سلام
این جا حرف های جالبی زده میشه
به نظر من که تا فرهنگ سازی نشه راه برای کار های بعدی باز نمیشه
شما نگاه کنید اون فردی که میاد تبلیغ هاستینگ یا شرکت خودشو تو گوگل می کنه و ارز بی زبون رو میده تو شکم اونا حالا اگه از خود اون فرد بپرسین می گه از طرفداران پیشرفت صنعت ای تی کشور هم هست.
شاید اولین چیزی رو که ما باید یاد بگیریم اینه که چطور توپ تجارت الکترونیک رو تو زمین خودمون نگه داریم .فقط در همین صورته که پیشرفت می کنیم.در زمینه وارد کردن ارز به ایران ما به 2 گروه از افراد بر می خوریم
1.دسته اول که داخل ایران هستند و به دلیل تحریم نمی تونن کار خاصص کنن
2.دسته دوم که خارج از ایران هستند و اون ها هم قبلا تمایلی ندارند که به هم وطنانشون کمک کنن
و گرنه همین وبلاگ داران ما که شاید اصلا نقش اونا رو به حساب نمی اریم با کمی تلاش و البته کمک گروه دوم افراد(ایرانیان خارج از ایران) می تونن ارز زیادی رو وارد کشور کنن
قبول کنین پیشرفت تو گرو همین ارزه
گوگل و یاهو و .. هم می خواهند ما رو تحریم کنن بکنند.نمی تونیم به پاشون بیفتیم که اقای یاهو تو رو خدا اسم ایران روتو لیست بزار و ....
اشکال نداره تو یاهو می گم کشورم افغانستان هست ولی اشک شوقم اون روزی درمی اد که اشک این خدا نشناس ها رو از این که نمی تونن از سرویسهامون استفاده کنند در بیارم
یکی از اهداف سازمانی که مد نظر من هست اینه که با بودجه ای جمع میشه افرادی رو که علاقه دارن و میخوان یادبگیرن رو به بهترین نقاط جهان بفرستیم و آموزش ببینند و اونوقت بیان هم خودشون پا به پای دانش جهانی مشغول کار بشن و هم دیگران رو آموزش بدن.
طرح های جالبی تو ذهنته که البته این ها تو ذهن تک تک جوونای با غیرت اریایی هستش
من هم خیلی مایلم که یه شروع جدید توای تی شروع کنم.هیچ هم از سر احساس حرف نمی زنم ولی باید قبول کرد که زندگی تو شهرستان کوچیکی مثل شهر من (آمل) این امکان رو نمی ده
ولی 2 سال دیگه که دانشگاه می رم احتمال زیاد یکی از دانشگاه های تهران قبول می شم و اون وقت می بینید که چه می کنم با اینترنت ایران!