تبديل يك شيء به شيء ديگه .!

JEYDI7

Active Member
سلام دوستان ، :green:
چطوري مي تونم يك شيء رو به يك شيء ديگه تبديل كنم ؟ مثلا تو فريم يك يه مربع داريم كه تو فريم دهم تبديل به يك دايره ميشه .! تشكر :-?

سلام دوست عزیز

شما برای تبدیل اشکال یا تصاویر، یا از پلاگین morph استفاده کنید یا با ماسک این تبدیل رو میتونید انجام بدید:

ابتدا بیا یه سالید بساز و هر دو تا ماسک رو روی همین سالید رسم کن

که مثلا ماسک اول دایره و ماسک دوم مربع بشه

حالا برو توی لایه ماسک اولی همون دایره،از خاصیت mask path یه کی فریم بساز و برو توی ماسک دومی روی خاصیت mask path ش کلیک کن (کی فریم نساز فقط کلیک کن) و سپس کلید cntrl+c رو بزن تا ماسک کپی بشه و بعد برگرد توی ماسک اولی که دایره بود و کی فریم ساخته بودی ،برو به فریم دلخواه و روی mask path کلیک کن و پیست کن ،حالا اگه نگاه کنی این تبدیل انجام شده...

بعد لایه ماسک دوم رو نان کن تا معلوم نشه...

من برحسب ترتیب نگفتم دیگه خودت ترتیب بهش بده...

این روشی هست که من پیشنهاد میدم ولی با پلاگین مورف هم میتونی خیلی کارای بهتری انجام بدی..

Shahryar Mirbozorgi

Well-Known Member
پلاگینها یه سری قابلیتهای اضافه به شما میدن ولی انجام چنین کاری بدون پلاگین هم خیلی راحته. اصولا با هر افکتی که بشه تصویر رو Deform کرد میشه اینکار رو

کرد،راهش اینه که تصویر اول رو با افکتی مثل Liquify یا Mesh Warp یا ابزار Puppet Pin به تصویر دوم تبدیل کنی یعنی جوری دیفورمش کنی که شکل تصویر دوم رو بگیره و

تصویر دوم رو هم باید به همین شکل به تصویر اول تبدیل کنی،بعد فقط کافیه بینشون یه Dissolve بزنی.

البته با ماسک کردن و افکت Reshape هم میتونی این کارو بکنی.

موفق باشی

آخرین ویرایش:

mohammad.sub7

کاربر فعال
سلام دوست عزیز

این روشی هست که من پیشنهاد میدم ولی با پلاگین مورف هم میتونی خیلی کارای بهتری انجام بدی..
خیلی عالی بود من خودم با morph کار میکردم اما این روش چقدر انیمیشن های زیبایی راحت میشه ساخت مخصوصا کلی shape تو فتوشاپ دارم تست کردم چندتا رو مثلا تبدیل آدم به 1 ماشین. خیلی سریعتر نتیجه داد چقدرم نرم و خوب

جدیدترین ارسال ها

بالا