بچه های مشهد و حومه بیان تو | همه پرسی

آیا شما در مشهد یا اطراف مشهد زندگی میکنید ؟

• بله

رای: 23 60.5%
  • خیر

رای: 15 39.5%

• مجموع رای دهندگان
    38

Mahdi_Rashed

Well-Known Member
سلام به دوستان گل مجید آنلاین . کسایی که اهل مشهد و اطراف مشهد هستن بیان و خودشون رو معرفی کنن . حالا بعداً میگم برای چی . :cool: مجوز هم دارم :lol:
ممنون :rose::oops:

YTERROR

Active Member
واسه زشک مجوز خاصی نمی خواد چون یک جایی عمومی هست و رفت و آمد زیاده + ما الان 2 ساله یکی از دستگاه هامون داره کار می کنه و با کسی کار با کسی نداره

Mahdi_Rashed

Well-Known Member
ای بابا . بیاین دیگه . به نفع مشهدیا ی اگه آمار بالا بره . میخوایم ببینیم اگه میشه یک روز هم مشهدیا با هم برن پیکنیک . به خدا به نفع خودتونه :D
ممنون :rose:

Mahdi_Rashed

Well-Known Member
3 نفری نمیشه رفت پیک نیک :cry: بیابن عزیزان مشهدی از آخرای تابستون درست استفاده کنیم:neutral::sad:
:rose:

ali_tavanaie

Well-Known Member
بنده عشقم و از هر دو جهان آزادم
من هم مشهدی هستم.
اما روی من برای پیک نیک حساب نکنید که متاهلم.

آخرین ویرایش:

enriqueseven

New Member
رو منم حساب کنید بچه مشهدم
چاکر همه بچه مشهدیا هم نیز می باشیم.:d

پیوست ها

• Winner.jpg
    Winner.jpg
    183.8 کیلوبایت · بازدیدها: 10

Mandana

Active Member
نه خوشحالم میشیم:rose:

مهدی هاین میبینی که هنوز تعداد کمه.خودم و مجید و چند تا از دوست جانها که قول دادن بیان رو هم حساب کنیم فوقش میشیم 16-17 نفر:green:

توی امضاهاتون بذارین ببینم چند نفر میشیم:rose:

Mahdi_Rashed

Well-Known Member
باشه ماندانا خانوم . کسانی که دوست دارن این Userbar رو توی امضاهاشون قرار بدن تا بقیه ی مشهدی های فروم باخبر بشن . ممنون :rose:

HTML:
[url=http://forum.majidonline.com/showthread.php?p=852425][img]http://img.majidonline.com/pic/226482/pollofmashhad.gif[/img][/url]

Saber

مدیر انجمن عکاسی و انجمنهای ویژه
بينم حتماً مشهدي ها بايد اينو بزارن تو امظاشون؟؟ مثلاً من ئه بچه تهرون نباهد بزارم؟؟ يهني رام نميدين؟؟ ويزا صادر نميكنين؟؟ باشه... تهران هم مي خواين بهاين ديگه...
matrix-smiley-016.gif

Mahdi_Rashed

Well-Known Member
بينم حتماً مشهدي ها بايد اينو بزارن تو امظاشون؟؟ مثلاً من ئه بچه تهرون نباهد بزارم؟؟ يهني رام نميدين؟؟ ويزا صادر نميكنين؟؟ باشه... تهران هم مي خواين بهاين ديگه...
matrix-smiley-016.gif

:lol::lol::lol: بابا گفتم که کسایی که دوس دارن بذارن تا مشهدیا باخبر بشن . حالا اگه تهرانیا هم دوس دارن بیان ما خوشحال هم میشیم . ویزا برای کجا میخوای ؟ هنوز برای رفتم به تهران برنامه نچیدیم :green::cool::lol::lol:

Erfan

Active Member
انگار جمع مشهدی ها جمع هستش :دی
خوبه ..

خوش باشید :دی

به قول صابر گذرتون به این تهران هم میخوره :دی

جدیدترین ارسال ها

بالا