تحریم های گوگل ، یاهو ، مایکروسافت

nevisande

Active Member
حمیدجان قربونت.
من میگم پای پستهامون آیدیمونو بنویسیم تا بهتر بتونیم با هم در ارتباط باشیم.
آی دی یاهوی من: soh_tanha

hassan_2008

Member
جناب نویسنده عزیز
آی دی یاهو رو معملا" توی پروفایل انجمن مینویسند ولی من هم به احترام شما دوست عزیز مینویسم :
Yahoo ID : mehrad20042001

موفق باشی.

HAMIDI72

Member
اینم آی دی یاهوی من ( محمد رضا حمیدی ) : Sabateknik_co

دوستان الان به اشتباه وارد یه پله برقی شدیم که کارش بالا رفتن هرچه سریعتر پایین بپریم کمتر آسیب میبینیم.
امروز وقت اینه که ایران دوباره ایران بشه توسط ما اگه ما صنعت کامپیوتر رو با کمک هم نجات بدیم کار خیلی بزرگی کردیم . وقت این شده که دیگه پرخوری رو کنار بزاریم و به سراغ نژاد اصیل ایرانیمون بریم با این کارمون هم خودمون و هم گذشتگانمون رو بالا میبریم.
ما میتونیم همه کار بکنیم ، خودمون رو دست کم نگیریم . همون پولی رو که به سی پنل و شرکت های خارجی میدادیم داخل کشور سرمایه گذاری کنیم . اگه همه همکاری کنن سالی حداقل 500 تا یک میلیارد ذخیره ارزی داریم که علاوه بر اون در صورت سرمایه گذاری میتونه سالی 1 میلیارد هم ارزآوری داشته باشیم که میشه دو میلیارد . و اینم برای کار ما کم پولی نیست .

دوستان نمی گم آسونه ، سخته خیلیم سخته ،‌ تلاش میخواد ، گذشتن از آسایش و آرمش رو می طلبه ،‌گذشتن از خواب و خوراک رو می طلبه ، چرا ما نباید دیتا سنتر داشته باشیم ؟ باید داشته باشیم ،‌اینم درست نیست بشینیم و همه چیز رو بزاریم رو کول دولت به دو علت : 1- بالا رفتن هزینه های دولت 2- وابستگی اینترنت به نظام سیاسی و تاثیر پذیری از اون
برا اینکه کسی نتونه بهمون حرفی بزنه باید حرفی برا گفتن داشته باشیم ، باید سعی کنیم اول خودمون رو از وابستگی نجات بدیم و بعد حتی در سطح محدود شرکت های خارجی رو وابسته کنیم .

در نظر دارم در تیر ماه که سرور رو یه کم راس و ریس کردیم در نظر داریم که یه سایت برا این تشکیلاتی که قبلا بهش اشاره کردم راه بندازم. امیدوارم دوستان همکاری کنند. ما باید قبول کنیم که شکست خوردیم ،‌ اما ناراحت نباشیم سری بعد جبران کنیم .

هر طرح یا پیشنهادی هم دارید مطرح کنید.
البته باید هیئت مدیره ی طرح رو تا اول تیر مشخص کنیم که به قانون ریزی و تنظیم سیاست های جزئی و کلی بپردازیم . و بنده هزار بار میگم و رو این نکته تاکید میکنم که تعداد این تشکیلات ها باید بیشتر از یکی باشه و البته نه در حدی که هر دو نفر برن یه سازمان برنن . باید به کار گروهی عادت کنیم همچنین رقابت سالم . تا رقابت نباشه اگر بهترین های دنیا هم باشیم هیچ نمیشیم.

افرادی هم که مایلن با من و سایر دوستان همکاری کنن اعلام کنن تا از وجودشون بهره کافی رو ببریم. البته برای اجرای این طرح باید طرح رو حسابی تجزیه و تحلیل کرد زیرا حالا یه طرحه خامه که بنده 99 درصد شکستش رو تضمین میکنم . باید اینقدر تجزیه و تحلیل کرد که حتی یه عامل ناهنجار هم نباشه تا بتونیم موفق بشیم.
به هر حال با تشکر از شما دوستان که حرف منو می فهمین و بسیار جای تحسین داره .

با تشکر محمد رضا حمیدی

sabasoft

Member
سلامی دوباره و عرض احترام به دوستان

آقای حمیدی من با شما کاملا موافقم! و از شما تشکر می کنم.
آقای نویسنده من با شما موافقم ولی تا حدودی! ، چون در جایی سخنان آقای حسن-2008 رو تایید کرده بودید.
آقای حسن-2008 من با شما تا حدودی مخالفم ، چون من با برخی از محتویات مغزتون مشکل دارم ( که همیشه قابل رفعه )

اینترنت مال آمریکا نیست که ایشون بخواد از ما بگیردش!!
اگر یک نفر برق رو اختراع کرد دیگه دست خودش نیست که من ازش استفاده کنم یا نه! فقط لازمه بلد باشم برق رو تولید کنم!
البته این رو بدونید اگه ذره ای سود برای آمریکا داشت که بخواست مثلا اینترنت رو از ما بگیره ، بی شک ، می گرفت ... .
---
یک مطلب با حسن-2008:
شما باید با واقعیت زندگی کنید ، اون چیزایی که تو مغزت هست رو یک بار کاملا Scan کن ، میبینی که خیلی ویروس ها بوده که هیچوقت متوجه اش نبودی - الان هم به مغزت دستور بده ، به جای اینکه از روی عصبانیت یا هرچی بیای و جواب من رو بدی اون کاری که گفتم رو بکن... موفق باشی

---

خوب؛ آقای حمیدی منم واسه همین چیزا بود که این تاپیک رو زدم ، پیش خودم گفتم آخه ما ایرانیا چی کم داریم؟
البته! من نمی دونم اصل هدف شما چیه؟
اگه منظورتون تشکیل یک تیم ، مثل بقیه ی تیم ها هست ، بگم که شکست خورده هست... . ولی اگر نه ، باید راه و بی راهه و هدف و مقصد و راه های پیشرفت و پسرفت و خلاصه هرچیزش باید ریز و تجزیه بشه وگر نه ، به قولا پیچ هم ازش در نمیاد.

موفق باشید

HAMIDI72

Member
هدف من تشکیل یه تیم نیست ،‌هدف من اینه که مدیران و افراد رده بالای تیم ها رو جمع کنیم در یه مجمع ، مشکلاتی که برا اینترنت و کامپیوتر بوجود میاد رو همونجا روش تصمیم بگیریم و راه چارش رو پیدا کنیم و سعی کنیم جلوی خروج ارز های نا لازم رو بگیریم و در بخش های دیگه برا پیشرفت صنعت سرمایه گذاری کنیم تا نه تنها ارز خارج نشه بلاکه ارز وارد هم بشه ؟

چرا ما هر ماه باید هزاران دلار ، میلون ها تومن از کشور خارج کنیم ؟ کم کم جلوی مقداری از اونها رو بگیریم و بعد با اون پول ها کارهای جالبتری انجام بدیم تا انشاالله بتونیم این مشکلات رو حل کنیم.

HAMIDI72

Member
انشاالله با لطف خدا و تلاش خودمون باید الم ایران رو بر سر قله های رفیع صنعت کامپیوتر بکوبیم و از استعداد ها و ظرفیت های کشور استفاده کنیم .
اجداد ما استعمار شدن ولی هیچ وقت موافق نبودن و هیچ وقت هم زیر بارش نرفتن و بالاخره شکستش دادن. الان ما داریم خودآگاه یا ناخودآگاه استعمار میشیم. دست در دست هم ، پا به پای هم با گام هایی بلند و هدفدار به سمت قله بریم . ما الان همچین حالتی داریم ، پای هزار نفر رو به هم ببندید اگه یکی بخواد تنهایی بره نمیتونه و به زودی زمین میخوره . اگه همه بخوان با هم برن هم در صورتی که گام هاشون با هم هماهنگ نباشه به سرعت تک تک زمین میخورن و همشون میایستن ، پس باید همه با هم و هماهنگ با هم حرکت کنن ، ما هم باید با هم و هماهنگ حرکت کنیم. این هماهنگی یه بعد قضیه هست.

بعد دیگر توان علمیه ما هست ، ما باید عادت کنیم که یادبگیریم.

یکی از اهداف سازمانی که مد نظر من هست اینه که با بودجه ای جمع میشه افرادی رو که علاقه دارن و میخوان یادبگیرن رو به بهترین نقاط جهان بفرستیم و آموزش ببینند و اونوقت بیان هم خودشون پا به پای دانش جهانی مشغول کار بشن و هم دیگران رو آموزش بدن.

لطفا اگر کسی مخالفه ، اشکالات طرح من ،‌ اشکالات سخنان و اندیشه من رو هم مشخص کنه با دلیل تا اونا رو اصلاح کنم .

با تشکر از شما
محمد رضا حمیدی

سلام
این جا حرف های جالبی زده میشه
به نظر من که تا فرهنگ سازی نشه راه برای کار های بعدی باز نمیشه
شما نگاه کنید اون فردی که میاد تبلیغ هاستینگ یا شرکت خودشو تو گوگل می کنه و ارز بی زبون رو میده تو شکم اونا حالا اگه از خود اون فرد بپرسین می گه از طرفداران پیشرفت صنعت ای تی کشور هم هست.
شاید اولین چیزی رو که ما باید یاد بگیریم اینه که چطور توپ تجارت الکترونیک رو تو زمین خودمون نگه داریم .فقط در همین صورته که پیشرفت می کنیم.در زمینه وارد کردن ارز به ایران ما به 2 گروه از افراد بر می خوریم
1.دسته اول که داخل ایران هستند و به دلیل تحریم نمی تونن کار خاصص کنن
2.دسته دوم که خارج از ایران هستند و اون ها هم قبلا تمایلی ندارند که به هم وطنانشون کمک کنن
و گرنه همین وبلاگ داران ما که شاید اصلا نقش اونا رو به حساب نمی اریم با کمی تلاش و البته کمک گروه دوم افراد(ایرانیان خارج از ایران) می تونن ارز زیادی رو وارد کشور کنن
قبول کنین پیشرفت تو گرو همین ارزه

گوگل و یاهو و .. هم می خواهند ما رو تحریم کنن بکنند.نمی تونیم به پاشون بیفتیم که اقای یاهو تو رو خدا اسم ایران روتو لیست بزار و ....
اشکال نداره تو یاهو می گم کشورم افغانستان هست ولی اشک شوقم اون روزی درمی اد که اشک این خدا نشناس ها رو از این که نمی تونن از سرویسهامون استفاده کنند در بیارم

یکی از اهداف سازمانی که مد نظر من هست اینه که با بودجه ای جمع میشه افرادی رو که علاقه دارن و میخوان یادبگیرن رو به بهترین نقاط جهان بفرستیم و آموزش ببینند و اونوقت بیان هم خودشون پا به پای دانش جهانی مشغول کار بشن و هم دیگران رو آموزش بدن.
طرح های جالبی تو ذهنته که البته این ها تو ذهن تک تک جوونای با غیرت اریایی هستش
من هم خیلی مایلم که یه شروع جدید توای تی شروع کنم.هیچ هم از سر احساس حرف نمی زنم ولی باید قبول کرد که زندگی تو شهرستان کوچیکی مثل شهر من (آمل) این امکان رو نمی ده
ولی 2 سال دیگه که دانشگاه می رم احتمال زیاد یکی از دانشگاه های تهران قبول می شم و اون وقت می بینید که چه می کنم با اینترنت ایران!

myhost

Member
من که خسته شدم
آخه تا کی تحریم
تا کی این همنه بن بست
من نمیدونم چرا همه سیاست را با چیز های دیگه ربط میدن
این از سرعت اینترنت
که حتی از مصر هم کمتریم
این هم از این همه بی کیفیتی خدمات در ایران (منظورم اینترنت و هاست و .....)

اگر موقعیتش را داشتم حتما از ایران میرفتم یه جای دیگه
راحت میشدم
تا کی ........

HAMIDI72

Member
سینا جان گفتارت کاملا متین و درسته. اما ببین یکی از ویژگی های اینترنت از بین بردن بعد مکان هست ضمنا اونایی که مثل ما تو کلان شهر هستن از بس دست زیاد شده کاری نمیتونن بکنن. مثلا شما تو هر خیابون شیراز پا میزاری دست کم یکی دوتا کافی نت و شرکت کامپیوتر هست و البته اکثرا در این باره تخصصی ندارند. مثلا یه بنده خدا بود لیسانس صنایع غذایی اومده بود شرکت کامپیوتر هم زده بود . جالبه این آدمی که لیسانس گرفته هنوز نمیدونه که اقتصاد چطور ضربه میخوره . اونوقت به من میگه : کامپیوتر اصلا بازار نداره ، به نظر من تو که مدارک کامپیوترت رو هم داری ، رشته ی دانشگاهیت رو یه چیز دیگه برو بعد یه شرکت کامپیوتر هم بزن مثل من " . اما تا حالا این اندیشمند ننشسته فکر کنه که آره من و امثال من بازار کامپیوتر رو خراب کردیم و اونو به این روز کشیدیم.

ولی قدر همون شهر کوچیک رو بدون .

ضمنا دو سال دیگه خیلی دوره از کجا معلوم که تا اون موقع اینترنتی برا ایران بمونه، الان وقت تلاش و کاره الان. روز به روز تحریم ها سنگینتر میشه . شما هم اگه طرحی داری بگو. روز به روز اینترنت ایران داره پایین تر میره . در ضمن تا دوسال دیگه میدونین که چقدر میشه از همین شرکتهای هاستینگ و .. و یا وبلاگ ها ارز جمع کرد ؟
حداقل چند ملیون دلاری میشه جمع کرد که با اون میشه یه کارایی کرد که تمایل سکه برا برعکس شدن بیشتر بشه.
ما نباید بزاریم ارز به آسونی از کشور خارج بشه . این پولی که من و امثال من داریم به راحتی میفرسیم اونور آب ملیون ها سال طول کشیده تا بوجود بیاد و بزودی هم تموم میشه منظورم نفت هست آخه تمام پشتوانه ی ما نفته. بیاین تا نفت هست ما تو صنف خودمون پیشرفت کنیم و گرنه این صنعت در ایران از بین رفته محسوب میشه .

آقا سینا از امروز غافل نشو برا بدست آوردن فردا. امروز در چنگ ماست دیروز از چنگ ما رفت و فردا هنوز به چنگ ما نیامده است و تضمینی نیست که به چنگمان آید پس امروز را بخاطر دیروز رها مکن زیرا آن را بدست نخواهی آورد و امروزت را بخاطر فردایت از دست مده زیرا ممکن است فردا را نیز در حسرت از دست دادن دیروز که امروز است از دست بدهی !!!

آقا سینا الان یه بستری فراهم شده برا اتحاد از دستش ندیم.
عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد.
الان اکثر هاستینگ های ایرانی به فکر تبدیل سی پنل به یه سیستم هستن باید از این فرصت بهره مند بشیم . که الکی بدست نیومده . صدها دلار پول خورده.

HAMIDI72

Member
دوست عزیز مای هاست جان ، آیه ی یاس نخون چرا ما باید خودمون رو با مصر مقایسه کنیم ؟
خودمون رو با خودمون مقایسه کنیم .
ضمنا ما 10 درصد از بد روزگار و 90 درصد از کمکاری خودمون داریم لطمه میخوریم دوباره این کم کاری ها رو تکرار نکنیم و به جای گریز زدن از واقعیت وایسیم و مردونه کمر همت ببندیم درستش کنیم.

الان خود شما دوستان برنامه هاتون چیه.
یه حرف هایی زده شده ولی برنامه حال حاضرتون رو اگه به طور کلی توضیح بدهید ممنون میشم

HAMIDI72

Member
برنامه ی کلی ما پیشرفت کامپیوتر در ایران هست .

برای اینکار در نظر داریم در مرحله ی اول سرویس دهنده ها و افرادی که مایلین با ما همکاری کنن بیان و اعلام آمادگی کنن.
پاسخ کامل رو الان می نویسم.

آخرین ویرایش:
من که خسته شدم
آخه تا کی تحریم
تا کی این همنه بن بست
من نمیدونم چرا همه سیاست را با چیز های دیگه ربط میدن
این از سرعت اینترنت
که حتی از مصر هم کمتریم
این هم از این همه بی کیفیتی خدمات در ایران (منظورم اینترنت و هاست و .....)

اگر موقعیتش را داشتم حتما از ایران میرفتم یه جای دیگه
راحت میشدم
تا کی ........

فکر می کنم این حرف شما و سایر دوستان به دلیل فراموشی یک نکته هستش
ما ایرانی هستیم....ما وارثان کوروش در این سرزمین هستیم.نباید این قدر راحت تسلیم بشیم .قبول دارم تو این کشور خیلی چیزا سرجاش نیست ولی بیاییم یک بار هم شده با یه دید مثبت یه قضیه نگاه کنیم. می دونم خیلی ها تو کشور کارشون رو درست انجام نمی دن شاید از وزرا گرفته تا افراد پایین دست
ولی فراموش نکنیم این ها هم از ملت اند ما وزرا و بالادستی ها را از خارج وارد نکردیم که اعتراض کنیم این ها مثل من و شما یه روزی ارزوی ابادی ایران داشتن ولی شاید شرایط نگذاشته
به هر حال اگه تو ایران هیچ کسی به فکر کشورش نیست بیا تو همت کن و کمکی هرچند کوچیک به مملکت خودت بکن
نمی خوام جزو اون ادم هایی باشم که گذشتشون رو با 2 تا دست چسبیدن و ول نمی کنن ولی به یاد بیار اون روزی که اجدادت تو دنیا مظهر فرهنگ بودن و در همهی زمینه ها پیشتاز بودن
ممنون....التماس دعا

HAMIDI72

Member
آقا سینا طرح ما ، یه طرح خصوصی و ملی هست.
ابتدا سرویس دهندگان و کسانی که در زمینه ی کامپیوتر کار میکنن و میتونن همکاری کنن میان عضو میشن . بعد اعضا و سازمان ، سازماندهی میشن ، بعد هرماه یه مبلغ کمی از سرویس دهنده ها برای توسعه ی خدمات اخذ میشه و بعد به تیم ها و یا افرادی که بتونن سرویسی رو طراحی یا راه اندازی کنن مبلغی داده میشه تا اینکارو بکنن. اگر فرد یا افراد یا تیمی هم قصد تحقیقات و یا یادگیری در زمینه ی علم کامپیوتر داشته بودجه و امکانات بدیم و در قبالش کارشون در ایران رو تضمین میکنیم و باید بیان هم در بخش اجرایی کار کنن و هم آموزش بدن . یه مقدار عظیمی از بودجه هم صرف فرهنگ سازی کامپیوتر در کشور کنیم. و سعی کنیم از سایتهایی که مایلین یه مبلغ پایینی بگیریم و در صورتی که امنیتش از یه حد بالاتر بود اون مثلا تا چند ملیون بیمه کنیم و هر باگی که پیدا کردیم به سایت میگیم 24 ساعت وقت داری باگ رو برطرف کنی در غیر اینصورت اگه سایتت بخاطر این باگ هک شد فقط چند درصد از بیمه رو بهتون پرداخت میکنیم و در ازای این بهشون اجازه بدیم که نشان سازمان رو تو سایتشون بزنن.
یکی دیگه از طرح ها هم اینه که سعی کنیم سایت ها رو متقاعد کنیم که از دیتا سنتر داخلی استفاده کنن و بعد فضای کل دیتا سنتر رو پیش فروش کنیم در اصل اجاره بدیم ( پیش اجاره )‌و بعد یه دیتا سنتر با کیفیت تضمینی تو کشور بزنیم و یکی از شهرها رو بعنوان پایگاه علوم رایانه ای و الکترونیک ایران انتحاب کنیم و دفتر مرکزی تشکیلات رو اونجا بزاریم و در بقیه ی شهر ها دفتر های بزرگی احداث کنیم و از این طریق چند هزار نفر شاغل میشن و برنامه های داخلی رو فراگیر کنیم .
و ....
البته اهداف خیلی گسترده هست که در یک صفحه جا نمیشه و اهداف باید پس از تشکیل کادر اصلی سازمان سامان دهی بشن و برای اجرایی شدنشون تاریخ تعیین بشه.

سعی کنیم از سایتهایی که مایلین یه مبلغ پایینی بگیریم و در صورتی که امنیتش از یه حد بالاتر بود اون مثلا تا چند ملیون بیمه کنیم و هر باگی که پیدا کردیم به سایت میگیم 24 ساعت وقت داری باگ رو برطرف کنی در غیر اینصورت اگه سایتت بخاطر این باگ هک شد فقط چند درصد از بیمه رو بهتون پرداخت میکنیم و در ازای این بهشون اجازه بدیم که نشان سازمان رو تو سایتشون بزنن.
فوق العاده! پیشنهادتون واقعا عالی بود

یکی دیگه از طرح ها هم اینه که سعی کنیم سایت ها رو متقاعد کنیم که از دیتا سنتر داخلی استفاده کنن و بعد فضای کل دیتا سنتر رو پیش فروش کنیم در اصل اجاره بدیم ( پیش اجاره )‌و بعد یه دیتا سنتر با کیفیت تضمینی تو کشور بزنیم
تو اینترنت ما که سیاست توش قاطی پاطی شده و همین جوریش به اندازه مو های سرمون سایت های فیلتر شده داریم فکر می کنم اگه از دیتاسنتر های داخلی هاست بگیریم و به فلان وزیر یا فلان شخصیت یکی بگه بالا چشمات ابرو است به فیلتر قناعت نکرده و طرف تحت پیگرد خواهد بود. چه کسی هست که ازادی عقیده را در یه حد معقول و متعارف اینترنت تضمین کنه؟

HAMIDI72

Member
بله آقا سینا کاملا با شما موافقم ما . ما هم اگه شروع نکنیم قطعا به همین حالت دچار خواهیم شد. و اینم بدونین سقوط مربوط میشه به پرواز بی انگیزه . هواپیما از پستی به ارتفاع میرسه و دوباره از ارتفاع به پستی میرسه ولی اگه انگیزه دار باشه یه بار دیگه یه ماموریت رو با موفقیت انجام داده ولی اگه بی انگیزه باشه سقوط میکنه و نابود میشه پس اگه انگیزه نداریم پرواز نکنیم ،‌فکرامون رو قبل از پرواز باید بکنیم فکر کردن و خیال پردازی ‌در حین پرواز باعث سقوط میگردد.

اون چیزی که یک فرد رو وادار میکنه تا از کشورش چشم بپوشه و به خود مادیش توجه کنه فقط ضعف نفسه که بر اثر ضعف انگیزه بوجود میاد. برا خودمون بی دلیل توجیه نکنیم که ایران اینطوره ایران اون طوره . درسته همه اشتباه میکنن سیاست مدارها هم از ما هستند اما هدف کار از همه چیز مهمتره . بابا همه چیز رو نریزیم گردن دولت یه خورده خودمون باید کار کنیم. البته اگه توقع نداریم شام و نهار رو رییس مهور بیاره دم در ما هم بشینیم فیلم نگاه کنیم.

HAMIDI72

Member
سینا جان قطعا وقتی دولت ببینه یه عده اومدن با انگیزه ی بالا رفتن کشور یه کارایی میکنن نمیاد سرکوبشون کنه و به اقتصاد کشور لطمه بزنه . موافق هستی؟
----------
ضمنا اگه طرح رو خونده باشی یه همچین سازمانی چند هزار نفر پرسنل داره و فلان وزیر که نه ریاست جمهور هم نمیتونه بهشون توهین کنه.
و همچین سازمانی چند ملیارد پول داره که بخش عظیمی از صنعت کامیوتر کشور رو میچرخونه !!

آخرین ویرایش:
سینا جان قطعا وقتی دولت ببینه یه عده اومدن با انگیزه ی بالا رفتن کشور یه کارایی میکنن نمیاد سرکوبشون کنه و به اقتصاد کشور لطمه بزنه . موافق هستی؟

آره درسته ولی شما می گید که اگه به فرض بنده هاست داخلی بگیرم و توش به فرض از فلان شخصیت یا اصلا از اقای0000
(اسم نمی برم خودت متوجه شو) انتقاد کنم کسی به من چیزی نمی گه یا اصلا تحت پیگرد نخواهم بود؟
شاید هم حق با شما باشه و دولت کاری نداشته باشه ولی شما وظیفه دیگری هم روی دوش دارید و اون اینه که اعتماد از دست رفته دولت تو زمینه اینترنت رو بهش برگردونید تا موفقیت برا خودتون هم ایجاد بشه
اگه میشد یه دیداری با یه شخصیت مهم مثل وزیر ارتاباط یا مقامات دیگر داشتید و هم توجیه می کردین و هم در یه قسمت هایی توجیه می شدین عالی بود

جمله بی ربط:آقایnevisande می بینم انلاین هستید شما چرا حرفی نمی زنید؟

HAMIDI72

Member
بله موافقم اگه همچین سازمانی خواست تشکیل بشه پس از تصویب قوانین و سازمان دهی اهداف حتما باید یه سر به دفتر ریاست جمهوری یا وزارت ارتباطات زد و مجوز این کارو گرفت و شاید بشه فیلترینگ رو هم یه کاری کرد که فقط سایت هایی که هدفشون و آرمانشون مسائل سیاسی بوده و یا غیراخلاقی ، رو فیلتر کنه و به بقیه سایتها اول تذکر بده . به هر حال گام اول تشکیل مجمع و تنظیم اساسنامه و سامان دهی افراد / افکار / آرمانها هست.
ما گام اول رو بر می داریم با لطف خدا گام های بعدی هم برداشته میشه.

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
درود بر شما
یک زمانی هست که حکومت مردم سانسور می کنه، یک زمانی هم سرویس دهنده بر خلاف شعار آزادی اینترنت، مردم رو سانسور می کنند نه دولت رو!!!
وگرنه JAVA , MySQL آخه به چه درد حکومت می خوره؟!
این همه فشار مردم رو به سمت خود سانسوری پیش می بره...
هم وطنان عزیز، برنامه های Java ،Maemo ، MySQL، VirtualBox را از این آدرس، رایگان و با سرعت بالا دانلود کنید...
تصور ایجاد محدودیت برای کاربران در اینترنت، خنده دار تر از پیکان است :دی

بالا