تبلتی که رندر گرفت !!!

Baloot3D

مسئول بخش سخت افزار سه بعدی
سلام به همه دوستان عزیزم

در اینجا میخوام تبلتی رو بهتون معرفی کنم که ظاهراً بیشتر برای گرافیستها طراحی شده تا کاربران معمولی !!! و انقدر پرقدرت و با کیفیت است که شاید بتواند برای برخی دوستان گرافیست جای سیستم های لپتاپ رو بگیره !!!

qifq6zjt3yhkshpca8aa.jpg

تبلت Samsung Galaxy 11.6 که قرار هست در اوایل اسفند (زمستان 90) و در MWC بارسلونا معرفی شود .

این تبلت بر خلاف تصور شما ، از نسل سوم
Tegra استفاده نمیکند ! و همین امر شاید باعث شود تا برخی ناامید شوند ولی Samsung پارا از این هم فراتز گذاشته و برای اولین بار رکورد فرکانس SoC تبلت و موبایل را شکسته است .
پردازنده این تبلت پرقدرت Samsung Exynos 5250 2GHz است که دارای فرکانس عملیاتی 2 گیگاهرتز و 2 هسته ای میباشد .
پردازنده این مدل همان Cortex A15 است که Samsung آن را برای کارهای خود تغییر داده است .

6nf87m423uxddr1xw29b.jpg

سیستم عامل این تبلت هم از نوع Android و نسخه 4 آن بنام ساندویچ بستنی است .

چیزی که بیش از همه باعث حیرت میشود ، روزلیشن بسیار بالای این تبلت
11.6 اینچیست که حتی در مانیتورهای 27 اینج هم نادر است ! روزلیشن این تبلت 2560 در 1600 است و از نسبت 16.10 استفاده میکند که مخصوص مانیتورهای گرافیستهاست !!! :shock:

5z7gc0yigyzmv2e33u30.jpg

این ویژگیها باعث میشود برای اولین بار یک تبلت به طور کامل بالاتر iPAD قرار بگیرید ! حتی iPAD3 هم دارای ویژگیهایی پایینتر از این هست !

حالا تا این دو مدل وارد بازار شوند پولهای خود را جمع کنید !!!
:wink:

همگی موفق باشید
:rose:

آخرین ویرایش:

Shahryar Mirbozorgi

Well-Known Member
ممنون بلوت جان
ولی یه تبلت دیگه ای هست که خیلی قوی تر از اینه و تو نمایشگاه ces امسال رونمایی شد به اسم Razer Fiona که سی پی یو core i7 و ویندوز 7 داره
مخصوص بازیهای کامپیوتری ساخته شده ولی حتما برای کارای گرافیکی هم مناسبه

razer-gaming-tablet-12.jpg

اینم لینک یه ویدیو که دارن باهاش بازی میکنن

http://gamefa.com/?p=10996

آخرین ویرایش:

.:BehzAd:.

Active Member
تب لت قدرت مندی هست ولی سیستم عامل ios تب لت های اپل یه چیزه دیگه هست تازه 3 هم در راه

سلام به همه دوستان عزیزم

در اینجا میخوام تبلتی رو بهتون معرفی کنم که ظاهراً بیشتر برای گرافیستها طراحی شده تا کاربران معمولی !!! و انقدر پرقدرت و با کیفیت است که شاید بتواند برای برخی دوستان گرافیست جای سیستم های لپتاپ رو بگیره !!!

qifq6zjt3yhkshpca8aa.jpg

تبلت Samsung Galaxy 11.6 که قرار هست در اوایل اسفند (زمستان 90) و در MWC بارسلونا معرفی شود .

این تبلت بر خلاف تصور شما ، از نسل سوم
Tegra استفاده نمیکند ! و همین امر شاید باعث شود تا برخی ناامید شوند ولی Samsung پارا از این هم فراتز گذاشته و برای اولین بار رکورد فرکانس SoC تبلت و موبایل را شکسته است .
پردازنده این تبلت پرقدرت Samsung Exynos 5250 2GHz است که دارای فرکانس عملیاتی 2 گیگاهرتز و 2 هسته ای میباشد .
پردازنده این مدل همان Cortex A15 است که Samsung آن را برای کارهای خود تغییر داده است .

6nf87m423uxddr1xw29b.jpg

سیستم عامل این تبلت هم از نوع Android و نسخه 4 آن بنام ساندویچ بستنی است .

چیزی که بیش از همه باعث حیرت میشود ، روزلیشن بسیار بالای این تبلت
11.6 اینچیست که حتی در مانیتورهای 27 اینج هم نادر است ! روزلیشن این تبلت 2560 در 1600 است و از نسبت 16.10 استفاده میکند که مخصوص مانیتورهای گرافیستهاست !!! :shock:

5z7gc0yigyzmv2e33u30.jpg

این ویژگیها باعث میشود برای اولین بار یک تبلت به طور کامل بالاتر iPAD قرار بگیرید ! حتی iPAD3 هم دارای ویژگیهایی پایینتر از این هست !

بابا !! .... ipad 3 که هنوز نیومده !!!

Baloot3D

مسئول بخش سخت افزار سه بعدی
دوست من اینم هنوز نیومده ولی مثل iPad 3 مشخصات فنیش اعلام شده .در بارسلونا قرار هست تازه این ها معرفی بشن .

موفق باشی :rose:

M O R T E Z A

Son of South Darkness
دوست من اینم هنوز نیومده ولی مثل iPad 3 مشخصات فنیش اعلام شده .در بارسلونا قرار هست تازه این ها معرفی بشن .

ولی دوست من

اپل هنوز مشخصات فنی iPad3 رو اعلام نکرده

فقط یک سری شایعات در موردش هست

جدیدترین ارسال ها

بالا