خیلی عالیهCPU: intel(R) 4core(TM)2 Quad Q9550 @2.83GHZ
کاربردی نخواهد داشتRAM: 8.00 GB 0
خیلی خوبهMinbord: ASUS Intel P5Q Serises Rev.373.08
من خودم این مارک را نمی شناسم ولی سرچ زذم کارت خوفی هستCapture Card & video Preview: BLACK MAGIC DECKLINK HD EXTREME(Highest quality SD/HD/2K - 4
خیلی ممنون بابت راهنماییتون . راستش من تنظیمات Multi Processing رو خوب انجام نداده بودم واسه همین فکر کردم ضعیفه .مشخصات که خوبه فکر میکنم بتونید به بهترین نحو از ائن استفاده کنید
من پیشنهاد نمی کنم که پلاگین یا چیزی برای افزایش کارایی سیستم نصب کنید همین سیستم خوبه
البته خیلی گرون نیست . چون الان فرضآ 4 تا 2 گیگ ddr2 با باس 1066 حدود 160 هزارتومان قیمت داره اما 3 تا 2 گیگ ddr3 با باس وحشتناک 1866 حدود 200 هزار تومان قیمت داره . مادربردی هم که ساپورت کنه خیلی گرون نیست . حدود 170 هزار تومان هستبا همه حرفای که حمید گفت موافقم ولی عادت ندارم هر چیز جدید که میاد را امتحان کنم الان ddr3 واقعاً غوغا کرده اما خیلی هزینه بر و ....
اگه خیلی وضع مالیت خوبه و همچنین سفارش خوب هم می تونی بگیری فقط فقط برو به سمت Mac
نمی دونستم افتر واسه مک طراحی شده . پس به همین خاطره دوستان مک رو پیشنهاد داده بودند .ببنید افتر افکت برای سیستم های مک طراحی شده و ورژن های ویندوزش طبیعتا نمی تونن کارایی مک رو داشته باشن ... البته به این معنا نیست که افتر افکت ویندوز ضعیفه ...
ساپورت نکردن خوب از رم و گرافیک های چند هسته ای مشکل عمومی در ویندوزه و مخصوص افترافکت نیست ...
سیستم شما که ماشالله خیلی خوبه ...
نکاته مهمی هست که باید در نظر بگیری و به اونا اشاره ای نکردی.
مثلا چقدر میخوای هزینه کنی؟
CPU هم خیلی مهمه که اشاره نکردی.
ram 4gb خوبه، واسه cache گرفتن اذیت نمیشی، vga هم بنظر من زیاد اختلافی رو احساس نمیکنی بین 9x یا 8x. اما اگه بخوای هزینه کنی و quadro ببندی، اونوقت سرعت پردازش خیلی بالاتر میره ( طبق گفته سایت Adobe برای after effects cs4)