sallarmelli
Active Member
این جوری که نمی شهنمره نداره ولی میتونه رو نظر داورا تاثیر گذار باشه
دست همه درد نکنه واقعا یکی از بخش های زنده ی سایته
بعضی از بخش های سایت که می ری تازه ترین پستش مال دو سال پیشه
این جوری که نمی شهنمره نداره ولی میتونه رو نظر داورا تاثیر گذار باشه
دست همه درد نکنه واقعا یکی از بخش های زنده ی سایته
سلام به همگی .
امیدوارم موضوع خوبی برای همه باشه. چون واقعا جذاب و جالب هست.
منم کلبه تنهایی من رو مد نظر داشتم و دارم
چرا که نشه وقتی قراره داوری به این نحو باشه. اگه بحثی در این مورد دارید میتونید از فرشید بپرسید(به صورت پیغام خصوصی). امیدوارم با این بحثهایی که تو این تاپیک میکنید شما هم جز شرکت کنندها باشیاین جوری که نمی شه
را همون رضاست دیگه تفاهم که چه عرض کنم . راستش منم این اسمو برای موضوع در نظر داشتم اما شاید عوض بشه. ان شاالله کار خوبی از شما دو تفنگدار شاهد باشیمرا کلا من و تو خیلی با هم تفاهم داریم خبر نداریم.
تو یه کلبه بزن برای تنهایی هات ما هم یه کلبه بعد من دعوتت میکنم یای کلبه ما از شهر دور وهیچ چیز در دست رس نیست ولی وای چه جایی دپشی هست
سازت رو هم با خودت بیار
امیدوارم با این بحثهایی که تو این تاپیک میکنید شما هم جز شرکت کنندها باشی
چرا که نهموضوع جالبیه فرشید جان
من تا آخره این ماه فقط وقت دارم.1.2.91 اعزام دارم. کارو زودتر تموم کنم که ایراد نداره عزیز؟
محمد جان هر چه سریعتر بهترافرین به همه.
شاید ما هم اومدیم.تا کی مهلت داریم ثبت نام کنیم؟
ایده توی ذهنم هست ولی بلد نیستم بسازم
پست پروداکشن هم میشه کرد ولی بیس کار سه بعدی هست ...کلاژ کردن هم مجاز نیست ... کار سه بعدی باید ارائه بدینبرای داوری تکنیکهای مورد استفاده مهمتر هست یا خروجی؟!از نرم افزار های دو بعدی هم میشه واسه پست پروداکشن استفاده کرد؟
را همون رضاست دیگه تفاهم که چه عرض کنم . راستش منم این اسمو برای موضوع در نظر داشتم اما شاید عوض بشه. ان شاالله کار خوبی از شما دو تفنگدار شاهد باشیم
این شامل گل و گیاه هم میشه؟تبصره: از درخت آماده میتونید استفاده کنید
این شامل گل و گیاه هم میشه؟
خیلی ممنون ... با اجازت از همین امضا برای اطلاع رسانی استفاده میکنیمبه به - سلام
آقا عالیه
موضوع خوبه واقعا خیلی هم زیبا
منم ایشالا شرکت می کنم
تشکر از همه
راستی آقا فرشید اگه به نظرتون امضام خوبه بقیه هم همینو تو امضا بگذارند . مرسی