[REZA];712003 گفت:سلام برادر
احوال شما؟!
بازم رنگ بنديش خيلي خوب شده...
عبارت"افتتاحيه مسابقات" رو خيلي ريز ننوشتي؟!!
سمت راست زير قرآن اون ابر ها ايده جالبي هستش...ولي ميشد بهتر از اينا پيادش كرد...
ديگه اينكه قرآن و عترتش كه خوبه(فقط اي كاش نقطه "ن" قرآن رو يكم راست تر مياوردي...تو يه نگا قرآن و عبرت خونده ميشه :دي)
چيدمانش هم خوب شده اما من بازم با حاشيه كار مشكل دارم
اون طرح سمت راست بالا....زياد به دلم نشست...به نظرم با بقيه عناصر همخوني نداره...(لابد ميگي اينم كه همش همينو ميگه
)
بازم ميگم اينا فقط نظر شخصيه منه!!!شايد درست نباشه
موفق باشي![]()
شما هم که هی کرای خوشگل بزن، فک ما رو بیار پایین!
فقط مشکلش اینه که خیلی روشنه و سفید سوخته یکمی زیاد داره. و نور اون وسط هم ناجوره، از ابرها کش بیارین بهتر در میاد.
میگم اگر میخاین بدون اون نوره رو بزارین، من منظورم رو خودم بکشم روش
به هر حال با اجازه من یک چند تا سیخونکش کردم، اگر ایراد نداره یک نگاهکی بکنید(نتونستم جلوی خودم رو بگیرم!)
چاکرم، و بازم از سیخ کردنم ببخشید.![]()
میدونی به نظرم چون توی طرح حس رشد هست، باید رشد کردن و آزاد شدن رو توش برسونی، که با رنگهای روشن خوب میشه...
و خوب اگر یکم باز شدن رو توی کل صفحه گسترش بدی(همین کارایی رو که زدم ببین، سه تا لایه ازافه شده) حس بازشدن رو بیشتر میرسونه.
و البته ابرها هم خوبه،خیلی هم خوبه، برای خالی نشدن وسط صفحه پیشنهاد میکنم نور کنار ابرها رو کش بیاری(این ابزاره که شکل انگشته اسمش چی بود؟!)
البته یک مسئله ای که مطرحه اینه که وسط با س یا ص؟ا
انتقاد (سازنده!) کردم خوب![]()
سلام دستت درد نکنه زیبا شده . فقط همون کار اول بهتر بود . بعد نوشته (افتتاحیه) یک غلط مصطلح است که صحیح اون ( افتتاحییه ) است یعنی چون مسابقه قرآنی هست و اکثرا به لغت عرب آشنا هستند خواستم کار بی نقص در بیاد .
تبریک می گم کار قشنگی شده...
سلام
آقا سبحان گل
فقط اگه میشه
آدرسش رو هم بنویس
میخوام شرکت کنم
این چیه؟
پوستر اندازه a3 و ایناست یا بنره؟
اگه بنره که باید قرآن و عترت رو درشت تر کنی چون معلون نمیشه
اگه پوستره که از نزدیک معلومه
نظر:
به نظر من همش خوبه فقط ابرها رو باید از یک براش دیگه استفاده می کردی که یکمی شکل توپر داشته باشه و برجسته
این خیلی به نظر داره مسطح میاد
در کل کار قشنگیه
موفق باشی
در صورتی که کار قرار هست برای بخش در Big Screen استفاده بشه بسیار خلاقانه برخورد کردید. با توجه به اینکه کار افت رنگ پیدا میکنه در این حالت عناصر زیبا و روشن طرح شما بخوبی قابل مشاهده خواهد بود. خسته نباشید.
به به ....
چه كار زيبايي
قشنگ شده .. ابر و براش هموني كه من خوشم مياد ... ايول
التماس دعا داداش
يا علي
ايليا