تصوير زمينه براي افتتاحيه مسابقات قرآن و عترت

[SOBHAN]

Active Member
بسم الله

سلام به همه دوستان گلم :oops:

حال همه كه خوبه خوبه :oops: :oops: خوب خدا رو شكر .

اينم يه كار ديگه كه گذاشتم تا با هم كاملش كنيم . منتظر نظرات و البته انتقادات(سازنده) هستم :rose:

موفق باشيد
محمد حسين

[REZA]

Member
سلام برادر
احوال شما؟!
بازم رنگ بنديش خيلي خوب شده...
عبارت"افتتاحيه مسابقات" رو خيلي ريز ننوشتي؟!!
سمت راست زير قرآن اون ابر ها ايده جالبي هستش...ولي ميشد بهتر از اينا پيادش كرد...
ديگه اينكه قرآن و عترتش كه خوبه(فقط اي كاش نقطه "ن" قرآن رو يكم راست تر مياوردي...تو يه نگا قرآن و عبرت خونده ميشه :دي)
چيدمانش هم خوب شده اما من بازم با حاشيه كار مشكل دارم:cry:
اون طرح سمت راست بالا....:-? زياد به دلم نشست...به نظرم با بقيه عناصر همخوني نداره...(لابد ميگي اينم كه همش همينو ميگه :D )
بازم ميگم اينا فقط نظر شخصيه منه!!!شايد درست نباشه:wink:
موفق باشي:rose:

[SOBHAN]

Active Member
[REZA];712003 گفت:
سلام برادر
احوال شما؟!
بازم رنگ بنديش خيلي خوب شده...
عبارت"افتتاحيه مسابقات" رو خيلي ريز ننوشتي؟!!
سمت راست زير قرآن اون ابر ها ايده جالبي هستش...ولي ميشد بهتر از اينا پيادش كرد...
ديگه اينكه قرآن و عترتش كه خوبه(فقط اي كاش نقطه "ن" قرآن رو يكم راست تر مياوردي...تو يه نگا قرآن و عبرت خونده ميشه :دي)
چيدمانش هم خوب شده اما من بازم با حاشيه كار مشكل دارم:cry:
اون طرح سمت راست بالا....:-? زياد به دلم نشست...به نظرم با بقيه عناصر همخوني نداره...(لابد ميگي اينم كه همش همينو ميگه :D )
بازم ميگم اينا فقط نظر شخصيه منه!!!شايد درست نباشه:wink:
موفق باشي:rose:

سلام رضا ، خوبي داداش ؟

سايزش رو حتما بزرگ ميكنم ، چشم.

به نظرت برا ابرا چي كار كنم كه بهتر بشه ، راستش خودم هم خيلي حال نكردم ولي ديگه نميدونستم چي كار كنم !:sad:

نقطه رو هم چشم ، به سمت راست مي برم .

ببينم از اونجايي كه قبولت دارم ، شديد ، به نظرت به جاي حاشيه بالا چي كار كنم ؟:-? ( آخه نميشه خالي باشه كه ... )

موفق باشيد
محمد حسين

roohollah

Banned
شما هم که هی کرای خوشگل بزن، فک ما رو بیار پایین!
فقط مشکلش اینه که خیلی روشنه و سفید سوخته یکمی زیاد داره. و نور اون وسط هم ناجوره، از ابرها کش بیارین بهتر در میاد.
میگم اگر میخاین بدون اون نوره رو بزارین، من منظورم رو خودم بکشم روش:paint:
به هر حال با اجازه من یک چند تا سیخونکش کردم، اگر ایراد نداره یک نگاهکی بکنید:D (نتونستم جلوی خودم رو بگیرم!)
چاکرم، و بازم از سیخ کردنم ببخشید.:wink:

آخرین ویرایش:

roohollah

Banned
میدونی به نظرم چون توی طرح حس رشد هست، باید رشد کردن و آزاد شدن رو توش برسونی، که با رنگهای روشن خوب میشه...
و خوب اگر یکم باز شدن رو توی کل صفحه گسترش بدی(همین کارایی رو که زدم ببین، سه تا لایه ازافه شده) حس بازشدن رو بیشتر میرسونه.:D
و البته ابرها هم خوبه،خیلی هم خوبه، برای خالی نشدن وسط صفحه پیشنهاد میکنم نور کنار ابرها رو کش بیاری(این ابزاره که شکل انگشته اسمش چی بود؟!):D
البته یک مسئله ای که مطرحه اینه که وسط با س یا ص؟ا
انتقاد (سازنده!) کردم خوب:shock:

mashreghi

Member
سلام دستت درد نکنه زیبا شده . فقط همون کار اول بهتر بود . بعد نوشته (افتتاحیه) یک غلط مصطلح است که صحیح اون ( افتتاحییه ) است یعنی چون مسابقه قرآنی هست و اکثرا به لغت عرب آشنا هستند خواستم کار بی نقص در بیاد .

[SOBHAN]

Active Member
شما هم که هی کرای خوشگل بزن، فک ما رو بیار پایین!
فقط مشکلش اینه که خیلی روشنه و سفید سوخته یکمی زیاد داره. و نور اون وسط هم ناجوره، از ابرها کش بیارین بهتر در میاد.
میگم اگر میخاین بدون اون نوره رو بزارین، من منظورم رو خودم بکشم روش:paint:
به هر حال با اجازه من یک چند تا سیخونکش کردم، اگر ایراد نداره یک نگاهکی بکنید:D (نتونستم جلوی خودم رو بگیرم!)
چاکرم، و بازم از سیخ کردنم ببخشید.:wink:

روح الله بابا ، خوبي ؟

راستش در مورد نور خيلي موافق نيستم ، احساس مي كنم نوره كه به قشنگيه كار داره كمك مي كنه .

اين سيخونكي هم كه كردي ، فقط از اون هاله نوره كه به سمت قرآن داره مي تابه خوشم اومد .

آهان ...... حالا كه بدون اجازه كار من رو سيخونك كردي مي دوني بايد چي كار كني ؟؟؟:mad:

بايد قشنگ بهم ياد بدي چجوري اون هاله رو انداختي ؟ :D

موفق باشيد
محمد حسين

[SOBHAN]

Active Member
میدونی به نظرم چون توی طرح حس رشد هست، باید رشد کردن و آزاد شدن رو توش برسونی، که با رنگهای روشن خوب میشه...
و خوب اگر یکم باز شدن رو توی کل صفحه گسترش بدی(همین کارایی رو که زدم ببین، سه تا لایه ازافه شده) حس بازشدن رو بیشتر میرسونه.:D
و البته ابرها هم خوبه،خیلی هم خوبه، برای خالی نشدن وسط صفحه پیشنهاد میکنم نور کنار ابرها رو کش بیاری(این ابزاره که شکل انگشته اسمش چی بود؟!):D
البته یک مسئله ای که مطرحه اینه که وسط با س یا ص؟ا
انتقاد (سازنده!) کردم خوب:shock:

از اين جور كارايي كه ميگي خيلي دوست دارم ( حس رشد و از اينجور چيزا ... ميدوني !)

ولي خوب فكر كنم پن تولز منظورته آره ؟ انگشت نيست مجيد جان ، قلمه !! :lol:

البته چه مسئله هايي مطرح ميشه ها ... :lol:

موفق باشيد
محمد حسين

[SOBHAN]

Active Member
سلام دستت درد نکنه زیبا شده . فقط همون کار اول بهتر بود . بعد نوشته (افتتاحیه) یک غلط مصطلح است که صحیح اون ( افتتاحییه ) است یعنی چون مسابقه قرآنی هست و اکثرا به لغت عرب آشنا هستند خواستم کار بی نقص در بیاد .

سلام .

ممنون از شما كه سر زديد .

پيشنهاد خوبيه ... بازم ممنون. :rose:

موفق باشيد
محمد حسين

[SOBHAN]

Active Member
تبریک می گم کار قشنگی شده...

ممنون قافله جان ...

سلام
آقا سبحان گل
فقط اگه میشه
آدرسش رو هم بنویس
میخوام شرکت کنم

سلام عليكم .

والا اين طرح رو برا موسسه خواجه نصير زدم و اونها هم قراره اين رو در افتتاحيه مسابقات كه در دبيرستانشون برگزار ميشه استفاده

كنن ...

تشكر از شما .

رضا جان منتظرما ، پس چرا نمينظري ؟

موفق باشيد
محمد حسين

nima_dsnr

کاربر VIP
این چیه؟
پوستر اندازه a3 و ایناست یا بنره؟
اگه بنره که باید قرآن و عترت رو درشت تر کنی چون معلون نمیشه
اگه پوستره که از نزدیک معلومه

نظر:
به نظر من همش خوبه فقط ابرها رو باید از یک براش دیگه استفاده می کردی که یکمی شکل توپر داشته باشه و برجسته
این خیلی به نظر داره مسطح میاد
در کل کار قشنگیه
موفق باشی

[SOBHAN]

Active Member
این چیه؟
پوستر اندازه a3 و ایناست یا بنره؟
اگه بنره که باید قرآن و عترت رو درشت تر کنی چون معلون نمیشه
اگه پوستره که از نزدیک معلومه

نظر:
به نظر من همش خوبه فقط ابرها رو باید از یک براش دیگه استفاده می کردی که یکمی شکل توپر داشته باشه و برجسته
این خیلی به نظر داره مسطح میاد
در کل کار قشنگیه
موفق باشی

هيچ كدوم ... :)

قراره تو كامپيوتر در مراسم نشون داده بشه ، با ويدئو پرو ژكتور و اينا ....

ممنون از اينكه سر زديد .

موفق باشيد
محمد حسين

[SOBHAN]

Active Member
تشكر از همه دوستاني كه نا اينجا نظر دادن .

يه تغييرات كوچولو در كار دادم .

منتظر نظرات.

موفق باشيد
محمد حسين

mehdinasiri

پارس لند گروپ
در صورتی که کار قرار هست برای بخش در Big Screen استفاده بشه بسیار خلاقانه برخورد کردید. با توجه به اینکه کار افت رنگ پیدا میکنه در این حالت عناصر زیبا و روشن طرح شما بخوبی قابل مشاهده خواهد بود. خسته نباشید.

[SOBHAN]

Active Member
در صورتی که کار قرار هست برای بخش در Big Screen استفاده بشه بسیار خلاقانه برخورد کردید. با توجه به اینکه کار افت رنگ پیدا میکنه در این حالت عناصر زیبا و روشن طرح شما بخوبی قابل مشاهده خواهد بود. خسته نباشید.

ممنون از نظرتون استاد. :rose:

موفق باشيد
محمد حسين

IndianBoy

Member
به به ....
چه كار زيبايي

قشنگ شده .. ابر و براش هموني كه من خوشم مياد ... ايول

التماس دعا داداش
يا علي

ايليا

[SOBHAN]

Active Member
به به ....
چه كار زيبايي

قشنگ شده .. ابر و براش هموني كه من خوشم مياد ... ايول

التماس دعا داداش
يا علي

ايليا

سلام داداش خودم . :)

خوبي استادي ؟

چه عجب چشمون به جمال آواتورت روشن شد !

ميگم خيلي دير به دير ميايي ها ! :mad: :snap:

نميگي دلمون برات تنگ ميشه ! :mad:

راستي مارم جز رفقات حساب كن ديگه ! :cry: :sad:

ممنون از اينكه نظر دادي .

دعامون هم بكن ... شديد .

موفق باشيد
محمد حسين

آخرین ویرایش:

dmoukh

Member
کار زیبائی شده اما نوع فونت افتتاحیه مسابقات یه جورائی با کار نمیسازه رنگشم همینجور
اسلیمی بالای کارم زیباست اما با کار از نظر رنگ سازگاری نداره در ضمن قسمت نوک اسلیمی هم که با براش اضافه کردی یه جورائی تاره بلوره محوه همین چیزا دیگه باقی کار واقغا غالیه و همخونی داره موفق باشی
-----------------------------------------------------------------------------
اجرکم من الله

جدیدترین ارسال ها

بالا