CG_Master
کاربر متخصص انیمیشن
خیلی راجع به اینکه چجوری میتونی واسه ری اکتور تعریفش کنی تا نسبت به برخورد با ستون واکنش داشته باشه فک کردم
اگه بتونی انیمیشن شاسی رو جوری Keyable کنی کارت خیلی راحت میشه بگرد ببین اسکرپت خاصی واسش نیست؟
یا شایدم بتونی یه Clone از ماشین بگیری ولی این دفعه تو موشن دیگه Madcar تعریفش نکنی فقط واسه همون تیکه ای که به ستون میخوره با ری اکتور خروجی بگیری و این دو تا انیمیشن و تو افتر مرج کنی باز هم فک کنم جواب بده ، البته همون طور که خودتم گفتی میتونی ستون رو با گراند یه مرج موقت بکنی...
بدیش اینه که هیچ کلیدی ساخته نمیشه واسش
سلام ایمان جان
کاش تاپیک رو بالا نمیاوردی (آخه خیلی وقت بود که رفته بوده به صفحات بعدی :دی)
فکر کنم تو اولین نفری هستی که از نگاه خودم به قضیه نگاه کردی و در واقع با من توی این نوع حرکت ها احساس هم دردی کردی
در مورد نظر و پیشنهاد اولت که در مورد اسکرپیت نویسی گفتی باید بگم فکر نمیکنم باشه
البته سرچ نکردم
چراش خیلی مفصله....
در مورد اونی که گفتی مرج کنی زیاد متوجه نشدم ولی ببین منظورتو متوجه شدم یا نه
تو میگی مثلا جسم تو فریم 100 به جسم برخورد میکنه قبل از این که برخورد کنه دو تاش کنیم و از اون به بعد رو از روی کپی بریم جلو؟؟؟ در واقع حرکت ماشین قبل از برخورد؛ همون ماشین اصلی باشه ... و بعد از برخورد اون ماشینی که کپی گرفتین بشه؟
خوب عزیزم ماشین اینجوری دیگه رو چرخها سوار نمیشه و مثل یه جسم جامد خیلی مسخره میوفته زمین...
ایمان جان ... تمام چیزایی که تو فکرت هست رو من امتحان کردم و جواب نداد
ولی خداییش خیلی خوشحال شدم که یکی واقعا فهمید که من چی میگم...
و بیشتر اون واسه این خوشحال شدم که بچه ساری هستی ... داداش
مر شفته هکردی بوردی کا (اینو فقط مازندرانی ها میفهمن)