تاپیک تبریک به فرخ و دوستان

.:BehzAd:.

Active Member
سلام به همه برو بچه های مجید آنلاینی

این تایپیک رو برای تبریک به آقا فرخ و تیمشون زدم هر کی به نوبه خودش یه تبریک بگه

امید وارم فرخ جان هم کارشون رو که تو مسابقه آرکیتکتوم اول شده بزاره تا همه ببینند.

امید وارم روزی برسه که همه بچه ها از این مقام ها در سطح بین الملل کسب کنند و افتخاری باشن برای ایران.

آخرین ویرایش:

tarhe8

Well-Known Member
من تو این زمینه تخصصی ندارم
ولی طرح شونو دیدم واقعا زیبا بود
از همه مهمتر این که طرح با فضا خیلی مچ بود :paint:
احسنت :rose:

آخرین ویرایش:

Active Member
دارم دنباله کارشون میگردم تا بیارمش اینجا

هر کی زودتر از من چیزی پیدا کرد همین جا بذاره

Active Member
میدونم اینجا جاش نبود گفتم انجا یه تایپیک ایجاد کنم هم همه به نئبه خودشون تبریک بگن هم کارشون رو اینجا بذاریم تا همه ببینند و کف کنند.

آخرین ویرایش:

*farshid*

کاربر VIP
بهزاد جان بهتره تو همون بخشی که مجید لینکشو داد تاپیک ایجاد کنی ... تو لینک امضا هم میتونی از دوستان دعوت کنی که برن اونجا واسه تبریک گفتن
مرسی . :rose:

Active Member
بهزاد جان بهتره تو همون بخشی که مجید لینکشو داد تاپیک ایجاد کنی ... تو لینک امضا هم میتونی از دوستان دعوت کنی که برن اونجا واسه تبریک گفتن
مرسی . :rose:

اگه اونجا تاپیک ایجاد کنم اینو چیکار کنیم؟ بهتر خود آقا فرخ زحمت انتقال این رو به بخش تبریکات و مناسبت ها بده من دوباره عذر خواهی میکنم از بچه ها که اینجا تایپیک زدم
خدایی اونجای که مجید گفت رو ندیدم خود فرشید جان هم خبر نداشت که همچین جایی هست. خلاصه به بزرگی خودتون ببخشید

آخرین ویرایش:

abbasi_0912

Active Member
من هم به نوبه خودم به فرخ جان و گروهشون تبریک میگم، به امید کسب موفقیت های بیشتر
موفق باشید

airbos

کاربر متخصص بخش مدلسازی
منم تبریک می گم به فرخ جان.خانوادگی کارتون درسته.موفق باشید:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا