تغییرات فایل 1 تغییر آبجکت داخل صحنه ؟

mooli63

کاربر فعال انجمن فیلمسازی
برای اصلاح رنگ و فضا سازی که حالا داستانا دارم براش. فعلا نمای خام بعلاوه تغییر کاراکتر بود.

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
علی یه کار دیگم میتونی بکنی برای کل کارت
جاهایی که می خوای افکتی رو اضافه کنی که از قبل جز روال کار نبوده و موق ادیت و پست پروداکشن یهو به ذهنت میرسه
سعی کن ذهن بیننده رو از رو افکت اصلی با یه افکت فرعی دور کنی یکی از دوستان هم اشاره کرد

میتونی رو دیوار یه کم با تراکینگ کار کنی میتونه تکست باشه( با المنت هم که خودت آشنایی داری ) میتونه یه تصویر متحرک باشه یا هر چیزیریگه ایی اگه تو این شات نشد به این گزینه هم فکر کن

به قول دوستم

ایشالله pmc دیگه

mooli63

اخ سهیل گفتی دیوار داغم تازه شد. کارگردان اصرار داره یه افکتایی روی دیوار کار بشه. هیچی به ذهنم نمی رسه. تکست بازی یه کاربلد تو موشن گرافیک میخواد که تو موشن من صفرکیلومترم. چه چیزایی برای روی دیوار به ذهنتون می رسه؟؟

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
میتونی از یه تصویر هولوگرامی از نما های بعدیت استفاده کنی با تم آبی و افکت On-Off شدن (چیزی مثل رفتن و اومدن برق ) استفاده کنی

مثل این

http://vfxbro.com/hologram-after-effects-tutorial/

کلا من تو کارام تراتزیشن هایی با این سبک که از خود آبجکت ها و کات های خودت جوری استفاده کنی که بهترین ترانزیشن ها از توش در بیاد استفاده میکنم یه نکته خوب دیگه هم داره اونم اینه که کاملا اختصاصی میشه و هیچ جا و هیچ پلاگینی قدرت تولید اون رو نخواهد داشت

آخرین ویرایش:

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
علی جون یه تست کوچولو زدم برات

پیوست ها

• test transition For mooli63 Soheil.mp4
    1,017.7 کیلوبایت · بازدیدها: 94

M Like Mother

کاربر متخصص فیلم سازی
بچه ها یه تست زدم ببینین چطوره.
فایل های پیوست شده
test transition.rar (918.1 کیلو بایت, 50 مشاهدات)

سلام
ببخشید اینو می گم
این حذف آبجکت خوب در نیومده ....

چون به جز سوژه، یه کم محیط اطراف هم دربر می گیره ...

البته مشکلات کار رو می دونم .. اما من فقط روی خروجی نظر دادم ...

کار سختی است .... چون کارگردان دست شما رو گذاشته تو حنا و نمیشه کاریش کرد

موفق باشید

sepok

Member
سلامی دوباره
به نظر من دیوار رو ماسک کن و بک گراندشو سیاه براق کن
اینجوری بهتره فک کنم
کاش کارگردان توی محیط باز این کارو میکرد ، که حداقل یه بک گراند دستت بود.
کارگردان یا قبل فیلم برداری باید با تو مشورت میکرد یا عواقب کارو در نظر میگرفت...اینجا کارگردان خیلی ساده گرفته قضیرو و فکر کرده به همین راحتی کار در میاد.
ولی تلاشتو بکن
چون یه ذره بد یا ایراد داشته باشه کار خراب میشه.
امیدوارم یه چی خوب ازش در بیاری.

اخ سهیل گفتی دیوار داغم تازه شد. کارگردان اصرار داره یه افکتایی روی دیوار کار بشه. هیچی به ذهنم نمی رسه. تکست بازی یه کاربلد تو موشن گرافیک میخواد که تو موشن من صفرکیلومترم. چه چیزایی برای روی دیوار به ذهنتون می رسه؟؟

mooli63

M like mother درسته ولی سعی می کنم سرعت اجرای ترنزیشن رو ببرم بالا به چشم نیاد.

سهیل دستت درد نکنه. ترک روی دیوار رو با چی رفتی؟؟؟

جدیدترین ارسال ها

بالا