فقط با مدرك مستند هم حرفي بزنيد در غير اين صورت شما رو يه غير متخصص قلمداد ميكننHwt گفت:سلام.
به نظرم اينجا راحتر ميشه راجب پردازنده ي مورد علاقه خودتون بحث كنيد .
SPEC(Software Performance Evaluation Cooperative)
Hwt گفت:فقط با مدرك مستند هم حرفي بزنيد در غير اين صورت شما رو يه غير متخصص قلمداد ميكنن![]()
Ghamnevis گفت:سلام حاجي![]()
قبلا يه تاپيك داشتيم يادته ؟
من اونجا شديدا از اينتل طرفداري كردم و هنوز هم طرفدار اينتل هستم..
اما تجربه خودم را از AMD Sempron 3000 كه البته بايد 3100 باشه ولي نميدونم چرا روش زده 3000 !! ميگم !
سرعت پردازنده 1.8 گيگاهرتز هستش و از لحاظ كش با Celeron ها برابري ميكنه تقريبا .. من از قياس بين اين پردازنده و يك Intel Celeron 1.7 GHz كه تو خونه دارم واقعا به اين نتيجه رسيدم كه اين نسل از AMD واقعا سريعتر و كارآمدتر هستند...
در كل من دارم متمايل ميشم به سمت AMD چون تجربه هاي جديدم بر خلاف گذشته خيلي خوب بوده![]()
AMD Athlon 3.2 GHz 90 nm هم خيلي عاليه... بين اين و يك پردازنده پنتيوم چهار 3.2 دو به شك بودم كه در نهايت اين را انتخاب كردم...
شرمنده چون مدرك مستندي جز تجربه هاي دو ماه اخيرم ندارم![]()
بله ولي ايني كه من براي پسر خاله ام برداشتم Sempron 3000 هستش نه Sempron 3100 ! هرچي گفتم بابا 3100 گفتند نيست فقط 3000 و 3200 !mazoolagh گفت:درستش اينه كه خانواده AMD Sempron رو با Celeron D مقايسه كرد و البته Sempron 3100 از معماري متفاوتي در مقايسه با ديگر اعضاي خانواده Sempron استفاده ميكنه.
نه عزيز اينجوري نيست . به هر حال يه مقايسه اصلا نميتونه كاراييهاي پردازنده رو نشون بده . بايد با نرم افزارهاي مختلف كارايي ها رو مقايسه كرد.aminir گفت:ببينيد بچه ها بهترين و علمي ترين روش براي فهميدن كارايي يك ژردازنده و مقايسه آنها با يكديگر استفاده از برنامه
اصلا با اجراي يك برنامه نمي شه راجع به پردازنده قضاوت كرد برنامه هاي Benchmark هم ملاك قضاوت خوبي نيستن فقط و فقط Spec اين جهانيشهکد:SPEC(Software Performance Evaluation Cooperative)
Hwt گفت:كاملا درسته celeron d يه رقيب كاملا پر قدرت براي sempron هست . بايد چند تا بنچ مارك بزاريم تا اين مقايسه رو كامل كنيم.
Hwt گفت:نه عزيز اينجوري نيست . به هر حال يه مقايسه اصلا نميتونه كاراييهاي پردازنده رو نشون بده . بايد با نرم افزارهاي مختلف كارايي ها رو مقايسه كرد.
aminir گفت:سلام
شما با مفهوم SPEC آشنا نيستيد SPEC يه مجموعه از نرم افزار هاست كه براي سنجش كارايي پردازنده ها استفاده مي شه از سال 1982 اين كميته براي سنجش كارايي پردازنده ها شروع به كار كرد و الان در نسل چهارم Spec هستيم كه مجموعه اي است از 25 برنامه كه براي سنجش كارايي پردازنده ها استفاده مي شه اگه براتون جالب بود بگيد بيشتر توضيح بدم؟؟
اينجا هم يه سر بزنيد www.spec.org
اميدوارم بحث اموزنده اي رو دنبال كنيم .mazoolagh گفت:aminir و rax عزيز!
صحبتهاي بسيار جالب و آموزنده اي مطرح كرديد و اين مبحث كه hwt عزيز شروع كرد هنوز اول راه هست و تابحال هم خوب جلو رفته. لطفا ادامه بديد...