2 ترفند در حالت editable poly
1- تو حالت editable poly تو قسمت سلکشن اگه حالت edge فعال باشه و چند تا لبه شی رو انتخاب کنید و سپس کلید کنترل رو نگه داشته و روی کرکره selection حالت face رو کلیک کنید می بینید که لبه ها تبدیل به فیس انتخاب شده می شن.
2- تو حالت editable poly اگه راست کلیک کرده و مشاهده کردید که منویی به رنگ آبی در اومده بدونید که با انتخاب دوباره عنوان ابزار سریعا همون منوی آبی اجرا می شه ، مثلا اگه قبلا تو قسمت transform منوی move را انتخاب کرده باشید و رنگش آبی باشه ، با کلیک راست کردن و انتخاب دوباره منوی عنوان transform سریعا فرمان move اجرا می شه .. امیدوارم مفید بوده باشه.
Customize>custom UI And Defualte Swicher > Max.Vray
set رو بزن مکس رو باز و بسته کن
یه سوال داشتم ؟؟؟؟ وقتی یه نما رو با Alt+w ماکزیمم می کنم و می خواهم با کلیدهای میانبر L-T-F-P بین پنجره های Viewport جابجا بشم بهم میریزه ، مثلا از left می خواهم برم تو perspective تو همون زاویه left نشون میده و به صورت wireframe
هر کی میدونه ترو خدا بگه خیلی اذیت می کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی میتونه در مورد رندرهای پانوراما راهنمایی کنه؟
موقعی که اکسپورت میکنم این پیغام را میده cubeQTVR not found
ویندوز من SEVEN-X64 هستش
لطفا راهنمایی کنید
آقا من یه سوالی دارم، چرا دوستان وقتی مدیر می شن یا کم کار می شن یا کلاً رفتارشون خشک و بی روح می شه؟؟؟ واقعاً چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اون از عارف عزیز این هم از شما
سلام
1. دوستان چطور میشه این شبکه بندی روی صفحه های مکس رو خاموش کرد؟ کلید میانبر داره؟
2. من یه پلان اتوکد رو وارد مکس کردم اما الان که میخوام خطوط اطرافش رو ترسیم کنم با اینکه اسنپ فعاله خط به نقاط نمیچسبه که دقیق در بیاد
3. بعضی از قسمتهای پلانی که وارد کردم یکپارچه است ،یعنی هر تغیری رو یکدوم بدم برا بقیه هم اعمال میشه ، چطور میتونم از همدیگه جداشون کنم؟
ممنونم