برادر من ! منم همينو گفتم ديگه تو اين تاپيكدوستان ! http://lxlabs.com شباهت زیادی به Cpanel دارد ! رایگان است ! و برخی امکانات آن از Cpanel نیز بیشتر است !
امیدوارم کمکتون کنه !
موفق باشید.
plesk خوبه فقط يكم بايد باهاش كار كنن يوزر ها و مثل cpanel راحت نيست خيلي...خیلی زشته اخه این lxadmin
cpanel دوست نداره براش مشكل پيش بياد و قوانين كه كشورش ميزاره رو انجام ميده حتي اگر به ضررش باشه ... در غير اين صورت از همون اول با ايراني هاا كاري نداشت تا هم مشتري ها ايراني باهاش كار كنن و درامدي از هاستينگ هاي ايراني داشته باشه ..این که نشد کار . همینطوری بیخیال بشیم ؟
ببینید طبیعتا سی پنل هم پول دوست داره و خودش اینو میدونه که هاستینگ ایرانی خیلی زیاد هست و درآمد عایده از ایران هم واسش زیاد هست پس طبیعتا دوست نداره این درآمد رو از دست بده . حالا کاری نداریم ممکنه این درآمد واسش ناچیز باشه ولی کلا کسی نیست که از مشتری بدش بیاد . سیپنل مجبوره مانند سایر شرکت های آمریکایی از قوانین آمریکا تبعیت کنه و چاره ی دیگه ای نداره . مثلا یه دیتا سنتر آمریکایی صریحا به من گفت که قانون دست و پاشو تنگ کرده و با وجود اینکه میفهمه من ایرانیم فقط بهم گفت یه ادرس خارجی واسه پرداخت بدم و بس ...
من میگم بیاین با سی پنل هم پیرامون این موضوع صحبت کنیم . بگیم خودش یه راه حل پیشنهاد کنه . اگه متحد عمل کنیم 100% به یه جایی میرسیم .کیا موافقند ؟
پلسک مزخرفه.. همش مشکل داره.من قصد دارم به پلسک مهاجرت کنم . واقعا حالم از سی پنل بهم خورد . حتی اگه خیلی هم پنهون کاری کنیم باز هم افراد بیکاری هستند که ریپورت میدند به سی پنل .
کسی هست بدونه برای مهاجرت به پلسک باید چه کرد ؟
دروداین که نشد کار . همینطوری بیخیال بشیم ؟
ببینید طبیعتا سی پنل هم پول دوست داره و خودش اینو میدونه که هاستینگ ایرانی خیلی زیاد هست و درآمد عایده از ایران هم واسش زیاد هست پس طبیعتا دوست نداره این درآمد رو از دست بده . حالا کاری نداریم ممکنه این درآمد واسش ناچیز باشه ولی کلا کسی نیست که از مشتری بدش بیاد . سیپنل مجبوره مانند سایر شرکت های آمریکایی از قوانین آمریکا تبعیت کنه و چاره ی دیگه ای نداره . مثلا یه دیتا سنتر آمریکایی صریحا به من گفت که قانون دست و پاشو تنگ کرده و با وجود اینکه میفهمه من ایرانیم فقط بهم گفت یه ادرس خارجی واسه پرداخت بدم و بس ...
من میگم بیاین با سی پنل هم پیرامون این موضوع صحبت کنیم . بگیم خودش یه راه حل پیشنهاد کنه . اگه متحد عمل کنیم 100% به یه جایی میرسیم .کیا موافقند ؟
با سلامسلام دوستان
در صحبت جدیدی ک با دیتا سنتر آی وب داشتم اونا ینجوری گفتن !
ما تضمین میکنیم حتی اگر در ایران از سوی کشور ما جنگ هم بشه نه لایسنس سی پانلتونو قطع میکنیم نه یوزرتونو ساسپنت میکنیم
من هم گفتم با این شدت مطمئنید
اونا هم گفتند بله اگر از آی وب خرید کنن خود آی وب تضمین میکنه و شما یگه کاری با اینهاش نداشته باشید !
آیا حقیقت داره ؟
من یکی از سرور هام ( البته نه هاستینگ) روی آی وب هستش !
نظرتونو بگید راستی یه کپی هم از صحبتمون گرفتم اما بجز چاق سلامتی تمام حرفهاش ترجمع شده همینه !
آیا به شما ها هم اینجوری گفتن ؟ ؟؟؟؟
یه سری 6 ماه پیش منم رو بن کردن !!! واسه همین دیگه برای اهستینگ از دیتا سنتر آی وب استفاده نمیکنم !!!
sepehr10 نوشته اصلی ارسال شده توسط
این که نشد کار . همینطوری بیخیال بشیم ؟