alionline1366
Active Member
فوق العادست مانی حالا مونده فقط رندر توپ و تکسچرینگ عالی بری واسه برنده شدن مسابقه 

و با اين شرايط به اعتقاد من حس طبيعي تري داره، اژدهاي ماده اي كه به شدت مراقب تخم هاشه و فرم بدني جالبتري داره...
به نظر سايز پاها (ناحيه مچ و انگشتان) با توجه به سايز هيكل و درشتي ران و... كوچكتر از همين ناحيه در دستان است كه بر طبق آناتومي موجوداتي كه نام بردم بهتره برعكس باشه يعني سايز مچ و انگشتان پاها بزرگتر و درشتر باشه البته طبيعي هم همينطوره كه باشه چرا كه اژدهاي شما موجودي با قابليت پروازه و موقع نشستن بر روي زمين بخاطر اينكه ابتدا پاها با زمين تماس پيدا مي كنند و بايد هم وزن سنگين و هم سرعت بالاي نشستن را تحمل كنند قاعدتا درشتر باشند.
سايز شكم و كمرش رو بهتره تصحيح كنيد، منو ياد گاوهاي گرسنه انداخت!
، انگار اين موجود شما قحطي زده اس،خوب بهتره به اين قسمت بيشتر توجه كنيد كه با آناتومي ساير جانداران هم ساختار ميشه تصحيحش كرد، البته اين دندونه هايي كه روي پشتش سوار كرديد خوبن اما تو ناحيه كمر انقطاع ديده ميشه كه رفع عيب بشه خوبه و ديگه اينكه اگر دو رديف دندونه اي و كوتاهتر در كنار اين رديف وسط افزوده بشه حس رئال تري ميده!

مدل تکمیله ولی یه پوز pose آدم وار میخواد.خخخ
شاخا و اینا اوهوم روشون باید کار کنم.حتی کامپوزیتش هم مثل ادم نیست و ازش راضی نیستم العان
چرا؟رندر تک فریم چه فرقی داره با چی رندر گرفته بشه؟مهم اینه جزئیات مدل به خوبی نشون داده بشه و تکستچر.به نظرم نورپردازی ای که کردم کامل جوابگو بوده باسه این محیط و مدل.منم مدلسازم نه نورپرداز ازم توقعی نمیره:دی
راستی نورپردازیش هم اچ دی ار بوده.با نرم افزار HDr light studio