تست Vfx - matchmoving

Shahryar Mirbozorgi

Well-Known Member
سلام به همگی
اینو خیلی وقت پیش درست کرده بودم واسه تست،اصلا یادم نبود الان شانسی رو هارد دیدمش گفتم اینجا بزارم،شاید دیدنش خالی از لطف نباشه

Untitled.jpg

با after effects و 3ds max و boujou کار کردم

http://www.mediafire.com/?gefduxu1f3yqo4c

پیوست ها

• skull.zip
    3.9 مگایابت · بازدیدها: 123
آخرین ویرایش:

mooli63

کاربر فعال انجمن فیلمسازی
کارت عالی بود پسر. مخصوصا اونجا که پای اسکلت میره تو درز بخاری. کاش همونجا یه کم تعادل اسکلتو به هم می زدی انگار داره می خوره زمین. با توجه به نور محیط سایه اسکلت هم درست نیست البته.

midos

Member
جالب بود. مخصوصا سایه روی بخاری خیلی کار رو خوب کرده بود. ولی نور پردازی مشکل داشت. البته خودت میگی که بیشتر روی حرکت زوم کردی و اون جهت باید بگم پسینگ کی اول پای راست مشکل داشت!! چون گام رو خیلی بلند برداشت. بعد از اون کار درست شد. باز تبریک بابت کارت. ان شاالله هر روز بهتر بشه کارات.

Shahryar Mirbozorgi

Well-Known Member
آره:green:
من از فایل موشن کپچر استفاده کردم،احتمالا کسی که داشت این حرکتو انجام میداد چلاق بود:wink:

massomeh1

Member
بازهم سلام تا دیدم خوشم اومد بامزه بود اما من که خیلی دوست داشتم بدونم این کارها را چطوری انجام می دی چرا آموزش مختصری برای کارهات نمی دی که ما سود ببریم البته ببخشید قبلش باید خواهش می کردم .
اگر لطف کنی یک مختصری توضیح بدی درباره روند این کار و اون کار ریل فلو ممنون میشم. وظیفه ات نیست اما لطفه!

خیلی دوست دارم بدونم اسکلت را چطوری رو فیلم مچ کردی ؟
گفتم تری دی مکس بلدم و زمینه ام نسبتا خوبه به همین دلیل اگر کمی توضیح بدی زود می گیرم جریان چیه ؟اگر هم جاش انیجا نیست بگو کجا این سوالات رو مطرح کنم که اگر دوست داشتی جواب بدی.:shock:

Shahryar Mirbozorgi

Well-Known Member
من اینکار ها رو از اساتید همین انجمن یاد گرفتم،روند اینجور کارها کمی طولانیه نمیشه اینجا کامل توضیح داد ولی اگه داخل انجمن یا جاهای دیگه کلمات زیر رو سرچ کنی به نتیجه میرسی

match moving-3d tracking-boujou

یه تاپیک جامع راجع به نرم افزار بوجو ( boujou ) تو انجمن بود که گشتم واست پیدا کردم،خودت بعدا بیشتر سرچ کن

http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=114517

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا