تایپیک تازه کار های مایا (همه چیز سوال،آموزش و...)

آقا واقعا ممنون . :rose:

این هم فایل OBJ :
http://www.mediafire.com/?06v4e51e0i29w73

فقط یه سوال واسم پیش اومده . واسه dwg . تو مایا که نبود ! . میشه فایل obj رو برد تو مکس و از اونجا به DWG تبدیل کرد فایل رو یا مکس هم مثل مایا نداره این فرمت رو ! ؟

Hamed_8

Member
تا اونجا که من می دونم dwg فقط خطه و سطح داخلش نداره ، و اگه این درست باشه تبدیل کردنش ممکن نیست
مگه اینکه شما از روی مدلتون خط بکشبد

من که اتوکد بلد نیستم . اون کسی که کار واسه اونه گفت توی کد درست میکنه !!!

حل که چه عرض کنم ! آقا عالی ه دمتون گرم . واقعا مرسی
:clap::oops:

Hamed_8

Member
خواهش می کنم
این هم فایلش
توضیح اینکه فیس های اطراف استوانه رو کلاً پاک کنید و اج های لبه استوانه رو انتخاب کنید و دو باری اکسترود کنید ( رو به بیرون )که گردی استوانه روی سطح بیاد
بعد با دستور بریج ، اج هارو به هم وصل کنید
آخر سر هم همه ی ورتکس ها رو انتخاب و مرج ورتکس بزنید که همه به هم وصل بشن
فایل رو نگاه کنید متوجه میشید
موفق باشید

پیوست ها

• Ok.rar
    108.5 کیلوبایت · بازدیدها: 42

matin_0935

New Member
سلام به همگي

آقا يه برنامه توپ آموزش مايا به زبون فارسي پيدا كردم
همون سي دي هاي اموزشي كه ميريد از بازار ميخريد اينجا رايگان گذاشته برا دانلود
حتما دانلود كنيد من كه لذت بردم
آموزش maya 6

حال كنيدااااااااا

LG2011

Member
سلام
آیا برای مایا2011 پلاگین shave and haircut اومده؟میخوام تایپیک دانلودش رو باز کنم.خواستم مطمئن شم که هست یا نه؟

سلام اومده اما رو هاتفیکس 3 که چک کردم کار نداد بهم اما فکر کنم درست کرکش نکردم انگار چند وقت پیش یه دوستان درخواست داده بود و مسعود مایا گذاشته بود و..

LG2011

Member
سلام
شنیدم توی مایا2012 ،دستور extrude از ادیت مش بهینه سازی شده.درسته؟
اگه اینجوری باشه ارزش داره.چون extrude خیلی پر کار برده.

lida_200

New Member
سلام به همگي

آقا يه برنامه توپ آموزش مايا به زبون فارسي پيدا كردم
همون سي دي هاي اموزشي كه ميريد از بازار ميخريد اينجا رايگان گذاشته برا دانلود
حتما دانلود كنيد من كه لذت بردم
آموزش maya 6

حال كنيدااااااااا

ممنون آقا

بهترين اموزشي بود كه توي عمرم ديده بودم :rose:
من قب از شروع اموزش چيز زيادي بلد نبودم الان يه استاد مايا هستم :oops:

Directori

New Member
چگونگی پیوست استخوان به مفاصل در مایا

با عرض سلام، دوستان خواستم بدونم چطور میشه استخوان ها رو به طرح ساخته شده متصل کرد تا بتوان در زمان حرکت آدمک اجزا نیز متحرک بشن ؟ ممنون!:wink:

با عرض سلام، دوستان خواستم بدونم چطور میشه استخوان ها رو به طرح ساخته شده متصل کرد تا بتوان در زمان حرکت آدمک اجزا نیز متحرک بشن ؟ ممنون!:wink:
سلام کار یه کلمه و دو کلمه نیست باید اول استخون ها را بسازی بعد از اینکه استخوان ها را براش کنترل و ik و fk ساختی بعدش smooth skin کنی حتما سعی کن اینا دانلود کنی
http://www.digitaltutors.com/11/training.php?pid=476

سلام علیکم جمیعا !

آقا من باز مشکل پیدا کردم :sad:
نمیدونم چرا این مایا اینقدر منو بازی میده !
تازگیا گیر داده هر وقت میخوام فیس ای رو انتخاب کنم یه ارور میده و مایا رو میبنده ! البته گاهی لطف میکنه میزاره انتخاب کنیم فیس ها رو اما تا میخوام دلیت کنمشون ارور میده و ...
تو پیغام ارور مسیری که خودکار ذخیره میشه رو میده اما سالم نیس فایلش . :-?
حسابی کلافه ام کرده . اصلا نمیذاره 2 ثانیه کار کنم ... :snap:

عکسایی از ارورش میذارم .

پیوست ها

• Capture a.JPG
    Capture a.JPG
    17.2 کیلوبایت · بازدیدها: 5
  • Capture.JPG
    Capture.JPG
    57.7 کیلوبایت · بازدیدها: 6

sharin

Member
سلام.

مدلتون رو از جايي مياريد يا خودتون مي سازيد .
براي همه ي مدل ها اينطوري crash مي كنه ...؟!

زياد delet مي كنيد ، يا ربطي به دفعات نداره ...

در نهايت ، براي من تا حالا يك بار هم همچين اتفاقي نيفتاده ؟!
شايد بخاطر 2012 بودنش هست ...
با ورژن هاي پايين تر كار كنيد ... احتمال خيلي زياد مشكلي نخواهيد داشت ...

موفق باشيد.
يا علي.

مرسی از وقتی که گذاشتید .:rose:

نه فقط واسه این کار جدیدم داره اذیت میکنه . مدلمو خودم دارم میزنم و تقریبا آخراشه که اینجوری حال گیری داره میکنه !:mad:

شاید هم واسه ورژنش باشه . قبلا با 2010 کار میکردم که اون ورژن هم گاهی اذیت میکرد یا مثلا uninstal نمیشد و ... که دوستان پیشنهاد دادن 2012 کار کنم و نظرشون این بود که بهتر هست ..

نه کمه فیس ا شاید 20 تا فیس هم رو هم رفته نباشه !
فقط سر این کاراکتره این مشکل پیش میاد .

مثلا من فایل ای که قبلا ذخیره کردمو باز میکنم تا بیام رو حالته فیس و بخوام انتخاب داشته باشم بلافاصله ارور میده اما اگه وقتی فایل رو باز میکنم یه Save as ازش بگیرم این ارور دیرتر پیداش میشه ! :-?

یه ساله دیگه هم یادم اومد که خالی از لطف نیس بپرسم ، شاید دوستان دیگه هم این سواله منو داشته باشن !:eye:

توی مایا مقیاس ها چجوریه ؟ یا بهتر بگم چه جوری میشه به سانتی متر و میلی متر کارهامو بزنم . مثلا فرض کنید میخوام یه ساختمون درست کنم که میخوام مقیاس هاش همونی باشه که توی نقشه معماریش هست . (امیدوارم منظورمو درست گفته باشم )

pedi_sa

New Member
یه ساله دیگه هم یادم اومد که خالی از لطف نیس بپرسم ، شاید دوستان دیگه هم این سواله منو داشته باشن !:eye:

توی مایا مقیاس ها چجوریه ؟ یا بهتر بگم چه جوری میشه به سانتی متر و میلی متر کارهامو بزنم . مثلا فرض کنید میخوام یه ساختمون درست کنم که میخوام مقیاس هاش همونی باشه که توی نقشه معماریش هست . (امیدوارم منظورمو درست گفته باشم )

شما اول از همه باید برید توی منوی window> settings/preferences> preferences
حالا در پنجره preferences ، گزینه settings رو از منوی سمت چپ انتخاب کنید
سمت راست در قسمت working units ، روبروی گزینه linear واحد اندازه گیری مورد نظرتون رو انتخاب کنید.
حالا واحد اندازه گیریتون عوض شده و هر جا هر عددی بزنید به اون واحده (مثلا اگه روبروی linear گزینه centimeter رو انتخاب کردین، height: 10 یعنی 10 سانتیمتر یا translateX: 0.1 یعنی جابجایی 1 میلیمتر در محور X):cool:

sharin

Member
مرسی از وقتی که گذاشتید .:rose:

نه فقط واسه این کار جدیدم داره اذیت میکنه . مدلمو خودم دارم میزنم و تقریبا آخراشه که اینجوری حال گیری داره میکنه !:mad:

شاید هم واسه ورژنش باشه . قبلا با 2010 کار میکردم که اون ورژن هم گاهی اذیت میکرد یا مثلا uninstal نمیشد و ... که دوستان پیشنهاد دادن 2012 کار کنم و نظرشون این بود که بهتر هست ..

نه کمه فیس ا شاید 20 تا فیس هم رو هم رفته نباشه !
فقط سر این کاراکتره این مشکل پیش میاد .

مثلا من فایل ای که قبلا ذخیره کردمو باز میکنم تا بیام رو حالته فیس و بخوام انتخاب داشته باشم بلافاصله ارور میده اما اگه وقتی فایل رو باز میکنم یه Save as ازش بگیرم این ارور دیرتر پیداش میشه ! :-?

مرتب كارتون رو روي يك فايل save مي كرديد ؟
از delet history استفاده مي كنيد ؟
فيس ها رو select كنيد و يكجا پاك كنيد !!
در نهايت يك بار از هر مدلتون خروجي OBJ بگيريد و در نهايت دوباره به مايا برگردونيد ( كمي باهاش بازي كنيد ... )
ببينيد تاثيري داره يا نه ...

خودم با ورژن 2009 كار مي كنم و واقعا فكر مي كنم بهترين ورژن هست و قابل اعتماد ترين ...

سوال در مورد مقياس هم كه دوستمون جواب دادن ...

موفق باشيد.
يا علي.

جدیدترین ارسال ها

بالا