بچه های مشهد و حومه بیان تو | همه پرسی

آیا شما در مشهد یا اطراف مشهد زندگی میکنید ؟

• بله

رای: 23 60.5%
  • خیر

رای: 15 39.5%

• مجموع رای دهندگان
    38

Mandana

Active Member
زمانش مشخص نیست ببینم کی اولین تعطیلی رو داریم که چند روز پشت سر هم باشه، میذارم که اونهایی که میخوان بیان مشهد مشکل نداشته باشن...در حال حاضر هم اخلمد و کلات رو مد نظر داریم ولی هنوز بین این دو شک دارم...فرصت بشه خودم یه سر میرم ببینم کدومش بهتره در این موقع های سال...:rose:

L-B

Well-Known Member
تو پاییز یا هر موقعی برای این جاها خوب نیست
من رفتم !
ممکن هم هست هوا سرد بشه !

همون تو مشهد باشه بهتر نست !
؟

H@DI-LI

Member
بابا هوا رو گرمش میکنیم واسه سرمایی هاش.
اتفاقاً تو هوای سرد حالش خیلی بیشتره.
منم با جفتش مفافقم.
اخلمد یا کلات، هر دوتاش قشنگن.

Mahdi_Rashed

Well-Known Member
تو پاییز یا هر موقعی برای این جاها خوب نیست
من رفتم !
ممکن هم هست هوا سرد بشه !

اگه اولای پاییز بیفته که زیاد با تابستون فرق نداره .

بابا هوا رو گرمش میکنیم واسه سرمایی هاش.
اتفاقاً تو هوای سرد حالش خیلی بیشتره.
منم با جفتش مفافقم.
اخلمد یا کلات، هر دوتاش قشنگن.

موافقم . نفری 2 دست کاپشن اضافه :lol:

winsent

Banned
سلام به همگی!
نمیدونم فرصت میشه یا نه اما اگه بتونم حتما میام، البته اگه دوستان ما رو تو جمع خودشون راه بدن و قبول کنند.
مخلصیم...

H@DI-LI

Member
سلام به همگی!
نمیدونم فرصت میشه یا نه اما اگه بتونم حتما میام، البته اگه دوستان ما رو تو جمع خودشون راه بدن و قبول کنند.
مخلصیم...

علیک سلام
آره عزیز جان فرصت میشه. من تضمین می کنم. کی گفته راه نمیدن؟:mad: راه مال همه س، بفرما...:wink:
ما بیشتر
63izs7n.gif

Saber

مدیر انجمن عکاسی و انجمنهای ویژه
من بيدم... اميدوار هستم كه يه زماني بي افته كه مي مشكلي واس اومدن برام نپيشآد...

S@eeed

Member
بابا جان شما چرا چسبیدین به اخلمد و کلات من نمیدونم؟!
چرا نمیایین طرف نشابور بریم بار،خرو،درود،اریه،بوژان،رود،دربهشت و ... مگه همه جاهای دیدنی تو مشهده در ضمن اگه بیاین به بوژان ویلا هم دارم اونجا بقیش ردیفه...
در ضمن چند نفر اینجا دانشجوین؟همه میتونن بیان ؟! شایدم بچه مدرسه ای داشته باشیم اصلا:lol:!!!

YTERROR

Active Member
منم هستم

سنگ سنگین علامت برنداشتن هست زشک جدودا 6 الی 7 ساعت بین درختا و ..... تا پایه کوه بینالود پیاده روی داره و چشمه و .... نزدیک هم هست رفت و آمد هم راحته باغشم موجوده

موفق و پیروز باشید

Mandana

Active Member
درسته زشک هم خوبه اما ترجیح میدم با مجوز بریم دلم نمیخواد باسه کسی مشکلی پیش بیهادش عادل هاین...:rose:
و الا خوب جاهای خوب خوب قشن قشن کلی زیاده که ^.^
جای بهتر و نزدیک تر_ با مجوز_ سراغ داشته باشین می کاملن موافقم چون هنوز قراردادی چیزی نبستیم:green:

Mahdi_Rashed

Well-Known Member
بابا جان شما چرا چسبیدین به اخلمد و کلات من نمیدونم؟!
چرا نمیایین طرف نشابور بریم بار،خرو،درود،اریه،بوژان،ر ود،دربهشت و ... مگه همه جاهای دیدنی تو مشهده در ضمن اگه بیاین به بوژان ویلا هم دارم اونجا بقیش ردیفه...
در ضمن چند نفر اینجا دانشجوین؟همه میتونن بیان ؟! شایدم بچه مدرسه ای داشته باشیم اصلا:lol:!!!

آره منم موافق بوژان هستم . شخصاً نرفتم ولی تعریفش رو شنیدم . میخوام برم .
در ضمن خود من بچه مدرسه اییم . پیشم :green:
بابا چی شد؟
کجا رفتین؟
مانی خانوم برنامه رو ردیفش کنین دیگه پاپا.:-?

فکر نکنم به این زودیا جمعیت اونقدر بشه که بتونیم برنامه بچینیم . فکر کنم اگه جور بشه باید بریم برف بازی توی پارک ملت که اون هم مجوز نمیخواد :lol:

Mandana

Active Member
فكر كنم كلات از همه بتر باشه بنكلن :-?فهلن تفحص انجام ميديم :دي
زودتر اش خبر ميدم كه برنامه ريزيهاتونو بهاينين دوس جونها:rose:

Mahdi_Rashed

Well-Known Member
ماندانا خانوم الان کلاً همه روی هم چندتا میشیم ؟ میشه امیدوار بود که قبل از مهر برگزار میشه ؟

جدیدترین ارسال ها

بالا