تور اصفهان به روایت تصویر

mohsenshahbazi

Active Member
میتینگ جالبی نبود ! :d
همینجا جا داره از اسپانسر میتینگ هم تشکر کنیم بابت پذیرایی و شام . !!!! :d

موفق باشید

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
خدا رو شکر ظاهرا به بچه ها خوش گذشته. ممنون از بچه هایی که ترتیب میتینگ رو داده بودن. منتها اسم کاربری بچه هایی که تو میتینگ حضور داشتن (آقایون + خانوما) رو اگر کامل مینوشتید بهتر بود تا لااقل باهاشون بیشتر بتونیم آشنا بشیم. البته فقط اون افرادی که از مجید آنلاین بودن.

موفق باشید.

Marzban

Well-Known Member
اين هم آي دي تعدادي از بچه به همراه آي ديشون
آي دي بقيه هم يادم نمي ياد.
مراسم معارفه بسيار بد برگزار شد.
در ضمن خانم ها هم همشون مهمون بودند حد اقل خوشون را معرفي نكردمد

اين هم يكي ديگيه
شرمنده اينجا فقط خودموا معرفي كردم
چون بقيه توي كس قبلي بودند

من تا حالا نزديك به 10 تا از ميتينگ هاي مجيد آنلاين حضور داشتم
ولي ميتينگ اين دفعه ضعيف ترينش بود

h.khafan

Active Member
بابا فایر فوکس !!!!!!!!!!!!!!

بالاخره نمردیمو اصفهانو دیدیم . البته تو عکسچ !!!!!!!!!!!!!

نکات کنکوری :

آخرین ویرایش:

h.khafan

Active Member
منظورش همون گرفته شدن عکس بود !

4bagh جان شما کدوم یکی هستی ؟

Patris Net

Member
4 باغ عزيز متاسفانه تاريخ از دستش در رفته بود واسه همين نتونست بياد !‌
دو نقطه دي

mosi20

Active Member
سلام
بالاخره مشکل من حل شد.
اومدم تا داستان میتینگ را بگم.
اول از همه ی دوستان عذر میخوام چون ممکنه حرفام تند باشه.
پدر بزرگم توی بیمارسان بستری بود و من دم بیمارستان وایساده بودم که مرزبان ( مهدی ناری ) را دیدم که سوار تاکسی بود.
ظهر اون روز بم گفت که میتینگ داریم.اومدم تاپیک میتینگ را خوندم و از اونجایی که میتینگ قبلی را در ذهنم داشتم سعی کردم این میتینگ را با شکوهتر برگزار بشه.
با دیگر مدیرای پارسی باکس صحبت کردم و قرار شد یه پیشنهاد بدم که بچه های سایت پارسی باکس هم در صورت موافقت مجید آنلاینیها در این طور باشند و پارسی باکس اسپانسر این میتینگ بشه.
پیشنهاد را دادم و نوشتم در صورت موافقت با این قضیه بگید چیا نیاز دارید.
چند نفر موافقت کردند و با ما هم تبلیغاتمون در وبلاگ ها و مجله های خبری ( وبنا و پرشین وبلاگ ) شروع کردیم.
در آخر هم آقا مجید با این پیشنهاد موافقت کرد.
این وسط نکته ی مهم این بود که بعضیا( مهدی ناری - مرزبان خودمون ) که 6 ماه یکبار توی فروم میاند و میرند و تقریبا توی فروم هیچ کارند با این پیشنهاد ما مخالف بودند و میگفتند این کار یه نوع سوئ استفادس !!!
1 ساعت باش چت کردم و بش گفتم دلیل بیار اما مونده بود.
از اون روز به مدت 7 روز همه ی فکرم این بود که چیا لازم داریم و چیکار کنیم؟
توی این 7 روز چندین نفر بام تماس گرفتند و گفتند میاند و خیلی خوبه و...منم گفتم اگه پیشنهادی دارید بگید تا انجام بدیم اما هیچ کسی هیچی نگفت.
بالاخره روز میتینگ رسید و مشغول تدارک بعضی از چیزا برای میتینگ شدیم.صبح رفتیم خرید و تا ساعت 3 مشغول بسته بندی بودیم.
یه 2 ساعتی الاف نشسته بودیم و سر ساعت 5 رفتیم سر قرار و منتظر اومدن بچه ها شدیم.
اولین نفر اومد و بعدش به نوبت همه اومدند.
جالب اینجا بود که من خودم انتظار دیدن بچه های پارسی باکس را نداشتم اما دیدم که حدود 10 نفر از کاربرای پارسی باکس اومدند که باید ازشون تشکر کنم.تمامی خانم هایی که اومدند از کاربرای پارسی باکس بودند ( قابل توجه بعضیا که فکرای دیگه میکنند و همشونم خودشون را معرفی کردند ).
همه چیز خیلی خوب بود بجز زمان میتینگ که موجب شد عکسای دوربین من بیشترشون بی کیفیت بشند.
همه پذیرایی شدند و خودشون را معرفی کردند و یه بخش کوچیک هم به عنوان اسپم داشتیم و آقای کریمیان مدیر سرور پارسی باکس هم یه پیشنهاد داد و گفت از بچه هایی که در میتینگ بودند و اسمشون و ایمیلشون را در برگه ی معرفی نامه نوشتند هر کسی تا سقف 50 مگ هاست نیاز داره کافیه یه ایمیل به ایمیلشون بزنه تا سریش کنه.
این وسط بعضیا گفتند شام میخواهیم و ما هم تصمیم گرفتیم دوستانی که تا ساعت 10 میمونند را شام بدیم اما کسی واینساد و همه ساعت 7 و 45 دقیقه رفتند ( عکس ساعت من هستش )
همه چیز از نظر من خیلی خوب برگزار شد حداقل نسبت به میتینگ قبلی که در اصفهان بود این میتینگ خدا بود.
( قابل توجه بعضیا که دهنشون را باز میکنند و هر توهینی که میخواند میکنند ).
اما بعد از میتینگ
تا رسیدم خونه عکسای دوربینمو ریختم روی لبتابم و شروع کردم به جداکردن عکسا.
5 تاشو جدا کردم و روی وبلاگم گذاشتم و به تاپیک توی مجید زدم و لینکشو گذاشتم تا همه ببینند و بقیه ی عکس ها را هم که بقیه گرفتند ببینیم.
اما نکته ی جالب در این بین کار بچگانه و احمقانه ی مرزبان ( عکاس تصاویر ) بود که فکر میکنه همه کارس و میتونه هر کاری خواست بکنه . این آدم در تصاویری که روی سایت گذاشته آرم پارسی باکس را از تبلیغ حذف کرده ( همون تصویری که روش نوشته شده majidonline و parsibox که آقای امیر کسرا درستش کرده بود ) و به مدیرای پارسی باکس گفته برای هر تصویر با کیفیت بالا 5 هزار تومن بدید ( میخوام ببینید که داره سوئ استفاده میکنه )
من که این همه عکاس بهتر از بعضیا میشناسم میتونسم برای میتینگ عکاس بیارم اما روی حرف بعضیا حساب کردم و نیاوردم اما نمیدونسم که یه همچین بازی ای قرار سر ما در بیاره .
جالب اینجاست که بعضیا نمیتونند 4 تا دختر ببینند و چیزیشون نشه !!!!!!!!!!
آخه برادر من تو که خودت توی تور .... آره دادا , ما خر نیستیم .
گفتند که شما از دختر مردم عکس گرفتین و ... آخه آدم بی جنبه اونم آدمه باید بش احترام گذاشت و مثل بقیه بش توجه کرد اگه تو نمیتونی نتون اما من میتوم با یه دختر 5 ساعت توی خونه خالی باشم و هیچ کاریم نکونم چه برسه به توی پارک. خیلی دلم برات میسوزه.

اینم از قصه ی میتینگ که خیلی برای من تلخ بود و تمامی تصمیم های که من و بقیه ی مدیرای پارسی باکس برای برگزاری میتینگ های مختلف در اصفهان را داشتیم را تحت الشعاع قرار داد.
بازم از دوستان عزیز بخصوص آقا مجید و امیر کسرا عذر میخوام اما اینا توی دلم گیر کرده بود و نمی تونستم نگم.

mosi20

Active Member
اینک عکس های پی نوشت برای اثبات حرفایی که زدم
این زمان پایان مراسم
mp_time.jpg

این لیست کسایی که ازمجید آنلاین گفته بودند میاند
mp_ml.jpg

اینم نشون میده که چقدر توی جلسه نظم وجود داشت
mp_gap.jpg

PhonieX

مدیر انجمن <A href="forum.majidonline.com/forums/6
اينم نظر من:
میتینگ جالبی نبود ! :d
همینجا جا داره از اسپانسر میتینگ هم تشکر کنیم بابت پذیرایی . !!!! :d

مراسم معارفه بسيار بد برگزار شد.
در ضمن خانم ها هم همشون مهمون بودند حد اقل خوشون را معرفي نكردمد
----
من تا حالا نزديك به 10 تا از ميتينگ هاي مجيد آنلاين حضور داشتم
ولي ميتينگ اين دفعه ضعيف ترينش بود

mosi20

Active Member
اینم یه سری عکس به همراه معرفی پارسی باکسیها
http://mohsendavari.parsibox.com/29.html
یه بار دیگه هم میگم تمامی اون خانم ها از اعضای پارسی باکس هستند و خودشون را معرفی کردند فیلم میتینگ هست و همه چیزا نشون میده.

Marzban

Well-Known Member
قبل از هر چيز براي تمام مريضان آرزوي شفاي عاجل ميكنم.
همينطور داري براي خودت مي بافي مي ري ها؟
يا حرف نزن يا اگه مي خواي بزني كامل بگو.
خب يكي يكي مي ريم جلو
اولا به به كسي ربطي نداره كه هر روز به مجيد آنلاين سر مي زنم يه 6 ماه يك بار.بعدش هم من كه به دعوت كسي اينجا نيومدم.بعدش هم بهتره بري يه نگاهي به پست تاريخ پست هاي قبليم بكن بعد حرف بزن.حد اقلش اينكه هم سابقه زماني و هم تجربه در مورد يتينگ هاي مجيد انلاين و ساير ميتينگ هاي اينترنتي خيلي بيشتر از توست.تو خودت فقط توي دو تا از ميتينگ هاي مجيد آنلاين شركت كردي كه دوميش هم به من بهت اسرار كردم كه بيائي.(همون تنگه واشي را دارم مي گم)
و امّا در ميتينگ مشترك مجيد آنلان و پارسي باكس:
اولا تجربه نشان داده كه ميتينگ هاي مشترك نتيجه مطلوب خيلي خوب نداره چون نوع فعاليت ها متفاوت.مجيد آنلاين به شكلي فعاليت ميكند كه كاملا با نوع كار پارسي باكس متفاوت است.
دوما اگر قرار بود يه ميتينگ مشترك برگزار بشه بايد از همون اولين لحظه شكل گيري ميتينگ اينكار انجام مي شد نه بعد از كلي پست كه كه خيلي هاي نظر هاشون را دادند بعد يه سايت يا گروه ببينه حالا كه تونر داغه بزار ما هم نون خدمون را بچسبومنيم.و بياد همه نظر هاي بچه ها را به هم بريزه.
توي تاپيك قبلي ممكنه كسي به برگزاري قرار مشترك اعتراض نكرده باشه و تعدا موافق هم خيلي خيلي كم بودند.آيا اين بدان معنا ست كه همه موافق بودند؟
تو كه داري ميگي اين ميتينگ خدا بود خب به خاطر اينه كه ميتينگ خوب نديد و توي خيالات خودت تصور كردي ميتينگ خيلي عالي بود.
داري ميگي من توهين كرد.ثابت كن كه من توهين كردم.اگر فقط يه جمله حرف كه"ميتينگ ضعيفي بود"توهين قلمداد بشه پس معلومه كه خيلي بايد خود خواه و خود بزرگ بين باشي كه اين حرف را بيائي بزني.
كسي كه ادعا ميكنه ميزباني يه ميتينگ را به عهده بگيره بايد همه جانبه ميزبان بشه.ميزباني فقط به كيكي و سانديس و موز و شوكلات نيست.يه متينگ فرا تر از پذيرائي به مديريت.مهمترين ركن در برگزاري چنين ميتينگ هاي اجراي صحيح مراسم معارفه است.كه در اين ميتينگ اصلا معارفه خوبي نداشتيم.
چون كه بچه هاي پارسي باكس كار خودشون را مي كردند بچه هاي مجيد هم كار خودشونا.بيشتر مسئلان پارسي باكس هم كه بيشتر حواسون جمع كار بچه هاي خودوشن بود.اصلا انگار نه انگار كه ستون اصلي اين ميتينگ مجيدآنلاينه.
مثلا اين طرف بچه هاي مجيد آنلاين دارند خودشون را معرفي ميكند بعد بچه هاي پارسي باكس با حرف زدن باعث مي شدند صدا به گوش كسي نرسه.يه مثلا مراسم معارفه رسيده به اون طرف ميدون اون طرف يك داشت براي خودش مستند اجتماعي مي ساخت.
حيف كه بعضي از حرف ها را اينجا نميشه زد
حالا جالب اينه كه تمام حرف هاي من را همون مسئول پارسي باكس كه به تو منتقل كرده تائيد كرده.و خودش هم نامناسب بودن ميتينگ اذعان كرده است.
و اما در مورد روتوش كردن عكس ها حذف كلمه پارسي باكس
من فقط فقط به قصد ميتينگ بچه هاي مجيد آنلاين اومده بودم پس در واقع كسي به بنده نگفت كه كه بيا براي سايت پارسي باكس عكس بگير.پس چه دليل داره ميتينگ كه من اعتقاد دارم به اسم بچه هاي مجيد انلاينه اسم پارسي باكس توش باشه.
ثانيا اين كار نوعي به اعتراض در موازات حرف هاي فوق الذكر بود.
و اما در مورد 5000 تومن كه بعضي هاي پيراهن عثمانش كردند.
بنده با توجه به اينكه تقريبا شغلم عكاسيه به هيچ كس عكس اصلي نمي دهم يكي از دلايليش اينه كه خيلي اوقات ميشه از عكس اصلي سوء استفاده كرد چون در اين زمينه تجربياتي داشته ام.اصلا اين در ميان عكاسان يه عرفه.حتي آتليه اي كه داره از طرف پول ميگيره به كسي عكس اصلي نمي ده.
من گفتم كه عكس ها را مي تونم با سايز 1024*768 به شما بدم.كه اين سايز براي خيلي از كار ها از اجمله صفحات وب بسيار مناسب است.ولي اسرار شد كه ما عكس با سايز بزرگ مي خواهيم.من هم چون مي خواستم عكس بزرگ به كسي ندهم اين حرف را زدم چئن اصلا انتظار نه شنيدن نداشتم.
يه مثالي براتون مي زنم يه روز يه پسري ميره تو بازار و مي خواسته مادرش را بفروشه همه بهش اعتراض كردن اوي در جواب گفت مي خوام يه قيمتي روش بزارم كه كسي نتونه بخره
حالا فرض كنيم من واقعا مي خواستم عكس هام را بفروشم.
عكس 8 مگا پيكسلي مسلما براي كار تبليغاتي استفاده مي شه خب چطور يه نفر به خب چرا من از اين عكس تبلغاتي هزينه اي دريفات نكنم.هزينه اي كه حتي يك چهارم قيمت اصلي نيز نمي باشد.
بعضي هاي اگر عكاس سراغ داشتند مي خواستند بيارند.من كجا نوشته بودم كه من براي سايت پارسي باكس مي خوام عكس بگيرم.هيچ تعهدي هم به كسي نداده بودم من عكس مي گيرم و عكس اصلي تحويل مي دهم.
بخش دوم آخر حرف هايت را نيز بايد اثبات كني.نه اينكه دهنت را باز كني و همينطور مدام تهمت بزني.
خود تو وقتي كه بچه هاي مجيد داشتند خودشون را معرفي مي كردند رفتي اونور بازار.
نمي خوام اينجا صحبت اجتماعي بكنم.
ولي توي نزديك 6 سال كار فرهنگي كه داشتم چيز هاي خيلي زيادي ديدم.
جمع هاي و گروه ها و حتي موسساتي را ديداه ام كه پشتوانشون بسيار بسيار قوي تر از مجيد انلاين و پارسي باكس بوده است.حتي سعي مي شده كه روشون خيلي كنترل بشه ولي همين ميتينگ هاي بسيار ساده باعث فروپاشي اون جمع شده.
تو اين دوره بايد توي برگزاري چينين چيز هايي خيلي خيلي بايد دقت كرد
راستي شنيدم بعضي هاي منا تهديد به بيرون از مجيد آنلاين كردندن
خيلي منتظرم ببينم اين تهديد عملي هست يا نه؟

mosi20

Active Member
خیلی باحالی.
اسپانسر را اگه معنیشو نمیدونی برو بدون.
هر کی نظرشو نگه من از کجا باید بدونم نظرش چیه؟
برای کشورم متاسفانه که امثال تو دارند براش کار فرهنگی میکنند ( برای همینه که الان اوضاع فرهنگی کشورمون اینجوریه.)
من حرفای تو را با یک دید میدیدم میتینگ مجیدآنلاین و پارسی باکس نه میتینگ مجید آنلاین و میتینگ پارسی باکس.
من نگفتم میتینگ بد بود اما نمیگم خیلی هم خوب بود.
اگه فیلم برداری و عکس برداری از مراسم بچه بازی هستش تو آخر بچه باز هستی !!!!!!!!!!
دوست داری نشونت بدم میتینگ یعنی چی؟
منتظر باش ببین میتینگ های بعدی که پارسی باکس با سایت های دیگه برگزار میکنه چطوریه.
کی گفته من توی تور تهران به اسرار تو اومدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابات سپردت دسته من یادت رفته !!!!!!!!!!!!!!!
عکسا را هم برای تبلیغات نمیخوام فقط برای آرشیو و اتاق خودم میخوام.
هر چند تا میتینگ که رفتی رفته باش منم خیلی جاها رفتم.
وقتی میگم بگید چیا از ما میخواهید باید حرف بزنید نه اینکه هیچی نگید.
وقتی بت میگن ناهار چی دوست داری؟ اگه نگی چی میخواهی برات هرچی خواستند میارند !!!!!!!!!
این عکسا را هم ببینید معلومه کیا وسط معارفه حرف میزدند و میخواستند بهم بریزند.( اگه تو دوربین داشتی منم دوربین داشتم و از همه عکس میگرفتند حتی از دخترا [ وای چه کار زشتی] )
mp_12.jpg

mp_11.jpg

آخرین ویرایش:

Marzban

Well-Known Member
من تموم حرف هام را توي پست قبليم گفتم
فقط چند تا نكته
1.سنگ بزرگ علامت نزدنه
2.اين عكس ها چه چيزي را ميتونه ثابت كنه وقتي توش زمان معلوم نيست.حالا به فرض مهال هم مورد معارفه بوده.تو خودت چرا وسط معارفه حواست به عكس انداختن از من بوده؟
من ديگه هيچ صحبتي نمي كنم.

mosi20

Active Member
من شکار لحظه ها میکنم من از پشت صحنه عکس میگرفتم.
موقع معارفه عکس نمیگیرند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همه چیز توی عکسها معلومه نیازی به صحبت های منو شما نیست.

mohsenshahbazi

Active Member
حالا میتینگ گذاشتید که دعوا کنید !؟

در مرحله اول هدف فقط این بود که دور هم باشیم و خوش باشیم . نه این که بعد از میتینگ کدورتی پیش بیاد .

چند نکته :
- اون کسی که میگفت شام میخوام من بودم ( که البته فکر میکردم شما به شوخی های من اشنا باشید )
- عملکرد آقای مرزبان رو به هیچ عنوان تایید نمیکنم . ( شما به میتینگ به عنوان یک محل درامد نگاه نکنید )
- جمله ای که بالا گفتم هم باز از شوخی هایی بود که انگار جدی گرفته شده . ( به نظر من میتینگ در بهترین سطح برقرار شد . )

موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا