تست سرعت رندر

Ali 59

Well-Known Member
من مدتی قبل با منتال ری مکس روی این cpu و یه extreme روی xp به هیچ وجه از 70% بالا تر نمی رفت .
کاری نداره شما موقع رندر یه سری به task بزن به ما هم نشون بدی بد نیست .

CPU-Usage.jpg

Miladbat

Well-Known Member
این که یه سیستم دو هسته ای که بحث ما سیستم چهار هسته ایه !!!
یا extreme !!!

Miladbat

Well-Known Member
سیستم خودم Q6600 روش مکس نصب نکردم ولی سیستم شرکت چهار هسته ای Extreme Series فقط 1.5 پول cpu شده به هیچ وجه از حدود 70% بیشتر نشد این رو شک ندارم چون روش خیلی کار کردیم .

phenon

اگه سیستم 4 هسته ای ، اینتل باشه ، منم فک نکنم تو مکس 100% 4 هسته تا آخر یر(por( بشه ولی با amd phenon که 4 هسته ای هست دیدم که ÷ر (por) شده.

Ali 59

Well-Known Member
benyamin_r; گفت:
اگه سیستم 4 هسته ای ، اینتل باشه ، منم فک نکنم تو مکس 100% 4 هسته تا آخر یر(por( بشه ولی با amd phenon که 4 هسته ای هست دیدم که ÷ر (por) شده.

خير .. اين سيستم ما 4 هسته اي اينتل بود ... Core 2 Quad 6600... تا 100 درصد هم پر شد. مشكل دوستمون جاي ديگه اي بايد باشه.

Miladbat

Well-Known Member
خوب که چی ؟
چون من q6600 هم 100% نکرد ولی مشکوکم چون توی کار از hair خیلی استفاده شده بود و هممین باعث میشه نزاره تمام قابلیت cpu استفاده بشه حتی تو مایا !!!
حالا چه اسراری داری اصلا 200% میشه :mad:

Ali 59

Well-Known Member
خوب که چی ؟
چون من q6600 هم 100% نکرد ولی مشکوکم چون توی کار از hair خیلی استفاده شده بود و هممین باعث میشه نزاره تمام قابلیت cpu استفاده بشه حتی تو مایا !!!
حالا چه اسراری داری اصلا 200% میشه :mad:

آقا ما غلط كرديم.. خوب شد ؟ .. اصلا cpu ما همه مشكل داره كه 100% نشون ميده. حق با شماست.. همون كه شما ميگي درسته.

ali3dtech

Member
دوستان عزیز لطف کنین و بیشتر از این تاپیک رو به مسائل حاشیه ای نبرید.
حالا برفرض که 100% استفاده بشه یا نشه یا اصلا Cpu اون باشه یا نباشه... بیخیال بچه ها... البته بحث خیلی مهمیه ها ولی جاش اینجا نیست. اگه دوست دارین در مورد این موضوع تبادل نظر کنیم یه تاپیک بزنین تا کاملا در موردش صحبت کنیم. بازم از همه شما دوستان گلم ممنونم...

آخرین ویرایش:
ببخشید ولی مسئله اینه که 100% شدن یا نشدن ربطی به cpu نداره و نکته اینه که اگر شما 2 هسته ای باشی با 100% و زمان بیشتر کار انجام میشه و اگر 4 هستهای بازم با 100% ولی زمان کمتر چون اگر قرار باشه یک cpu 4 هسته ای با نصف توانش یعنی 50% کار کنه که زمانش با 2 هستهای یکی میشه...!

و اینکه دوست عزیز cpu 4هسته ای در بهترین نوعش 450 هزار تومانه نه 1.5 میلیون

ehsan_3dmax

Active Member
intel core 2 quad core 8mb cashe
main board p5k
ram 4 G 800mhz
vga XFX geforce 8800 GT
win 64bit (quad series) update .9/2007

render time 8 s

ارشاد جان فكر كنم يك جاي كارت مشكل داره چون رندر با زمان 8 ثانيه براي اين صحنه اصلا امكان پذير نيست. شايد هم اشتباه تايپيه!:neutral:

roohollah

Banned
اين سيستم خونس::)
AMD Barton 2.5 - 768kb cache
GForce 5200 Fx
768 Ram DDR I 333
Manbord Giga(البته تا الان يك بار سوخته.يعني واقعا سوخته! دود كرده!)
Win xp 32 (معروف به 2004)
مكس 9
زمان: 6:47

من سيستم ميخوااااااااااااااااااام:cry::cry::cry:

Ali 59

Well-Known Member
with pc:
Main Board:asus p5k deluxe
Cpu:Intel Core 2 quad q6600 overclocked to 2.8
Ram: 2 gig crucial 1066
VGA:GeForce 8800 gts 640mg
Power:650 watt cooler master
win xp 32 bit
زمان رندر 0:40

intel core 2 quad core 8mb cashe
main board p5k
ram 4 G 800mhz
vga XFX geforce 8800 GT
win 64bit (quad series) update .9/2007

render time 8 s

نميدونم اشتباه تايپيه يا غيره و ذلك.. بهر روي اگه به مشخصات اين دو سيستم دقت كنيم؛

Main اين دو سيستم يكي هستند (شايد هم Deluxe بالاتر باشه؟)

cpu ها هم ظاهرا يكيه يا نهايتا اختلاف داره كه باز هم اختلاف سرعت به چند ثانيه بيشتر نميرسه چون هر دو 4 هسته اين.

رم سيستم دوم چهار گيگه (و البته باس رم سيستم اول بالاتر) ( اما بهرحال اختلاف و برتري در رم و باس، نهايتا بيشتر از چند ثانيه اختلاف رو در بر نداره)

سيستم اول : 40 ثانيه
سيستم دوم : 8 ثانيه!!

بالاترين CPU يي هم كه tomshardware.com تست كرده ، اين صحنه رو تو 33 ثانيه رندر گرفته.

1436.gif

CG_Master

کاربر متخصص انیمیشن
سلام

مشخصات سیستم:

CPU: Intel Core 2 3.01 GHz
CPU Cache: I Dont Know!(I thing 2 mb)
RAM: 2GB
VGA: NVIDIA GeForce 8500 GT
Mainboard Model: Gigabyte 945PL-S3
Power: 400w
Software Version: Autodesk 3ds Max 9 32-bit

زمان رندر: 2:35 ثانیه:lol:

iranimation

Member
آقا یه فایل هم واسه مایا بزارید ما هم وارد بازی شیم
سیستم من اینه ناقابله
cpu amd opteron 275 البته ضربدر 2 یعنی رو مادر برد 2 تا از این سی پی یو هاست
ram 2G crucial ecz register
VGA : nvidia quadro 1500 pny
mainborad tyan tiger
power acbell 650W
اگه سیستم آقا ارشاد 8 ثانیه ای این فایل رو رندر کنه فکر کنم سیستم من real time بیارتش :cool:
شایدم سیستمش network render بوده
خدا می دونه

جدیدترین ارسال ها

بالا