرار بده و كاري رو ارائه بده كه عموميت داشته باشه و همه بتونن استفاده كنن نه اينكه براي كل كل كردن زير ابي بري ...
ز دستتون ناراحتم بابت تهمتی که زدید
واقعاً جای تاءسف داره که شما اینجوری برخورد می کنید واقعاً زود تصمیم گرفتید
آقا مهران قبول کردن این امنیت اینقدر هم سخت نیست من اگه می خواستم کل کل کنم این پست رو ایجاد نمی کردم و شما اومدید منحرفش کردید
حالا هم وایسید پاش و پرچم سفید رو بالا بیارید یا ریسورس کنید.
حالا هم وایسید پاش و پرچم سفید رو بالا بیارید یا ریسورس کنید.
لطفا بیشتر از این به شخصیت دوستان لطمه نزنید و رقابت سالمی پیش بگیرید.فتين runtime module كه در پوشه ي player در مسير نصب شده ي بيلدر قرار داره دست كاري كردين و بعد با molebox پك كردين كه چي !!! ؟؟؟؟
حالا معلوم نیست کی این کار واست کرده اگر واقعاً خودت این حرف چی بود؟
چون تو بحث پازل هم به شخصیت یکی دیگه از بچه ها لطمه زدید
حالا معلوم نیست کی این کار واست کرده اگر واقعاً خودت این حرف چی بود؟[
فقط لطف كن تا شناختي از كسي نداري بهش تحمت نزن ...
راستی من مدرک داشتم واس اثبات گفته هام شما هم داری آقا مهران؟