تستهای پردازنده ی بولدوزر + بحث های پیرامون ان

Majid CG

کاربر متخصص مدلینگ
خب این تاپیک رو ایجاد کردم تا هم از تستهایی که از بولدوزر منتشر میشه با خبر بشیم و هم در مورد

این cpu بحث و صحبت کنیم تا کاراییش برامون مشخص بشه

این تاپیک با اومدن هر تست حالا یا توسط بنده یا دوستان اپدیت میشه و تسها به همراه تاریخ انتشارشون

توی تاپیک گذاشته میشه.....

-----------------------------------------------------

بالاخره انتظارها پایان یافت و بولدوزر منتشر شد

بعد از تاخیرهای بسیار بالاخره امروز بولدوزر منتشر شد و سایتهای زیادی از این cpu ریویو ها و تستهای مختلف گذاشتن..

اینطور که تست این سایتها مشخص میکنه بولدوزر اصلا از 2600 و 980 قویتر نیست بلکه در بعضی موارد از 1100 خود amd

هم ضعیفتره که این واقعا عجیب بنظر میرسه و جای تامل داره...

به طور کلی این گفته هست که چون اکثر برنامه ها از تعداد هشت هسته ی amd نمیتونن استفاده کنن و اکثر اوقات

2 تا 6 هسته ی این cpu غیر فعال است باعث کارایی کم ان شده ولی تا چه زمانی برنامه ها میتونن از این هشت هسته به خوبی استفاده کنن

این سوالیه که توی ذهن خیلی از افراد وجود داره..؟

و سوال دیگه اینه که واقعا بولدوزر اینقدر ضعیف عمل کرده؟با اون همه تبلیغات یکم باورش سخته..

به نظر من باید صبر کرد تا ببینیم این پردازنده در اورهای بیشتر و تستهای دیگری که ازش بیرون میاد چه خواهد کرد....

فعلا برای قضاوت کمی زوده چرا که همین ساتهایی که بولدوزر رو از 1100 ضعیفتر نشون میدن توی یه تست دیگه از 980 قویتر میدوننش..

در اخر هم یه سری تست که مقداری شما رو به بولدوزر دلگرم کنه میزارم که این بهترین تستیه که بولدوزر توسنته خودشو توش نشون بده..

تستها مربوط به October 13, 2011 از سایت guru3d :

u4xbmba00r7wtnnvx9m.jpg

v7rwvw3225agigu2pbuf.jpg

la9fyv7oerae3113cr6a.jpg

p6hwho9accxnjp6psseh.jpg

vo48no03njy1etg62qm6.jpg

qu2g5oox7br6ef70nhig.jpg

k4r7fjr904gazw0dg11.jpg

gljtyefad30maltwgbhm.jpg

mnufx2roozwa6cgl3hy.jpg

2vcy5jrogqx6dzqj.jpg

gnp82lgvw7r79zqn4plu.jpg

vo2v9aky4h5axbdikrd.jpg

ynnuwlz15i6ff87j4cao.jpg

n3zg2lnd7wqd4r3plbmu.jpg

pn9sfqdutql6cc1d5l52.jpg

8f2wsci46vvgi6iatyl.jpg

votmi8qzvxxiq6blcf0p.jpg

ceu9vryzoe2zg797mxq7.jpg

کرایسیس 2

v4hr7x4eb3zcdswep63.jpg

برای دیدن همه ی تستها به لینکی که از سایت گذاشتم مراجعه کنید...

آخرین ویرایش:

wall_e

Well-Known Member
ببخشید میشه کمی در مورد این تستها توضیح بدین من چیزی ازشون سر در نمیارم.
حساب کتابش چطوریه؟
ممنون.

Majid CG

کاربر متخصص مدلینگ
این تستها بر اساس زمان و بعضیهاشون هم بر اساس معیار های دیگه هستن..

این تستها روی نرم افزارهای مختلف مثل winrar ، convertor ، بازی ها و ... انجام میشه تا توانایی cpu مشخص بشه..

کلا به دو دسته ی lower is better و higher is better تقسیم میشن ...

یه کم روی تستها دقیق شو متوجه میشی ...

Majid CG

کاربر متخصص مدلینگ
مثل اینکه میشه به بولدوزر امیدوار بود

از سایت hardocp در تاریخ Tuesday , October 11, 2011

کد:
http://www.hardocp.com/article/2011/10/11/amd_bulldozer_fx8150_gameplay_performance_review/2

تست بازی battlefield 3

13182343781D3JFR9LiH_2_2.gif

13182343781D3JFR9LiH_2_3.gif

79ogioq5a8yc2q3dz1b.gif

pmvxe62695768vboyv.gif

q20y4gp3hp0yr0mj7d.gif

fl0xyog8iuusj5ymv33y.gif

v1wpzhkya5y5fuxx843.gif

xvlqx0x0aia0779l1ywr.gif

13182343781D3JFR9LiH_6_1.gif

13182343781D3JFR9LiH_6_2.gif

13182343781D3JFR9LiH_6_3.gif

مابقیه تستها رو توی لینکی که گذاشتم ببینید...

توی این تستها مشخص شد که با اینکه 2600 تا 4.8 و بولدوزر تا 4.6 اور شده بود برنده بولدوزر amd بود..

Mehran coyote

Well-Known Member
بابا ما کلی انتظار کشیدم حالا هم این شد نتیجش؟
جوری ما ازش خوندیمو شنیدیم که انگار یه سرو گردن از 2600 بالا می زنه

ولی شاید تو اینده amd بتونه نتیجه های بهتری بگیره ما هنوز منتظریم :neutral:

مرسی مجید جون :rose:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.قضاوت الان به نظرم خیلی عجولانه هست.به خاطر اینکه هنوز نرم افزارهای حرفه ای هنوز نتونستن بر مبنای هشت هسته واقعی تنظیم بشن.
اما وقتی تست هایی مثل cinbenck کم آورده فکر نکنم زیاد ازش انتظار داشته باشیم.

wall_e

Well-Known Member
من تو فکر خریدنش بودم با این حساب فعلا باید با همین 2600 بگذرونیم.

Elton John

Member
ممنون آقا مجید بابت این تاپیک خوب

ولی باید بگم بنظرم برنامه هایی که باهاش بلدوزر روتست میکنند نمیتونند معماری بلدوزر رو درست تشخیص بدن و از قدرت 100 درصد اون استفاده کنند
تا همین چند وقت پیش برنامه cpu z هم نمیتونست بلدوزر رو تشخیص بده
باید چند ماهی بگذره تا برنامه های جدیدتری و تست های جدیدتری بیان و نباید الان قضاوت کرد

Majid CG

کاربر متخصص مدلینگ
درسته ولی این یه ضعف توی معماری AMD به حساب میاد و باید فکری براش میکرد ولی من به افزایش کارایی بولدوزر توی چند ماهه اخیر

امیدوارم...

االبته این قضیه هم در نظر بگیرید که هنوز سرورهای بولدوزر در راهن و قراره تا 12 هسته داشته باشن :shock:

البته باید بولدوزر رو توی رندر هم ازمود بنظرم نمیتونه با 8 هسته از 2600 ضعیفتر باهش..

Elton John

Member
خوب من تصمیممو گرفتم که سیستم خودمو بر این مبنا (fx-8150) ببندم
من منتظرم وارد ایران بشه و بخرمش تست های رندر رو حتما اینجا میزارم ببینم چی میشه

ولی باید دوستان همه چیرو در نظر داشت همین چند وقت پیش بود که اینتل سی پی یو هاشو به قیمت خون باباش میفروخت در حالی که amd یک هشت هسته ای قدرتی نزدیک به خود سی پی های اینتل داره میده 260 دلار
ضریب باز که هست
اور کردنش عین آب خودنه

آخرین ویرایش:

Majid CG

کاربر متخصص مدلینگ
مرسی مجید جان واسه اطلاع رسانی

خواهش میکنم :rose:

واقعا یک دنیا تشکر
کی وارد ایران میشه ؟

زمان دقیق ورودش هنوز کاملا مشخص نیست ولی amd ایران رو مد نظر خوشد داره پس به زودی وارد میشه...

هر وقت توی بازار اومد همینجا اعلام میکنم :rose:

Majid CG

کاربر متخصص مدلینگ
خبر جدید از بولدوزر

یک اصلاحیه (پچ ) برای ویندوز امده که با نصب ان 40-70 در صد پرفنمس بولدوزر افزایش پیدا می کنه... :shock:

کد:
http://quinetiam.com/?p=2356

اینم یکسری از تسهاست که انجام شده که از 2600 قویتر بوده اینه که میگم نباید زود قضاوت کرد..

Results: Full HD 30GB AVCHD file to Quicktime Photo JPEG

Intel i7 2600k: 14min/27sec

AMD FX-8150: 11min/32sec

-------------------------------------

I produce and sell Stock Video 3D renders and effects. These video clips range from 5-60 seconds. I use Cinema 4D (11) and Vue 7 as my main 3D programs. Many times I render a 20 second clip and it takes days. This is a real test, not some horse-crap benchmark.

My Cubeman video clip took 12 hours to render with an AM2+ system running a 940 Black Edition (DDR2 memory), Cinema 4D (11), 4xAA.

Results:

Intel i7 2600K: Render Time(hours) 4:32

AMD FX-8150: Render Time (hours) 3:47

Vue 7 render: Clouds of Saturn

Intel i7 2600k: hours 1:19

AMD FX-8150: hours 1:01

من یه سوالی داشتم مگر amd قبل از اینکه عمومی کنه cpu ها رو مگه با سی پی یو اینتل در آزمایشگاه روشون تست نمیزنه که اینطوری براش اصلاحیه نده بیرون ................نمیفهمم

نقل قول از یکی از دوستان
((بولدوزر هم نسخه B3 خواهد داشت

مثل اینکه سازندگان پردازنده رسم است که بعد از عرضه محصولات یک نسخه ای اصلاحی به اسم B3 داشته باشند!
ولی اینبار AMD به جای چیپ اصلاحی پردازنده اصلاح شده که مصرف بهبود یافته و راندمان بهتری داشته باشد عرضه می کند
دونانیم هابر به نقل از Amd

حدس من بر اینه که این تاخیر چند ماه بلدوزر مستقیما برای همین نمونه های عرضه شده نبوده و بیشتر به خاطر نسخه b3 بوده
یعنی با این تاخیر قصد داشتن وقت بیشتری برای نسخه های اصلاحی داشته باشن))

http://www.donanimhaber.com/islemci/haberleri/AMD-Bulldozer-FX-ailesinin-B3-revizyonunu-hazirliyor.htm
سایت اینپای بولدوزر تا فرکانس ۴۷۰۰ مگاهرتز اورکلاک کرده و تست دما انجام داده . کل هسته ها تحت فشار ۱۰۰٪ قرار گرفتن و دمای cpu در این فرکانس و فشار ۷۳ درجه سانتیگراد اعلام کرده پس با این اوصاف نهایتا همین حدود اورکلاک برای کار روزانه رقم معقولی برای بولدوزر محسوب میشه
14bb8492-8eb4-4a5f-8fbd-566f1e62da80.jpg

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.همه حرفها درست اما تا رندر مکس گرفته نشه نمی تونیم قضاوت کنیم.البته اینو میدونم که رندر کاملا وابسته به بحث فرکانس هست.هر وقت فرکانس رو 10 درصد زیاد کنیم دقیقا 10 درصد سرعت رندر بالا میره یا نصف بشه سرعت رندر 2 برابر میشه.اینها رو خودم شخصا بارها تست کردم.
وقتی توی دمای 75 درجه می تونه 4.7 گیگا هرتز باشه پس واقعا بولدوزر هست!

Majid CG

کاربر متخصص مدلینگ
درسته عارف جان منم دقیقا فکر تو رو دارم به نظرم بولدوزر اگه توی بازی هم ضعیف عمل کنه ( که بعید میدونم) توی رندر حتما خیلی قوی خواهد

بود..

البته قدرت cpu توی رندر فقط بحث فرکانس نیست بحث قدرت تک تک هسته های cpu و مسایلی که دیگه تخصصی میشه هم مربوط میشه...

جدیدترین ارسال ها

بالا