سلام دوست عزیز!
قطعا به مشکل میخوری. چراکه برای فرم بندی قبل از چاپ، صفحات کتاب شما بلعکس فرم بندی میشه. غیر از این توی کار خیلی اذیتت میکنه. گذشته از همه ی این داستانا کتابت از چپ شروع میشه و به راست ختم میشه ولی توی انگلیسی کار بلعکسه.
حالا چرا میخوای این کارو بکنی، دلیلی داری؟
چه طوری میشه محتویات مستر پیجو در همه صفحات و بالا تر از همه لایه ها دید؟
سلام و خسته نباشید
من می خوام یه مجله انگلیسی طراحی کنم.الان یه سوالی برام پیش اومد که اگر طراحی صفحه را مثل فارسی از راست شروع کنم مشکلی در چاپ پیش می یاد.
مرسی
سلام
محتویات مستر پیج رو در یک لایه جدید بذارید و لایه مذکور رو بالای لایه معمول بذارید.... خود به خود تمامی المان هایی که در مستر هستند در صفحات اصلی بالای مطالب دیده میشن.
با سپاس .
و اینکه چطوری می تونم همه txet های داخل فایل رو یکجا انتخاب و کانورت کنم؟
سلام
اگه منظورتون کانورت به مسیره باید تمام متنو انتخاب و از منوی type گزینه creat outline رو انتخاب کنید
امکانش نیستمنظورم انتخاب تمامی متنهای داخل یک فایل(یعنی تمامی پیجها) به صورت یکجا ست و بعدا هم که هر بلای خواستیم یکجا سرش بیاریم؟
مرسی
فایل رو با فرمت eps به صورت لینک داخل فایل ایندیزاین place کردم . چطوری میتونم به outline تبدیلش کنم تا بتونم ادیتش کنم مثلا یک قسمتش رو حذف کنم یا رنگشو عوض کنم؟
هر نرم افزاری برای کار خاصی ساخته شده. این کار اختصاصا فقط در ایلستریتور و کارل قابل انجام هست.ممنون از جوابتون. ولی من منظور داخل خود ایندیزاین هست یعنی فایل eps رو که place شده نمیشه کانورت به outilne کرد؟