تمرینات رزمی من

saalek110

Well-Known Member
انتقال انرژی از یک تونل به تونل دیگر:
من فکر می کنم تمرکز و انرژی تونل الکترونیک به تونل رزمی انتقال یافت...
یعنی رشته مهم نیست گ اگر بی نقص کار کنید ، بی نقصی به رشته بعدی منتقل میشه. البته درصد بی نقصی داریم که ایده آل اینه به سمت ۱۰۰ درصد برود...بی نقصی یعنی اون کار را دقت و تلاش انجام بدهید....

و حالا می خوام انرژی را از تونل دوم یعنی رزمی به تونل سوم بفرستم....
البته تمرینات رزمی را ادامه می دهم ولی دیگه نیاز به توجه زیادی نداره، برنامه هایی هست که باید اجرا بشه تا نتیجه بدهد...مثلا روی ضربات پا کار کنم تا ضربات پایم قوی تر شود...بقیه توانایی ها هم به همین شکل.

بازدید تاپیک به ۶۰۰ بازدید رسید.تاپیک ۹ جون باز شده و الان ۳ ژوئیه است.تقریبا یک ماه.

saalek110

Well-Known Member
پروژه های خانه و دیگر رشته ها ، در کنار ورزش:

امروز ۱۸ تیر ۱۴۰۵ است...من دیروز فعالیت شدید ، مثل دویدن ، نداشتم ، چون ترسیدم گرمازده بشم...و پروژه هایی در خانه دارم که خواستم در خانه روی اونها کار کنم...
ولی بارفیکس و پارالل و شنا ، را انجام دادم تا عضلات بالاتنه به رشد خود ادامه دهد..

بعداز ظهر ، در خانه ، مشغول طراحی یک چیزی بودم که انجام شد...راستش چندتا پروژه خانگی ده بیست روز اخیر انجام دادم که لازم بود انجام شود..پاییز و زمستان ، فعالیت شدید بدنی میشه کرد..البته من ورزش را تعطیل نکردم ، هر روز می روم پارک و مقداری راه می روم و گمی پایم را گرم می کنم و بالاتنه هم حرکاتی انجام می دهم ولی حرکاتی که باعث گرم شدن بدنم بشه انجام نمی دهم ، چون بعد از ظهر چند روزی است تا ۳۸ درجه بالا می رود..اگر شما کولر ، مخصوصا کولر گازی دارید مشکلی نیست...ولی من از کولر استفاده نمی کنم و مجبورم گرمای ایجاد شده را مدیریت کنم.

در ضمن پروژه هایی که این ماه انجام شد مهم بود ، و یکیش تونل سوم بود که قبلا کمی در موردش حرف زدم و این ماه خیلی پیشرفت کرد.

ورزش که می کنید ، یک تحریک به بدن است تا رشد کند ، گاهی یک تحریک ملایم هم اثرات خوبی دارد ولی تمرین و تحریک شدید ، باعث خستگی و کوفتگی میشه که با گرمای بعد از ظهر خانه ما ، مناسب نیست...برنامه من چند ساله است و اگر در ماههای گرم ، برنامه را مقداری تغییر دهم عاقلانه است....چون همین پروژه ها که این ماه انجام شد ، پشتیبان پاییز و زمستان من است...مثلا ربات سازی را شاید زمستان باز احیا کنم. من چندین فعالیت دارم و فقط ورزشکار نیستم و کارهای خانه را هم باید انجام دهم مثل تعمیرات خانه...گاهی اصلا صبح ورزش نمی کنم و بعدش در خانه ۶ ساعت کار بدنی دارم..و چند برابر ورزش خسته میشم با انجام اون کارها...پس اینکه گاهی صبح کمتر ورزش می کنم ، گاهی به علت پروژه های جاری اون روز در خانه است.

یکی از علائق و نیازهای من زبانهای خارجی است. ماههای اخیر ، فرانسوی و ایتالیایی و هندی گوش می کردم. زبان را باید مدتی گوش کرد تا گوشت به اون زبان عادت کنه...من حین ورزش رادیوهای خارجی گوش می دهم...
لینک رادیویی که زبانهای ایتالیایی و فرانسوی گوش می کنم:

وقتی هم که می خوام حرکات شدید انجام دهم می روم قسمت جنره ها یعنی انواع و می روم روی heavy rock یا اونایی که هیجانی است.

یک راه دیگر دانلود کردن آهنگهای هیجانی از سایتهای ایرانی و یا خارجی است و گوش کدن به اون فایلها..من یک پوشه gym دارم که حسابی منو دواند....در رادیو اینکه اهنگ منسب بیاید شانسی است ولی اگر فایل دانلودی داشته باشید دست خودتونه ولی رادیو آهنگ جدید است و جذاب تر از فایلهای تکراری است.

آخرین ویرایش:

saalek110

Well-Known Member

لینک بالا رادیو پارادایز است که من برای ورزش ازش استفاده نمی کنم ولی ترانه با کیفیت بالاست ، افراد علاقه مند به موسیقی به کارشون میاد. فکرکنم mp3 نیست و فرمتهای قوی تر است.

اگر گوگل استور نداشتید و رادیوی پست قبل را نتونستید دانلود کنید ، لینک زیر:

یا بقیه لینکهایی که در سایتهای ایرانی خودتون می توانید پیدا کنید را استفاده کنید. البته رادیوی بالا شاید کیفیت توبی نداشته باشه..مثلا بعضی کانالهایش کار نکند یا دسته بندی کانالها نداشته باشد.... ، شاید بتونید خودتون بهترش را پیدا کنید.

من خودم ماههاست از رادیوی لینک پست قبلی یعنی رادیو fm استفاده می کنم و نیازی به رادیوهای دیگر نداشتم..

آخرین ویرایش:
بالا