ممنون از نظرتون اما می شه بگید باید چی کار کنم که به قول شما زیبا تر بشه ممنون می شماما باید زیباترش کنی
مناسب اسمش
باید در حد یه شاهکار بشه
این طرح عاری از شاهکاره
ممنونم سارا جانبه نظر من که کار قشنگ و فانتزی شده
خودمم به این نتیجه رسیده بودم که باید اون رو بر دارم و ممنونم ازت که یادآوری کردیفقط اون انعکاسی که اون پایین به نوشتت دادی یکمی نا مناسبه
معمولا من از طرح هایی که آدمو به هیجان بیاره زیاد خوشم نمی یاد چون جلف می شه و معمولا از رنگ های سنگین و ساده استفاده می کنم اگه تمام طراحی هامو ببینی غیر از آبی فقط از مشکی و خاکستری استفاده کردم ولی در کل ممنونم از اینکه لطف کردی و نظر دادیعادی کاملا عادی آدمو هیجانزده نمی کنه هم فونت سادس هم شکل و هم کل کار روش کار کن
نه بابا از چی ناراحت شم تازه خوش حال می شم وقتی از کارم ایراد می گیرن می دونی چرا چون این کار چند حسن داره 1 می تونی طرح بهتری بدی بیرون 2 در کارهای بعدیت این اشکال رو نداری .بازم ممنونمکارت خیلی کار ساده زیبا و دلنشینیه...
اما انتظار از کسانی که کارشون طراحیه در طراحی کارهای خودشون خیلی بالاست
چون اون کار میشه معرفشون
کارت به نظر من از لحاظ تکنیکی گرافیک نمره بالایی میگیره
یعنی کم ایراده
اما من منظورم اینه که یه گروه طراحی اونم با این نام باید کارش بالاتر از خوب باشه
در حد شاهکار
من نمیتونم بگم اینو چی کارش کن
امیدوارم از نظرم ناراحت نشی
بهر حال در زیباییه کارت شکی نیست
شاد باشی و موفق
مطمئنی؟معمولا من از طرح هایی که آدمو به هیجان بیاره زیاد خوشم نمی یاد چون جلف می شه و معمولا از رنگ های سنگین و ساده استفاده می کنم اگه تمام طراحی هامو ببینی غیر از آبی فقط از مشکی و خاکستری استفاده کردم ولی در کل ممنونم از اینکه لطف کردی و نظر دادی