تايپ فارسي در فتوشاپ

bolghani

Member
سلام مجيد جان مرسي از اينكه زود به سوالم پاسخ دادي ولي من با سه فارسي نويس به نامهاي البرز, مريم و IPT 5 امتحان کردم اما با هیچکدام نمی شود انجام داد من قبلاً در ویندوز پارسا انجام دادم. اما در ویندوز ایکس پی نتوانسته ام.

اگر راهی دیگر به نظرتون می رسه لطفاً منو راهنمایی کنید.
با تشکر
ابراهیمی
http://eagls283.blogspot.com
http://mashaheer.blogspot.com

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام
راستش من الان خودم XP دارم و با مريم هم كار ميكنم هيچ مشكلي ندارم!!! :!:

اينكه ميگيد نميشه يعني چي؟ چه اتفاقي ميفته!؟

ضمنا اگر ميشه پيغامهاتونو reply كنيد و نامه جديد ايجاد نكنيد...

مجيد

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام
راستش من الان خودم XP دارم و با مريم هم كار ميكنم هيچ مشكلي ندارم!!! :!:

اينكه ميگيد نميشه يعني چي؟ چه اتفاقي ميفته!؟

ضمنا اگر ميشه پيغامهاتونو reply كنيد و نامه جديد ايجاد نكنيد...

مجيد

bolghani

Member
سلام
من از نسخه 3 مريم استفاده ميكنم و روش استفاده من به اين صورت است كه ابتدا برنامه مريم را باز ميكنم سپس يكي از فونتهاي مريم (برفرض مثال F_sina) را نتخاب ميكنيم و شروع به نوشتن مي كنم. اما در بين حروف اشكال مربع ديده ميشود و حروف به صورت جدا ار هم ميباشند.
البته وقتي هم كه اين رو تمام كردم. در فتوشاپ گزينه فونت رو اتخاب مي كنم و دوباره همان فونتي كه در برنامه مريم انتخاب كردم رو انتخاب ميكنم و بعد نوشته رو از داخل برنامه مريم كپي ميكنم كه هيچ تغيير هم مشاهده نمي شود.
اگر به نظر شما اين روش اشتباه است روش درست آنرا بنويسيد.
با تشكر فراوان
ابراهيمي

ImanYari

Member
فارسی نویس ققنوس

دوست عزیز سلام و خسته نباشید. در مورد مشکل فارسی نویسی یکی از دوستان در برنامه فتوشاپ میخواستم ویرایشگر خودم را که در بسیاری از برنامه ها امتحان شده و مشکلی نداشته به شما معرفی کنم . اسم اون ققنوس است و شما می توانید آنرا از آدرس زیر دریافت نمائید .
http://download.imanyari.com/persian type 2.41(freeware) installercd.exe

ضمنا" از سايت شخصي من نيز در آدرس http://www.imanyari.com نيز ديدن نمائيد .

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

ImanYari خان..اگر ميشه اين نرم افزارتونو در قسمت برنامه ها هم ثبت كنيد تا بقيه كاربرهايي كه بعدها هم به سايت ميان بتونند بگيرنش.

موفق باشيد
مجيد

ImanYari

Member
آقاي weblogger فكر ميكنم شما فارسي نويس ققنوس رو دانلود كرده و رجيستر كرده بوديد .
چون توي فرم ارسالي يكي از نفراتي كه برنامه من رو گرفته بودن اسم weblogger رو ديدم، اگر خودتون بودبد لطفا" نظرتون رو درباره ش براي من بنويسيد
مرسي

weblogger

Member
سلام درسته من گرفتمش در پرشين تولز نظرم رو نوشتم اينجا هم مي نويسم

من با ملنيوم چك كردم فردا با 2000 و XP هم تست مي كنم تا ببينم كه درست كار مي كند يا نه

اما در حالت كلي :

1) تقريبا بهترين فونت ها را انتخاب كردي كه البته اگر در سايتت هر ماه يك فونت اضافه كني كار جالبي است با قابليت دانلود

2) امكان تايپ مستقيم فارسي ندارد كه اگر اضافه شود واقعا خوب است

3)با يك اديتور ساده كوچك نظير IPT كه به نظرم بهترين است

4)حجمش زياد نيست به نظرت نميدونم كه ميشه كمترش كرد يا نه ولي حجمش يك مقدار زياد است البته مهم نيست اگر خوب كار كند كه اصلا مهم نيست

5) اينكه بعد از رجيستر كردن نيازمند restart هست اصلا خوب نيست فكر كنم بسه يك كاري كرد كه بر طرف شود

6) در پايان مي خواهم بهت بگم كه واقعا دستت درد نكنه و خسته نباشي من كلا اكثر نرم افزارهاي فارسي نويسي رو كار كردم مي تونم به جرات بگم كه اگر تحت شبكه خوب كار كند بعد از IPT و مريم ماله تو بهترين است به اميد اينكه اون 2 تا رو هم بزني جلو ازشون

ImanYari

Member
سلام
از پاسختون ممنونم
و بيشتر از اون از نظراتتون

+ در مورد حجمش بايد بگم خودم هم راضي نيستم ولي كاريش نميتونم بكنم چون زيادي حجمش به خاطر VB6 Runtime Libraries هستش که فایلهایی که ویژوال بیسیک برای اجرا کردن برنامه هاش لازم داره داخلشه

+ در مورد restart كردن بعد از نصب اين كار رو فقط براي بعضي از ويندوزهاي پايينتر از me لازم داره ولي خوب براي محكم كاري توي ويندوزهاي ديگه هم پيامشو گذاشتم

+ در مورد به روز کردن فونتاش و تایپ مستقیم باید بگم که من این برنامه رو حدود دوسال یا یک سال و نیم پیش نوشتم و از اون موقع دیگه روش کار نکردم. اون موقع برای نیاز خودم نوشتمش چون برنامه ی اینجوری نبود ولی بعد برنامه های بهتری هم اومد.

- الان هم اگر بدونم که هنوز کسایی هستن که از اینجور برنامه ها استفاده میکنن حاضرم بیشتر روش کار کنم ( فعلا" تازه روی وب گذاشتمش میخوام تعداد علاقه مندها رو آمار بگیرم!!)

* مهمترین مساله
من لينكهارو چك كردم حق با شما بود اين مشكل به خاطر عوض كردن server فايلهاي داونلودي پيش آمده بود كه من يادم رفته بود عوضشون كنم از تذكرتون ممنونم. بعد از ارسال پيام درستشون ميكنم

مرسي

weblogger

Member
سلام خواهش مي کنم اميدوارم موفق باشي هميشه در مورد اينکه کسي برنامه فارسي ساز رو مي خواهد به نظرم که خيلي ها مي خواهند ولي يه چيزي پوليش نکن باشه چون من واقعا اعصابم از اين پولي بازيها خورده به هر حال من حاضرم که توي USER FRIENDLU بودن برنامه کار کنم و کمک هم بکنم

bolghani

Member
سلام دوستان

اميدوارم كه حال همگي دوستان خوب باشه. ابتدا بايد تشكر كنم از توجه شما دوستان به سوال بنده و بعد اينكه متاسفانه من چندين بار به لينك نرم افزاري كه آقاي ايمان ياري گذاشته بودند مراجعه كردم ولي متاسفانه كار نكرد و در سايت هم هر چه گشتم چيزي پيدا نكردم اما در هرصورت خيلي ممنون از توجه شما دوستان به اين سوال.

با تشكر
ابراهيمي

ImanYari

Member
سلام
من يكبار ديگه لينك رو اعلام ميكنم (البته قبول دارم لينك دريافت فايل به خاطر spaceهايي كه داره يه كم ناجوره)
به هر حال
آدرس سايت:
www.imanyari.com
آدرس فايل:
http://download.imanyari.com/Persian Type 2.41(FreeWare) InstallerCD.exe
اميدوارم ديگه مشكل نداشته باشين

weblogger

Member
سلام ابراهيمي جان اون لينكهايي رو كه من اون بالا زدو رو ديدي 99% مشكلت رو حل مي كنه در مورد

لينك جديد هم دوباره مار نمي كنه ولي خوب اگر نرم افزار را مي خواهي مي توني از همين سايت مجيد دانلود كنبي برو تم قسمت دانلود و نرم افزارهاي مفيد اونجا هستش دانلود كن

لنك ها رو حتما نگاه كن

Amir2003

Member
با سلام
آقا يكي زحمت بكشه سريال اين فارسي ساز را به من هم بده!!
متشكرم و منتظرم!
خدانگهدار

Amir2003

Member
با سلام
آقا همين قارسي سازي كه اينقدر تبليغش شده
Type 2.41(FreeWare) InstallerCD.exe
اينم اسمش
منتظرم
يا حق

ImanYari

Member
اينم سريال!

سلام
آقا اينم Serial Number!!

PSPT-FW81-0327-3827
ولي توروخدا يه سري هم به سايت بزنين !! اونجا هم شماره سريال هست، هم خود برنامه، هم برنامه هاي ديگه و...

در ضمن از توجه شما به اين برنامه متشكرم (خيلي!!!)

ايمان

Amir2003

Member
سلام آقا ايمان
من تا به حال 10 بار يا بيشتر به سايت شما سرزدم!
(بايد بگم سايت قشنگي درست كرديد اگه كمكي هم از من برمياد بگيد )
ولي وقتي لينك مربوطه را باز مي كنم پيغام ميده كه صفحه نيست
به هر حال شرمنده شما هم شديم :oops:
ولي جان من. قضيه اين تشكر چيه؟؟؟

متشكرم
خدا نگهدار

جدیدترین ارسال ها

بالا