حاصل تلاش دو سه روزه اینجانب (تیزر لوازم خانگی زحمتکش) خیلی جالب شده!!!

Mandana

Active Member
به نظرم خیلی بهتر میشد کار بشه نسبت به کار دو روزه.رنگهای نارنجی زردشو دوست نداشتم ولی اون چرخش محصولات بطور سه بعدی جالب شده بود
موفق بباشی:rose:

MTP1376

Member
خوب بود فقط یه سوال:
اون چرخش رو با افکت یا پلاگین خاصی گذاشته بودید یا دستی بود؟

khoushechin

Well-Known Member
اون چرخش محصولات مال زمانی بود که من نمیدونستم میتونید یه مسیر بکشید و آبجکت رو روی اون به حرکت در بیارین!

Shahryar Mirbozorgi

Well-Known Member
درسته که اینجا بخش تماشاخانه هست ولی خواهشاََ هر کاری رو که انجام میدین اینجا نزارین،شما حتما خیلی بهتر از این میتونید کار کنید پس سطح انتظار مردم از خودتون رو پایین نیارین و همچنین کسایی که به عنوان مهمان میان تو سایت و این کارها رو میبینن فکر میکنن سطح کارِ بچه ها تا همین حدِ و یه جورایی سطح سایت هم پایین میاد :):rose:

Shahryar Mirbozorgi

Well-Known Member
درسته دوست عزیز،من منظور بدی نداشتم:rose:
منظور من اینه که مثلا من کاری رو که شب بیکار بودم و زدم و خودمم میدونم که خیلی ایراد داره بزارم تو انجمن،نه سودی واسه خودم داره نه دیگران،چون خودم میدونم مشکلاتشو ولی چون وقت نداشتم نتونستم رفع کنم و دیگران هم کار ضعیف من رو ببینن یا نظر نمیدن یا اگه بِدَن بازم چیزایی رو میگن که خودم میدونم.
این انجمن برای همه ست،خیلی حرفه ای ها هم اینجا میان و اعتبار انجمن به همینه و دوستانی هم که میان واسه یادگیری باید از حرفه ای ها یاد بگیرن،اگه همه در یه سطح باشن که کسی چیزی یاد نمیگیره،
یکی از دلایلی هم میگم اینجور کارهارو نزاریم دلیلش همینه چون حرفه ایها با دیدن این کارها دیگه کمتر تو سایت میان و نمیتونیم از وجودشون استفاده کنیم
اگه تو پست قبلی حرفمو بد بیان کردم معظرت میخوام

جدیدترین ارسال ها

بالا