تبدیل لوگوی پیکسلی داخل فوتوشاپ به وکتور /؟!

.:BEHNAM:.

Active Member
سلام یه سوال داشتم می خواستم بدونم چطوری میشه یک لوگویی رو که داخل فوتوشاپ به صورت پیکسلی
ساختیم رو تبدیل به وکتور کنیم ؟!
منظورم اینه که غیر از اینکه بخوایم در نرم افزار های وکتوری از اول بسازیمش ایا ترفندی روشی وجود داره که سریعتر و راحت تر بشه اونو درست کرد ؟!

قبلا یادمه ماندانا جان با استفاده از ابزار Path یه کارایی می کرد الان دقیق یادم نیست چطوری!

ممنون

موفق وشاد باشید ^.^

nima_dsnr

کاربر VIP
برای این کار فقط باید با استفاده از ابزار Pen که خاصیت وکتوری داره شکلت رو رسم کنی.
کلا Pen و شیپ های فتوشاپ و فونتها خاصیت وکتوری دارن و بقیه ابزارها پیکسلی هستن.

Active Member
سلام مرسی ... نه لوگوی من طراحی شده!! می خوام همونو وکتور کنم ! اخه یکم پیچیدست دوباره رسم کردنش خیلی طول می کشه.
نمیشه ؟

SajadCG

کاربر فعال
سلام مرسی ... نه لوگوی من طراحی شده!! می خوام همونو وکتور کنم ! اخه یکم پیچیدست دوباره رسم کردنش خیلی طول می کشه.
نمیشه ؟

فقط یه کارش میشه کرد اونم اینه:

اگه نرم افزار Ai یه سند جدید بسازید و بعد از توی فتوشاپ لایه عکستون را با نگه داشتن کیلد ctrl انتخاب کنید و بعد کپیش کنید و برید داخل ai اونو ctrl+v کنید.بعد از منوی بالا live trace را بزنید و بعدش expand را بزنید.
الان دیگه vector شده.فقط باید برید توی layer و پس زمینه های سفید را پاک کنید.

**بهتر که لوگو را کاملا مشکی کنید و هرچی effect داره بردارید و بعد بیاریدش توی ai

موفق باشید.:wink:

Active Member
اقا امتحان کردم ... لوگو رو کامل عوض کرد...یعنی فرمشو از حالت شسته رفته ای به حالت کارتونی و فانتزی تبدیل کرد جزییاتشو هم برد...
کار دیگه ای نمیشه کرد ؟!

MOSTAFA

کاربر فعال
یک راه دیگه هست البته بستگی به کارتون و نوع لوگو و سایز کار داره اونم اینه که هر لایه را سلکت کنید به منوی path برید و در قسمت پایین منو روی ایکون make work path from selection کلیک کرده سپس path ایجاد شده رو انتخاب و در قسمت layers در یک لایه ی shape کپی کنید تا لایه شما تبدیل به شیپ بشه، البته اگه لایه merge شده باشه یا اینکه از لایه هایی که محو شدن استفاده شده باشه جواب نمیده، همچنین اگه سایز کار کوچک کار خراب میشه و دقیق در نمیاب بنابراین باید با رزولوشن و سایز بالا این کار رو کرد تا کار دقیق باشه

nima_dsnr

کاربر VIP
البته از این راه کار وکتور نمیشه.
تا همین سایزی که کشیدی خوب در میاد
ولی اگر بزرگتر کنی دیگه بی کیفیت میشه.

SajadCG

کاربر فعال
اقا امتحان کردم ... لوگو رو کامل عوض کرد...یعنی فرمشو از حالت شسته رفته ای به حالت کارتونی و فانتزی تبدیل کرد جزییاتشو هم برد...
کار دیگه ای نمیشه کرد ؟!

باید خودتون تنظیمات Live trace رو انجام بدید.برای اینکار روی فلش کنار live trace کلیک کنید و بعد traceing options رو انتخاب کنبد و از اونجا تنظیمش کنید.

یا همینجا آپلودش کنید تا یه نگاهی بهش بندازیم.

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
تنها راه دقیق رسم کردن لوگو و تبدیلش به وکتور همون راهی هست که نیما گفت. یکمی وقتگیر و سخت هست ولی خب هر چی بیشتر پول بدی ... :wink:
بقیه ی راهها میانبر و سریعتر هستن ولی خب به همون نسبت ، دقت و جزئیات رو از بین میبرن.
این راههایی که دوستان گفتن فقط برای لوگوهای خیلی خیلی ساده و بدون جزئیات امکانپذیر هست.

جدیدترین ارسال ها

بالا