تور اصفهان به روایت تصویر

aef

New Member
تشکر از شما

با سلام خدمت همه ی عزیزان
در ابتدا از اینکه ارسال این پست چند روزی طول کشید از همه عذر خواهی میکنم
جا داره از تمام کسانی که در گردهمایی کاربران سایت مجیدآنلاین و پارسی باکس به نحوی حضور داشته اند تشکر کنم و یک خسته نباشید درست حسابی بهشون عرض کنم
این گردهمایی روز پنج شنبه مورخ 16 فروردین ماه سال جاری در ساعت 6 در ورودی پل سی و سه پل اصفهان برگزار شد و جمعی از اعضای سایت مجید آنلاین به همراه چندی از اعضای پارسی باکس برای بیشتر آشنا شدن و یک میتینگ ساده دور هم گرد آمدند
در عکس هایی که در ضمیمه ی این پست می بینید به طور کامل نحوه ی برگزاری و اعضای شرکت کننده معلوم است . در ابتدای نشست ، بچه ها به معرفی مختصری از خود و حرفه ی خود پرداختند که به خاطر برگزاری مجلس در محیط باز کمی با مشکل صدا مواجه بودیم ( صدا به تمام افراد نمی رسید ) در ادامه هم یک پذیرایی مختصر انجام شد و سپس دوستان به صحبت با همدیگر و آشنایی بیشتر پرداختند . در آخر هم با لطفی که یکی از دوستان مجید آنلاین کردند ( آقای مهدی ناری ) چندین عکس دسته جمعی گرفتیم و کم کم بچه ها از همدیگر خداحافظی کردند و میتینگ ما هم به خوبی و خوشی به اتمام رسید
در ادامه به معرفی اعضای شرکت کننده در این گردهمایی می پردازم :
آقایان
امیر خسرو امیر مقدمی ( Amirkasra )
امیر نژند ( Patrisnet )
مهدی ناری ( Marzban )
پدرام صالحی پور
علی عرب بیگی
محسن رحیم پور
ایمان شیرانی
احسان پرستگاری
احمد تیموری
محمد تیموری
محمد رضا تیموری
اسماعیل زنده دل
امیر حسین فقیهی
و مدیریت پارسی باکس آقایان داوری ، شفیعی ، امین زاده ، کریمیان

امیدوارم که به صورت کامل نوشته باشم ( در صورتیکه اسم کسی از قلم افتاده لطفا برایم پیام بگذارید تا اضافه کنم )
در اینجا از تمام دوستان به خاطر حضورشون تشکر میکنم و بابت هر گونه کم و کاست در مورد مدیریت و اجرای مجلس از همگی عذر خواهی میکنیم . امیدوارم که در آینده بتوانیم نواقص کار را هر چه بهتر رفع کنیم و روز به روز بهتر شویم . همین جا از آقای ناری هم تشکر می کنم که با نظرات و پیشنهادات خودشون راه را برای ما هموارتر کردند تا بتوانیم با استفاده از تجارب ایشان در آینده بهتر عمل کنیم . از آقای امیر مقدمی نهایت تشکر را دارم بخاطر زحماتی که هم در قبل از برگزاری و هم در روز برگزاری کشیدند به خصوص چاپ برگه های معرفی کننده . از امیر جان که به قول خودش جوان ترین عضو شرکت کننده از طرف مجیدآنلاین بود و بقیه بچه ها . از اینکه به صورت شخصی تشکر نمی کنم ازشون عذر خواهی می کنم
جا داره از آقای علوی زاده مدیریت وب سایت نیز سپاسگزاری کنم که این حمایت را از ما کردند و امیدوارم در آینده نیز این همکاری به صورت منسجم تر و بهتر انجام بشه .
یک سری از کدورت ها هم پیش آمده بود که امیدوارم به صورت پنهان رفع بشود و خاطره ی بدی برای کسی در دل نماند .
با هم باشیم و دست در دست هم ایرانمان را بسازیم

باز هم تشکر از همگی شما عزیزان
امیر ابراهیم فلاحیان

اضافه شده :
اخبار گرد همایی در سایت پارسی باکس هم منتشر شد www.admin.parsibox.com
لینک آلبوم عکس در پارسی باکس www.parsibox.com/meeting/meetingalbum/MeetingAlbum.htm

پیوست ها

• IMG_3904.JPG
    IMG_3904.JPG
    165.1 کیلوبایت · بازدیدها: 11
  • IMG_3917.JPG
    IMG_3917.JPG
    229.2 کیلوبایت · بازدیدها: 17
  • IMG_3919.JPG
    IMG_3919.JPG
    204.6 کیلوبایت · بازدیدها: 11
  • IMG_3920.JPG
    IMG_3920.JPG
    141 کیلوبایت · بازدیدها: 11
  • IMG_3924.JPG
    IMG_3924.JPG
    99.9 کیلوبایت · بازدیدها: 11
آخرین ویرایش:

aef

New Member
ادامه ی عکس ها

ادامه ی عکس ها

پیوست ها

• IMG_3935.JPG
    IMG_3935.JPG
    99.2 کیلوبایت · بازدیدها: 3
  • IMG_3933.JPG
    IMG_3933.JPG
    135.3 کیلوبایت · بازدیدها: 5
  • IMG_3930.JPG
    IMG_3930.JPG
    157.3 کیلوبایت · بازدیدها: 5
  • IMG_3929.JPG
    IMG_3929.JPG
    120 کیلوبایت · بازدیدها: 4
  • IMG_3927.JPG
    IMG_3927.JPG
    206.5 کیلوبایت · بازدیدها: 10

aef

New Member
ادامه ی عکس ها

ادامه ی عکس ها

پیوست ها

• IMG_3943.JPG
    IMG_3943.JPG
    97 کیلوبایت · بازدیدها: 2
  • IMG_3942.JPG
    IMG_3942.JPG
    161.8 کیلوبایت · بازدیدها: 11
  • IMG_3941.JPG
    IMG_3941.JPG
    169.2 کیلوبایت · بازدیدها: 6
  • IMG_3940.JPG
    IMG_3940.JPG
    160.5 کیلوبایت · بازدیدها: 6
  • IMG_3939.JPG
    IMG_3939.JPG
    166.4 کیلوبایت · بازدیدها: 9

aef

New Member
ادامه ی عکس ها 2

ادامه ی عکس ها 2

پیوست ها

• IMG_3943.JPG
    IMG_3943.JPG
    97 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • IMG_3944.JPG
    IMG_3944.JPG
    124.4 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • IMG_3945.JPG
    IMG_3945.JPG
    104.4 کیلوبایت · بازدیدها: 1
  • IMG_3955.JPG
    IMG_3955.JPG
    122.5 کیلوبایت · بازدیدها: 1
  • IMG_3956.JPG
    IMG_3956.JPG
    123.5 کیلوبایت · بازدیدها: 2

aef

New Member
ادامه ی عکس ها 3

ادامه ی عکس ها 3

پیوست ها

• IMG_3957.JPG
    IMG_3957.JPG
    164.9 کیلوبایت · بازدیدها: 2
  • IMG_3958.JPG
    IMG_3958.JPG
    160.1 کیلوبایت · بازدیدها: 1
  • IMG_3959.JPG
    IMG_3959.JPG
    131.7 کیلوبایت · بازدیدها: 2
  • IMG_3961.JPG
    IMG_3961.JPG
    107.3 کیلوبایت · بازدیدها: 2

PhonieX

مدیر انجمن <A href="forum.majidonline.com/forums/6
ميشه تفاوت اين عكسها با عكسهاي اقا مهدي را بگيد؟
انگار فرقي نمي كنه و نيازي به تكرار نبوده

aef

New Member
شفاف سازی در مورد کدورت های پیش آمده

در مورد کدورت پیش آمده بین اعضا باید عرض کنم دو موضوع هست که باید در مورد آنها توضیح داده شود
اول مسئله ای که آقا مهدی در مورد فروش عکس ها گفته بودند به خاطر استفاده مادی نبوده و همان طور هم که در پست خودشون توضیح دادند به خاطر مسائل امنیتی و همچنین عرف کارشان اینکار را کردند که متاسفانه طور دیگر برداشت شده . ایشان پیشنهاد فروش دادند فقط بخاطر اینکه رای ما را برای گرفتن فایل های اصلی عوض کنند و ما را بیخیال این مسئله کنند. همین جا از همه ی دوستان خواهشمندم عوض ایجاد ناراحتی برای یکدیگر با گذشت خود ، مسئله را حل کنید و نگذارید بیشتر از این ، این مسئله ادامه پیدا کنه
دوم تفاوت این عکس ها فقط در وجود نداشتن آرم پارسی باکس در عکس هاست که این مسئله هم آقای مهدی بخاطر اینکه حضورشان تنها به خاطر مجیدآنلاین بوده آرم را حذف کردند و اینکه من عکس ها را جدید آپلود کردم تنها به خاطر کامل بودن مجموعه و همچنین وضوح کمی بالاتر بوده نه نشان دادن تفاوت و مقایسه با عکس های آقای مهدی
امیدوارم بیشتر از این مسئله را کش ندهید و مثل قبل همه با هم رفیق باشید ( به خدا زشته ، یه کم به خودتون بیاید )
باز هم متشکرم

mohsenshahab

Active Member
منم اسم و عکس 2 تا از بچه ها رو که میشناسم میذارم.ببخشید یه ذره دیر
2ihpab9.jpg

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
از توضيحات دوستان ممنونم..

آقا محسن و آقا مهدي ، از زحمات هر دوي شما بابت برگزاري اين ميتينگ و مراسم هم متشكرم...

مهدي جان من به روش كار شما و اينكه پولي بابت عكسها گرفته ميشه اصلا كاري ندارم اين مربوط به شرايط كاري خودتون ميشه اما در مورد اينكه عكس رو ويرايش كرديد و نام ParsiBox رو برداشتيد كار جالبي نيستش.
در هر صورت بچه هاي ParsiBox زحمات زيادي كشيدن و حمايت هاي زيادي از اين ميتينگ كردن . ما اصلا نميگيم اين ميتينگ با ParsiBox برگزار شده، ميگيم كه بچه هاي پارسي باكس هم بودن .. (فكر كن ميتينگ مجيد انلاين برگزار شده بوده و محسن هم در اين ميتينگ به عنوان كاربر مجيد انلاين بوده و كاربران پارسي باكس از اونجا رد ميشدن و اومدن توي جمع ما و يا اينطور فكر كن كه اونها مهمون بودن و هيچ اسمي از سايت پارسي باكس وجود نداره) ولي حداقل به خاطر تشكر و اينكه حمايت كردن از اين ميتينگ بايد يك نامي برده بشه ازشون.. و حالا ما نميگيم كه بيايم در و ديوار بنويسيم از پارسي باكس ممنونيم ، حداقل توي عكس كه اسم پارسي باكس هستش نبايد حذف بشه.. به نظر من اين كار درست نيستش..
مهدي جان اگر ممكنه حداقل به خاطر ما و كاربران سايت مجيد آنلاين عكس اصل رو قرار بديد (بدون ويرايش و حذف نام سايت پارسي باكس)

ببينيد سر چه چيزهاي كوچكي ناراحتي و كدورت به وجود مياد ! سر حذف كردن نام يك سايت... حيف نيست اين دوستي و جوي كه بين بچه ها حاكم هستش اينطوري خراب بشه؟! خوبه كه از نزديك همديگه رو ديدين و با هم ملاقات داشتيد و با هم گفتيد و خنديديد... خوب نيستش كه اين بحث ها بوجود بياد..

ممنونم

مجيد

mosi20

Active Member
مخلص آقا مجید
منم به خدا قسم مجید جان یه چیزی مثل همینی که شما گفتی توی چت به مهدی گفتم اما قبول نمیکرد
نمیدونم اینقدر کار مشترک برای ما ایرانی ها سخته ؟؟؟
همش دلم میخواست برای کاربرای اینترنتی میتینگ و کنفرانس برگزار بشه اما حالا میفهمم چرا این اتفاق هرگز نیوفتاده و همیشه مدیران سایت ها از این پیشنهادات حمایت نمیکنند.
اینترنت را با مجید آنلاین یادگرفتم و تا اینجا پیش اومدم و همیشه حتی اگه به یه جایی توی اینترنت برسم اونو از مجید آنلاین میدونم.
به امید همکاری های بیشتر بین پارسی باکس و مجید آنلاین
قربانه شما

www.iranwebshop.com

Active Member
دوستان عزیز

mosi20

و

marzban

لطفا دیگه در مورد این موضوعات دلخوری و این جور چیزا مطلبلی ننویسید من وقتی مطالب شما رو خوندم خیلی ناراحت شدم که این تاپیک باید به اینجا برسه شاید روی بعضی از افراد دیگه هم که بخوان اینا رو مطالعه کنن تاثیر بدی بزاره ازتون خواهش می کنم مطالب خودتون رو اون بخشهاییش رو که صلاح می دونید حذف یا ویرایش کنید و با هم دیگه مثل سابق دوستهایی خوبی باشیم

با این کارها ارزش کارهای خوبتون رو پایین نیارین با تشکر از تمامی زحمات شما

آخرین ویرایش:

PhonieX

آقاي mohsen shahabحالا شما بايد بگيد.زود تر مي گفتيد اقلن يه نوشابه اي چيزي براتون باز مي كرديم
اينم از فوايد معرفي خوبه ما تازه الان مي فهميم كنار دستيمون كي بوده(چه جالب)

PhonieX

هيچ .با اون طرز معرفي من فقط اقا مهدي ناري(marzban) اقا محسن شهبازي(محسن شهبازي)امیر خسرو امیر مقدمی (AMiR)و امیر نژند ( Patrisnet )و محسن داوري(mosi20)را مي شناختم همانطور كه اقا مهدي تو عكساش معرفي كرده بود.تا وقتي هم كه ليست اعضاي مجيد انلاين را ديدم همين دوستان فقط تيك خورده بودندو فكر مي كردم همين 5 نفر از مجيدانلاين هستيم.احساس غربت به ادم دست مي داد

PANII

Member
همين 5 نفر از مجيدانلاين هستيم.احساس غربت به ادم دست مي داد

امیدوارم به همگی خوش گذشته باشه

نمی خوام بحث به حاشیه بره دلیلی که خودم من نتونستم بیام همین عقب و جلو کردن های مدام زمان قرار بود که با اینکه اکثریت با تعطیلات عید موافق بودند نمی دونم چطور افتاد بعد از 13

YTERROR

Active Member
ان شااله خوش گزشته باشه

فقط یک نکته کنکوری 10 نفر بیشتر نبودین 20 جور از 20 تا دوربین مختلف ادم عکس می بینیه بد نیست یک بخش عکاسی هم اضافه بشه بچه ها همه استعداد عکاسی دارند :d

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
من هم میخوام عضو میتینگ بشم چیکار باید بکنم من بچه اصفهانم ساکن فولادشهر پایه گشت و گذار و تفریح و ول خرجیو ..... هستم

4bagh

Member
مگه میتینگ هفته ای یه باره که می خوای عضو بشی؟
هر وقت اعلام بشه هر کسی بخواد میتونه بیاد!

جدیدترین ارسال ها

بالا