بچه های مشهد و حومه بیان تو | همه پرسی

آیا شما در مشهد یا اطراف مشهد زندگی میکنید ؟

• بله

رای: 23 60.5%
  • خیر

رای: 15 39.5%

• مجموع رای دهندگان
    38

L-B

Well-Known Member
من تاپیکو نزدم ... نظر سنجی نمیتونم بزارم ... اگر هم میتونم از کجا ؟:rose:

-----

بعدش اینکه نمیخوای یک اعلانی بزنی چون اینجوری شاید مشهدی های بیشتری بشه جمع بشه ... شاید و ممکنه ...

-----

نگفتی با چی میخوای ببریمون ؟ فقط کلات داره ؟ آخرای طرقبه هم جاهای خوبی هست .. حالا اگه گزینه های بیشتری باشه .. میتونیم انتخاب بهتری داشته باشیم .... ( فقط یک پیشنهاد هست)

----
اعلان فراموش نشود :دی :green::rose:

L-B

Well-Known Member
مهدی میتونی نظر سنجی رو اماده کن تا بعد از پست مانی به جوابم بزنی ... :rose:

reza699

Active Member
خوب البته ما هم بدمون نمیاد شرکت کنیم . و البته که با تور باشه خیلی بهتره . یادمه چند سال پیش چند نفر همین جوری رفته بودن بیرون شهر بدون تور. اون وقت یکی از بچه ها از بالای کوه افتاد و مرد. اون چند تای دیگه ( حدود 20 نفر ) تا 6 ماه هی میرفتن دادگاه هی برمیگشتن . هی میرفتن هی برمیگشتن . خلاصه تو لوپ افتاده بودن :cry:
با تور باشه که مشکلات خیلی کمتر پیش میاد.

S@eeed

Member
یادمه چند سال پیش چند نفر همین جوری رفته بودن بیرون شهر بدون تور. اون وقت یکی از بچه ها از بالای کوه افتاد و مرد.
لا اقل یه زبونم لالی چیزی بگو داداش !
یه وقت دیدی رفتیم تلپی من افتادم مردم! شانس نداریم که بعد شما هی باید برین دادگاه و هی بیاین...:lol:
ولا:green:

alionline1366

Active Member
شما پیشنهادهای خودتون رو برای جاهای مختلف بگید از بینش 5 جا انتخاب میشه اونارو میزاریم به نظر سنجی تور رو ردیف میکنیم اونش مشکلی نیست

Mandana

Active Member
بابا آدم رو نترسونین :| اصن می نمیام :دی

/

می می ترسم نظرسنجی بزنم باز بگین کمه و زیاد...هر جا میخواین رو بنویسین دیگه..مهدی جان زحمتشو بکش شما...
دير ميشه ها..:rose:
topic fزنين اطلاعيه هم سر فرصت مي زنم....^^

L-B

Well-Known Member
نظر من به ترتیب : 6 تا

کلات
زشک
اخلمد
نغندر
آخر طرقبه
شاندیز

این نظرات منه ...
اگر هم جای دیگه دیدم میام تکمیل میکنم ..
چون الان شنیدم که یک جایی نزدیک خونمون هستش که ادرسای تورایی که میبره رو نوشته ... حالا ببینم چه جایایی هست
پیغام میدم:rose:

Mahdi_Rashed

Well-Known Member
اینم نظر سنجی . ببخشد اگه تاپیک جدید زدم . آخهنظر سنجی این تاپیک رو نتونستم تغییر بدم .

کد:
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=128470

فردا یک Userbar هم براش طراحی میکنم . اگر هم کسی زودتر طراحی کرد بذاره توی تاپیک جدید .
ممنون:rose:

Farrokh

Active Member
آه

من اهل شیرازم

شما ها خجالت نمی کشید تور شیراز نمی ذارید ؟
اونم این موقع سال که هوای شیراز ناز می شه و حافظ رو به شعر سرودن وا می داره ؟

بابا پاشید بیاید شهر گل و بلبل

Mandana

Active Member
بیایم شیراز شیراز کجا بره؟
حافظ باسه بهار شعر می گفته یا پاییز؟ چرا تاریخو تحریف می کنی بشر :|
اتفاقن اون روز بحث بود یه تور تخت جمشید هم بذاریم...اما یادم نبود تو هم شیرازی پس کنسل اش کنیم :دی

جدیدترین ارسال ها

بالا