درود ماندانا خانم
طرح جالبيه كه با بهره گيري از تركيب آناتومي كروكوديل و اژدهاي كومودو و سوسمار... طرح مطلوبتري از آب درمياد!
اين خزنده اي كه شما با كلي به اين مرحله رسونديد از اين نما
و با اين شرايط به اعتقاد من حس طبيعي تري داره، اژدهاي ماده اي كه به شدت مراقب تخم هاشه و فرم بدني جالبتري داره...
به نظرم اگر جمجمه ها رو حذف كنيد و روال طبيعي اينگونه جانداران كه بدني با پوست ضمخت و پوشيده از فلس دارند بهتره باشه چه اينكه در نواحي خاص، نحوه آرايش فلس ها بر اوج ظاهر دهشتناكش مي تونه بيفزايد!
در نماي جانبي
به نظر سايز پاها (ناحيه مچ و انگشتان) با توجه به سايز هيكل و درشتي ران و... كوچكتر از همين ناحيه در دستان است كه بر طبق آناتومي موجوداتي كه نام بردم بهتره برعكس باشه يعني سايز مچ و انگشتان پاها بزرگتر و درشتر باشه البته طبيعي هم همينطوره كه باشه چرا كه اژدهاي شما موجودي با قابليت پروازه و موقع نشستن بر روي زمين بخاطر اينكه ابتدا پاها با زمين تماس پيدا مي كنند و بايد هم وزن سنگين و هم سرعت بالاي نشستن را تحمل كنند قاعدتا درشتر باشند.
سر پنجه هاي اضافي كه براي بالها در نظر گرفتيد در اولين حسي كه به من داد منو به ياد خفاش ها انداخت ولي خفاش ها تنها يك انگشت تكامل يافته براي گرفتن ديواره ها و... دارند و شما 3 تا انگشت (هم زيباترش كردين و هم اينكه محدوديت فيزيكي براش قائل شديد!) ، البته چينشي كه از انگشتانش ارائه داديد نيز با بدليل اينكه موقع باز شدن بال ها مي تونه به اونها آسيب بزنه جاي تصحيح داره و نوك چنگال ها به اعتقاد من اگر به آناتومي خفاش ها توجه بشه مي تونه طبيعي تر جلوه كنه!
از طرفي اين موجود نازنين حيف نيست بال هاشو سوراخ كردين؟! ، آخه طفلكي با بال پاره ابهتش رو از دست ميده و ميشه موجودي ضعيف
از اين نما
سايز شكم و كمرش رو بهتره تصحيح كنيد، منو ياد گاوهاي گرسنه انداخت!
، انگار اين موجود شما قحطي زده اس،خوب بهتره به اين قسمت بيشتر توجه كنيد كه با آناتومي ساير جانداران هم ساختار ميشه تصحيحش كرد، البته اين دندونه هايي كه روي پشتش سوار كرديد خوبن اما تو ناحيه كمر انقطاع ديده ميشه كه رفع عيب بشه خوبه و ديگه اينكه اگر دو رديف دندونه اي و كوتاهتر در كنار اين رديف وسط افزوده بشه حس رئال تري ميده!
اگر انتهاي دمش هم يه مقداري كلفتر يا كروي شكل كني اونم با چندتا از همون دندونه ها يه چيزي تو مايه هاي گرز در بياري جالبتره، ديگه همه فن حريف ميشه!
آخ كه آخرش چه شود... جـــونم
فعلا، همين نظرات بنده بود!
موفق باشين