افزونه 2 تایپیک جامع رندروخروجی گرفتن در افتر افكتز

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
در مورد کند بودن سرعت رندر خب با این سایزی که شما فرمودید طبیعی هست چون واقعا سایز زیادییه.
من نمی دونم چرا اینقدر سایز رو بالا بردید، برای کار خاصیه؟ یا اینکه عشق کیفیت هستید؟
خلاصه سرعت بستگی به چیزای زیادی داره
cpu باید با رم ها و مادر برد هماهنگ باشه
من قبلا سایز کار 1920 بود که الان بردمش تو یه کامپ دیگه که اونم 720*576 هست MultiProcessing , disk cache هم فعال هستند و اما در مورد رم و سی پی یو رم ام دوال چنل دو تا 2 که میشه 4 تا و یه 2 گیگ دیگه الیته باس آخریه کمی بالاتره

زیاد فرقی ندیدم از وقتی که رم جدید بهش انداختم

در کل ولی 5 ساعت هم برای 330 فریم خیلی زیاده تازه این مقدار از 1000 تا هست

:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?

Reza2kn

مدیر انجمن فیلم سازی
آره قبول دارم فروشنده ها زیاد حرف می زنن . اما این یارو رفیقم بوده . از اینها هم که بگذریم من خودم فاکتور

اصلیشون رو از نمایندگی اصلی فروش دیدم . هیچکدوم از سیستم ها رم 4 به بالا نداشتن ! j_saviz عزیز من

منظورم این نبود که فقط 4 گیگ از رم جواب میده و دیگه بیشتر از اون کارایی نداره . منظورم این بود شرکت ها

سیستم ها رو با مادربوردایی میدن که ظرفیت مثلا 4 گیگ رم رو داره اما تو داخل کشور به صورت دستی 4 گیگ

دیگه اضافه می کنن و گرنه مطمعا از 4 گیگ که چه عرض کنم از 8 گیگ رم هم بالاتر سیستم میشه بست . تازه

این بحث مال چند روز پیشه که البته به صحبت چند هفته پیش من با این فروشنده بر میگرده .

سلام به همه دوستان:rose:
کاملا مخالفم!!!
شما اول میگی سیستم بستن ، بعد میگی لپ تاپ؟؟؟
در ضمن الان خیلی سال هست که مادربرد ها حداکثر ساپورت رم شون بیشتر از 4 گیگ هست ، اون مادربردی که دوستتون رو سیستم میبنده ، معلوم نیست مال چند سال پیشه!
جدا از کار ویدئو کلا الان بخوای یه سیستم آپدیت داشته باشی با ویندوز 7 و فتوشاپ CS5 و مثلا پاورپوینت 2011 یه چیزی تو همین مایه های 4 گیگ رم نیازت میشه ، واسه کار ویدئو و دیگه هیچی:green:
راجع به مشکل سهیل جان هم همینطوری که بهت گفتم واقعا نمیدونم مشکل چیه:sad:
M Like Mother جان تو پست قبلی هم همه گیگ ها رو گفتی مگ:green:
موفق باشید:oops:

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
همونطوری که رضا جان گفتن قابلیت Multi Processing تو سرعت رندر تاثیر گذاره اما آیا کسی میدونه چرا رو یه سری از پروژه ها فقط کار میکنه و اینکه آیا دلیل خاصی داره؟؟

من سی پی یو 4 هسته دارم زمانی که این قابلیت داره کار میکنه تو Task Manager اگه دقت کرده باشین 5 تا AfterFX.exe هست که 4 تاشون که مربوط به 4 تا سی پی هست برای من با ظرفیت 600 مگ از رم برای هر کدوم کار میکنه و اون یکی هم فکر کنم همین حدودا باشع که جمعا به 5 گیگ میرسه البته با رم 6 گیگ؟

ولی گاهی که این قابلیت کار نمیکنه علیرغم تیک خوردنش.... تو Task manager یکی از اون AfterFX حدود 3.5 گیگ از رم بقیه هر کدوم 70 یا 80 مگ ؟

اینو نمیتونم دلیلشو بفهمم.

ممنون میشم اگه کسی داره با این قابلیت کار میکنه و مشکلی هم نداره تنظیماتشو بگه

Leoric

Member
کاملا مخالفم!!!
در ضمن الان خیلی سال هست که مادربرد ها حداکثر ساپورت رم شون بیشتر از 4 گیگ هست ، اون مادربردی که دوستتون رو سیستم میبنده ، معلوم نیست مال چند سال پیشه!
جدا از کار ویدئو کلا الان بخوای یه سیستم آپدیت داشته باشی با ویندوز 7 و فتوشاپ cs5 و مثلا پاورپوینت 2011 یه چیزی تو همین مایه های 4 گیگ رم نیازت میشه ، واسه کار ویدئو و دیگه هیچی:green:
M like mother جان تو پست قبلی هم همه گیگ ها رو گفتی مگ:green:
با کمال احترام شما متوجه حرف من نمیشید .فقط بلدید الکی موضع بگیرید . نیازی نمی بینم بیشتر توضیح بدم

slab studio

New Member
رندر کردن

سلام دوستای عزیز
من تازه اومدم تو این انجمن میخواستم راجبه رندر کردن بپرسم.از کجا رندر کنم صدا هم داشته باشم.از هرجا بگی امتحان کردم.یه سوال دیگه چرا بعضی رندرام نصفه میشنagha man hame in kararo kardam yeho 0 ro ke mizanam bazi oghat ta nesf mire bazi oghat seda nadare bazi oghat aslan render nemishe kholase dargiram dige rasti bazi az plugin ha javab nemidan:neutral:

آخرین ویرایش:

Leoric

Member
attachment.php

احتمالا تیک رندر صدا رو نزدی .

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    50.4 کیلوبایت · بازدیدها: 148

Reza2kn

مدیر انجمن فیلم سازی
با کمال احترام شما متوجه حرف من نمیشید .فقط بلدید الکی موضع بگیرید . نیازی نمی بینم بیشتر توضیح بدم
با کمال احترام فقط بلدم الکی موضع بگیرم؟؟:-?
دوست عزیز همیشه سعی کن یا حرفت رو کامل بزنی ، یا حرف ناقص رو نزنی که باعث یه بحث دیگه بشه:rose:

M Like Mother

کاربر متخصص فیلم سازی
m like mother جان تو پست قبلی هم همه گیگ ها رو گفتی مگ:green:

سلام
می بینی چه حواسی پرتی دارم. چند وقته الان یا اشتباه تایپ می کنم یا این سوتی ها رو میدم. امان از زمونه.
تو این بحث هم من حرفام رو زدم و هنوز روی مواضع خودم هستم. چند جای صحبتهای دوستمون نکات مبهم داره اما ادامه بحث رو ضروری نمی دونم.
ممنون و بدرود

M Like Mother

کاربر متخصص فیلم سازی
سلام دوستای عزیز
من تازه اومدم تو این انجمن میخواستم راجبه رندر کردن بپرسم.از کجا رندر کنم صدا هم داشته باشم.از هرجا بگی امتحان کردم.یه سوال دیگه چرا بعضی رندرام نصفه میشن

سلام
با Ctrl+M
یا از طریق Composition => Make Movie
میتونید وارد صفحه رندر و خروجی گرفتن بشید. بعد فرمت دلخواده و محل ذخیره سازی رو همانطور که دوستمون گفته انتخاب کنید. کمی باهاش کار کنید متوجه می شید.

sabalangraphic

کار بر متخصص افتر افکتز
دوستان توضيحات كامل رو دادند،فكر كنم واسه اينكه رندر هاتون نصفه هستند(اگر منظورتون زمان خروجي نسبت به پروژه اي كه انجام دادين باشه)احتمالا‌ Work Area End(بالاي Time Lie)جاي قرار گيريش مشكل داره
موفق باشيد

آخرین ویرایش:
چگونه سرعت رندر را در افتر افکت افزایش دهیم؟

How to speed up rendering?

1- گزینه Disk cache را در Preferences فعال کرده و افزایش دهید.
2- در بخش Memory & Multiprocessing گزینه Render Multiple Frames Simultaneously را فعال کنید.
3- برنامه های دیگر را ببندید.
4- Antivirus را غیر فعال کنید.
5- افتر را بسته و دوباره باز کنید.

کاملا مخالفم!!!
جدا از کار ویدئو کلا الان بخوای یه سیستم آپدیت داشته باشی با ویندوز 7 و فتوشاپ CS5 و مثلا پاورپوینت 2011 یه چیزی تو همین مایه های 4 گیگ رم نیازت میشه ، واسه کار ویدئو و دیگه هیچی:green:
M Like Mother جان تو پست قبلی هم همه گیگ ها رو گفتی مگ:green:

عجب بحث داغی ! حس خوبی ندارم از اینکه صحبت های تموم شده رو رو میارم بالا. به هر حال فک کنم اینجا سوء تفاهم شده از نوع میس آندر استندینگ. --> MissUnderstanding!
من احتمال میدم منظور ایشون یعنی Leoric، از اینکه بیشتر از 4 گیگ کارایی نداره بحث های سخت افزاری و مسیر داده و از این قبیله. منظورشون ممکنه این باشه که سرعت تبادل اطلاعات و پردازش با اضافه کردن حافظه اصلی تا یه اندازه ای می تونه زیاد بشه. از اون نقطه به بعد تاثیر مثبت که نداره هیچی شاید تاثیر منفی هم داشته باشه. به دلیل حجم بالایی از حافظه که نیاز به مدیریتش هست و مدیریت اون حجم خودش باعث کاهش پرفورمنس میشه. اگه منظور ایشون همین باشه تصور میکنم که درست میگن ایشون. برای اطلاعات بیشتر میتونید به کتاب های سیستم عامل تننبام و استالینگ بخش حافظه رجوع کنید. عذر می خوام اگه صحبتم یککم آف تاپیک بود...

آخرین ویرایش:

ehsanmo

New Member
با سلام خدمت دوستان

ضمن تبریک سال 1391

سوالی خدمت دوستان داشتم: چطوری میتونم توی AE با فرمت Animation GIF خروجی بگیریم؟

T.IronHide

Member
سلام بر استادان افترافیکت
ببخشید امچین سوال ابتدای میکنم اما برای من که تازه کار هستم خیلی مشکله کار کردن . من میخواستم کدوم اندازه بهترین اندازه composition هست چون من خودم با نرم افزار سافت امیج دارم تمرین میکنم صحنه های که میخوام توی سافت امیج رندر کنم مطابق اندازه Composition توی افتر افیکت باشه حالا این تنظیمات خوبه ؟؟

ممنون میشم راهنمایم کنید.

پیوست ها

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    49.2 کیلوبایت · بازدیدها: 22

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
اینا فقط تنظیمات سایز کار شما تنظیمات خروجی نیست

T.IronHide

Member
اینا فقط تنظیمات سایز کار شما تنظیمات خروجی نیست

سلام
یعنی به همین تنظیمات سایز کار کنم خوبه ؟؟
و یه خواهیشی دارم از شما اگر میشه یه تنظیمات خوب برای خروجی گرفتن با گیفیت hd بذارید ممنون میشم تقریباً به اندازه 1280 * 720 باشه بهتره جون از این بزرگتر وقت زیاد برای رندر میخواد.

متشکرم.

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
اره سایز کار بستگی به نمایش اون داره

برای سوال بعدی هم اولین پست همین تایپیک بخونید + ما بقی صفحات :rose:

milad_720

New Member
ببخشید هرچی گشتم نتونستم مکان مناسب با این سوالم رو پیدا کنم،اومدم توی این قسمت بپرسم،زیاد هم بی ربط به این مبحث نیست.
مشکلی دارم هنگام خروجی گرفتن. این پیغام ظاهر میشه: Adobe After Effects Has crashed!
میخوام بدونم منبع این خطا از چیه؟ ممنون میشم جواب بدید.

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
دوست عزیز باید ببینی چیو گذاشتی واسه رندر احتمال میدم از پروژه آماده دارید استفاده می کنید ببینید چه پلاگینایی به کار برده شده

البته دلایلی زیادی وجود داره ممکنه از کرش شدن خود افتر باشه که اگه ایجوری شده باشه باید رو همه پروژه ها باشه اگه غیر این بود و مربوط به همون پروژه خاص بود باز بر میکرده با پلاگین هایی مه شاید سازگاری نداریند از این جهت مه ممکنه پلاگین ناقص شده باشه یا نسخه نصبی اش ناقص بوده

قبلاً که پلاگین نسخه 1 Denoiser بود خیلی اذیت میکرد و هی کرش میشد افتر این در مورد همه افراد بود مشکل داشت پلاگینش که همونطوری که اشاره شده در بحث های دیگه از نو ظاهرا کدنویسی شده که مشل برطرف شده

جدیدترین ارسال ها

بالا