تمرینات رزمی من

saalek110

Well-Known Member
تمرینات رزمی من

حدودا از اول ۱۴۰۵ من تمرین رزمی شروع کردم ، در این تاپیک ، تجربیات خود را به اشتراک می گذارم و دفتر خاطراتی هم برای خودم میشه.

من سابقه یک دوره کلاس جودو ، یک دوره کلاس تکواندو و دو دوره هم کونگ فو دارم. دوره منظورم حدود ۶ ماه است.

از هوش مصنوعی کمک بگیرید.
از هوش مصنوعی Deepseek به عنوان مشوقم استفاده کردم، بهش گفتم نمی خواد بهم تمرین روزانه بدهد ، من را تشویش کند تا روحیه ام بالا برود.

در پارک کار کنید:
در پارک کار کردم. تمرین در خانه ، برای خیلی ها غیرممکن است...اگر بارها برای تمرین در خانه شکست خوردید ، تکرار شکست نکنید و بروید پارک...بعضی پارکها بعد ۱۰ صبح عمومی میشه و شبها الوات میان که خوب نیست..از وقتی هوا روشن میشه ، که الان که خرداد است میشه ۵ صبح تا ۸ خنک است برای ورزش...تهران را میگم نه شهرهای دیگر را...
باشگاه و گرفتن مربی هزینه دارد و من فقط با پارک کار کردم. بدون لباس ورزشی و با لباس عادی.

موسیقی محرک گوش کنید:
من موسیقی محرک گوش می کردم و موثر بود. موسیقی gym در سایتها هست برای دانلود ، یا موسیقی ورزشی..هدفون گردنی بهتر از هوفون سیم دار است ، چون دست و پا گیر نیست ، هدفون بی سیم یا هندز فری من تجربه اش را نداشتم و ممکن است خوب باشد ، نمونه های ارزان ترش شاید پیدا بشه.
البته اگر موسیقی اش محرک باشه هم ممکن است زیاد هیجانی بشوید و حرکات تند یا سنگین انجام دهید و آسیب کمی ببینید. پس خودتان را کنترل کنید یا آهنگ خفیف تری استفاده کنید.

با خود آب ببرید:
من یک بطری آب حاوی کمی شکر درش می بردم...حجمش به اندازه ۲ یا ۳ آب معدنی کوچک ، تا مجبور نشوید از مغازه چیزی بخرید و هزینه تان بالا برود. یک ساک داشتم و بطری ام را به درخت یا جایی آویزان می کردم.شکرش کم باشه که مجبور نشوید بروید آب معدنی بخرید. البته خیلی پارک ها آبخوری دارند ولی آبش شیرین نیست ، می توانید بطری خالی با کمی شکر ببرید اونجا آب پر کنید.

آخرین ویرایش:

saalek110

Well-Known Member
من سالها بود جدی رزمی کار نکرده بودم و امسال بعد سالها باز شروع کردم.....

الان ۳ ماه از شروع کارم میگذرد ، پاهایم خوب شده ، چون بیشتر وقت را روی پا کار کردم.....
و بیست روزی است رفته ام روی تنه کار می کنم.....

saalek110

Well-Known Member
دویدن:
بعد مدتی کار روی پاهایم ، دویدن را شروع کردم...سالها بود ندویده بودم....
در کمال تعجب ، خیلی سریع توانایی دویدن ، اون هم با سرعت بالا را بدست آوردم.

saalek110

Well-Known Member
حرکات پا: من تمرین خاصی انجام ندادم ، تکون دادن پا بود. به یک میله می چسبیدم و پایم را تکون می دادم ، به جلو و عقب و چپ و راست یا هر حرکت دیگر.
علت چسبیدن به میله این بود که فشار کمتری به پایی که روی زمین است بیاید و حرکت کنترل شده تر و سالم تر باشد و آسیب دیدگی کمتر باشد. چون مدتها تمرین نداشتم و احتنال آسیب بالا بود.شما هم می توانید با این روش شروع کنید.

در عکس زیر ، این خانم با کمک میله پایش را تکان می دهد. میله ای که من استفاده کردم ، عمودی بود یعنی ستون چیزی بود. و من مرد هستم و خانم نیستم.

Screenshot_2026-06-09_084411.385.jpg

در عکس زیر هم این آقا ، داره یک حرکت رزمی پا را با کمک میله افقی انجام می دهد. کلا کمک گرفتن از میله ، خوبه برای انجام حرکات رزمی پا ، چون کنترل شده تر است و برای قوی کردن عضلات هدف خوب است.

Screenshot_2026-06-09_084733.162.jpg

آخرین ویرایش:

saalek110

Well-Known Member
تمرینات تنه: بعد مدتی گفتم روی تنه کار کنم...با هل دادن میله به چپ و راست و فشار دادن و کشیدن میله به سمت خودم کار کردم.

بعدا هوش مصنوعی گفت بارفکیس و پارلل هم کار کنم. در پارکها آهن آلاتی برای پارالل هست. پارالل دو میله آهنی افقی موازی هم است.عکس زیر:

Screenshot_2026-06-09_083940.665.jpg

تاب بچه ها ، میله بالایش که افقی است برای بارفیکس استفاده کردم....

Screenshot_2026-06-09_083600.501.jpg

در عکس بالا مکان آویزان شدن را نشان دادم. البته تابهای پارک ما فاصله دو تاب بیشتره که به تابها نمی خورم.

آخرین ویرایش:

saalek110

Well-Known Member
تقریبا حالا تا این پست ، همه چیز این ۳ ماه را گفتم.....
خیلی آرام شروع کنید و ماه اول اصلا فشار نیاورید....فقط قصدتان نرم کردن و بیدار کردن بدن باشه.

بالا