بهترین پیشنهاد سخت افزار برای 3d و render

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
آقا سلام.مطمئنا تو این بازار مزخرف سیستم کسی مثل شما به رحمت الهی هست.

من حساب کردم.به فرض تا 3 تومن بتونم هزینه کنم.

1 سری سرچ زدم.

به نتیجه نرسیدم.چون در درجه اول هیچ چارت معتبری پیدا نکردم.مثلا تو 1 چرت دیدم Opteron 6100 که 12 هسته داره با Opteron 2300 که قیمتش یک پینجمه اما تو کارایی شاید 7 درصد ضعیفتر باشه.یا 1 مادر بورد تو سایت Asus دیدم که 2 تا Opteron رو ثاپورت میکرد
ASUS_KGPE-D16
اما قیمتش به دلار 450 دلاره که تو ایران مطمئنا چیزی حدود 600 میشه!

سرتونو درد آوردم من با 3 میلیون چیکار می تونم بکنم.البته گرافیک تو این لیست قیمت نباشه.چون 1 مدل Ati v3700 هست قیمتش معمولیه 90$ و فکر کنم همین الان برم بخرمش.

fnavid63

Member
اپل هم دستگاه خوبی هستش ولی فقط یه مدل داره که معادلش رو میتونی با 1000 تومان جمع کنی اپل 2000 میلیون فقط بخاطر اسمش پول میگیره کلا ما یک سخت افزار داریم که هم اپل هم pc از اون استفاده میکنند فقط بعضی از قطعات سخت افزاری هستند که با مکینتاش همخونی ندارند و شرکت های تولید کننده اختصاصی برای مکینتاش تولید میکنند که اونم از نظر چیپ هیچ فرقی با بقیه نمی کنه .

fnavid63

Member

1 سری سرچ زدم.

به نتیجه نرسیدم.چون در درجه اول هیچ چارت معتبری پیدا نکردم.مثلا تو 1 چرت دیدم opteron 6100 که 12 هسته داره با opteron 2300 که قیمتش یک پینجمه اما تو کارایی شاید 7 درصد ضعیفتر باشه.یا 1 مادر بورد تو سایت asus دیدم که 2 تا opteron رو ثاپورت میکرد
asus_kgpe-d16

سرتونو درد آوردم من با 3 میلیون چیکار می تونم بکنم.البته گرافیک تو این لیست قیمت نباشه.چون 1 مدل ati v3700 هست قیمتش معمولیه 90$ و فکر کنم همین الان برم بخرمش.

کارتون با این دستگاه چیه و با چه نرم افزار هایی کار میکنین ؟

AREF

نقل قول:
نویسنده aref3dsmax

1 سری سرچ زدم.

به نتیجه نرسیدم.چون در درجه اول هیچ چارت معتبری پیدا نکردم.مثلا تو 1 چرت دیدم opteron 6100 که 12 هسته داره با opteron 2300 که قیمتش یک پینجمه اما تو کارایی شاید 7 درصد ضعیفتر باشه.یا 1 مادر بورد تو سایت asus دیدم که 2 تا opteron رو ثاپورت میکرد
asus_kgpe-d16

سرتونو درد آوردم من با 3 میلیون چیکار می تونم بکنم.البته گرافیک تو این لیست قیمت نباشه.چون 1 مدل ati v3700 هست قیمتش معمولیه 90$ و فکر کنم همین الان برم بخرمش.

کارتون با این دستگاه چیه و با چه نرم افزار هایی کار میکنین ؟

سلام.من مکس کار می کنم.و وی ری/اصلا انیمیشن و سیستم ذره ای ندارم.فقط فقط معماری.اما پروژه هام همه در سطح شهر سازی یا اگرم دکوراسیون داخلی باشه در حد این کارم

برای همین یه پردازش گر بی نظیر نیاز دارم.و البته رم زیاد.
با 3 تومن چیکار میشه کرد؟مرسی

fnavid63

Member
سلام.من مکس کار می کنم.و وی ری/اصلا انیمیشن و سیستم ذره ای ندارم.فقط فقط معماری.اما پروژه هام همه در سطح شهر سازی یا اگرم دکوراسیون داخلی باشه در حد این کارم

برای همین یه پردازش گر بی نظیر نیاز دارم.و البته رم زیاد.
با 3 تومن چیکار میشه کرد؟مرسی

میل فرستادم

w0229n

New Member
nyaz be rahnmaee

salam , mikhastam vase ye servere rendering hodoode 8 toman bezaram kenar , propertye hardwari to in range gheymat mikham , mikham az lkahaze sorate rendering makhsoosan vase animation va vfx vahshatnak bashe . tnx

AREF

سلام. دوست عزیز و گلم آقا نوید fnavid
ببینید دوست من من سپاس گزارم از راهنمائیاتون بابت سخت افزار اما این جوری زیاد قشنگ نیست و اینطور به نظر میرسه داره تبدیل به بازار میشه.اینجا خودم و همه دوستام میایم تا اطلاعاتمون بالا بره.
اگه واقعا قصدتون کمک به ماست باید کاملا ریز نکات قطعات رو بفرمائید.
ببینید 90 % دوستان اینجا دارای وضع مالی و اقتصادی متوسطی هستن.پس پول در آوردن سخته و نمیشه براحتی از چند میلیون پول که واقعا خود من نابود شدم اینقدر واسه این و اون کارکردم شب بیداری کشیدم تا بتونم پول رو جور کنم
با اجازه میخوام فاکتوری که برام فرستادین رو بزارم و نظرات دوستان رو بدونم.

motherbord= Tyan 1207 PIN S8212GM3NR
خوب چرا من باید تو سال 2010 که وسط هاش هستیم 450 تومن پول جنین چیزی بدم که
1- کمپانی آیا کمپانی معتبریه.وب سایت رسمیش از یه صفحه کوچولو تشکیل شده مثل سایت شرکت آلبالو! که من دقیقا یاد مادربورد های شاتل یا As rock میندازه
2-این مدل ماله چند سال پیشه؟

Ram= 6*2 Gb Crucal ddr 2
چرا من باید الان تو سال 2010 رم ddr 2 معلوم باسش 533 یا 800!!!!

CPU= opteron 2380 که ریز قیمتش رو نگفتین اما تو تمام سایت های دنیا بیشتر 340$ دلار نیست.شاید حداکثر 370& اما قیمت 450 تومن یه خورده....!! و اونم ماله چند ساله پیشه.

VGA PNY GTX 470 1280mb ddr5= برای سیستم رندرینگ شما 1 گرافیک که معماری پردازندش برای بازی طراحی شده پیشنهاد کردین.که دلیلش برام سواله اونم قیمتش 500 تومنه حداقل

در مورد بقیه قطعات نیازی نیست عنوان کنم.چون خیلی معمولین.

نتیجه گیری= شرکت های محترمی مثل آلبالو در واقعیت مافیای سخت افزار هستن.چون تنها وارد کننده هستن تیغشون هر چقدر ببره.اگه یه مقدار این مغز بالای سرمونو تکون بدیم می فهمیم روی هر قطعه ای 40% سود خالص دارن.40%...
چرا نباید ریز قیمت ها رو بدینیم.آیا این حق ما نیست؟
شما یکی از کارمندان شرکت آلبالو هستین.نمی دونم شاید مسئول فروش باشین.در هر سمتی هستین بالای سر ما جا دارین اما نوع رفتارتون 1 جور کاسبیه نه کمک به 4 تا آدمی مثل من که با زحمت پول هاشون رو بدست میارن.

اگر خلاف اینه به تمامی سوالاتم جواب بدین.مرسی.

آخرین ویرایش:

wild-mans

Member
سلام
عارف جان با حرفت در مورد شرکتهای اینجوری کاملا موافقم متاسفانه به خاطر اینکه بعضی شرکتها حالا با چه راه حلی مجوز واردات رو میگیرن بعد هم با این شعار که (می خواید بخواید نمی خواید هم باید بخواید) کارشون رو شروع می کنن و ماها مجبوریم باهاشون راه بیایم من که به شخصه دیگه چند سالیه از این شرکتها نمی خرم و مستقیم از خارج اجناس رو میارم البته من فروشنده نیستم و به قدر نیازم کالا میارم که مطمئنتر و ارزونتره در ضمن این سیستم پیشنهادی هم خیلی ضعیفه اشاید اشتباه کردن و اشتباهی قطعات رو واسطون نوشتن.
یا حق

AREF

هیچ اشتباهی در کار نیست.بنده صحبت کردم ایشون بهم اطمینان دادن این سیستم فلان و فلانه.

• Like
Reactions: m3d

Ultra3D

Well-Known Member
قیمت هاش بالا بود
معمولا ً محصولات رده بالای Intel هم تو ایران مشتری های زیادی داره و به خاطر اون چند تا شرکت میارن و قیمت رقابتی و حتی بعضی وقت ها من قیمت های زیر قیمت های فروشگاه های معتبر دنیا رو دیدم
ولی این من بیشتر ترجیح می دم عوض اون مثلا ً 3 تا سیستم با سی پی یو چهار هسته AMD 965 3.4 GH.z بخرم که کارت گرافیکش هم فعلا ً آنبرد باشه بعدش بزارم شبکه ای رندر کنم
چون این Optrone ها مگه چند در صد کارایی بالا تو رندر نسبت به این سی پی یو که من نوشتم رو داره
مطمئن هستم که دیگه 300 در صد فرق نمی کنه!

AREF

کی تا حالا رندر شبکه گرفته.من الان چندتا سیستم دمه دست دارم همش 4 هسته ایه.ویندوز همش win 7 64 bit .چجور ی میشه.

fnavid63

Member
[FONT=&quot]سلام دوست بسیار بسیار خوب

[/FONT]​
[FONT=&quot]مایل هستم نوشته ی شما را در سه سطح پاسخ گویم :

[/FONT]​
1-[FONT=&quot]سطح فنی[/FONT]​
2-[FONT=&quot]سطح عاطفی[/FONT]​
3-[FONT=&quot]سطح انشایی[/FONT]​
[FONT=&quot]

سطح فنی:

[/FONT]
[FONT=&quot]تیان یکی از شرکت های معروف تولید کننده سرورهای [/FONT]INTEL [FONT=&quot]و [/FONT]AMD [FONT=&quot] است که در سایت های تولید کنندگان این شرکت ها تمامی مدل ها پیشنهاد شده است همچنین سایت رسمی این شرکت [/FONT]http://www.tyan.com[FONT=&quot] می باشد . نمونه هایی از این برند موجود می باشد که رقیبای این شرکت مثل [/FONT]HP, SUPERMICRO , INTEL , ASUS ,FUJITSU , SUN[FONT=&quot] هنوز تولید نکرده اند .

[/FONT]​
[FONT=&quot]اکثر رم های سیستم های سریع و فوق سریع، سری ارور چکینگ یا همان [/FONT]ECC REG[FONT=&quot] میباشند که بالاترین فرکانس تولید شده این سری از رم ها از طرف شرکت های تولید کننده رم باس 1333 مگاهرتز است . شرکت [/FONT]AMD[FONT=&quot] به تازگی در پردازنده های سری 6100 خود از سری [/FONT]DDR3[FONT=&quot] استفاده کرده است که فرکانس 1066 و 1333 را پشتیبانی می کند در صورتیکه در سری 2300 و2400 که به ترتیب چهار هسته ای و شش هسته ای می باشند رم[/FONT]DDR2 [FONT=&quot] با باس 800 و 667 مگاهرتز کار میکنند . همچنین شرکت [/FONT]INTEL[FONT=&quot] هم در سری 5400 ( دو پردازنده ای چهار هسته ای ) ، 7300 ( چهار پردازنده ای چهار هسته ای) ، 7400 (چهار پردازنده ای شش هسته ای) با رم [/FONT]DDR2667MHZ [FONT=&quot] و [/FONT]800MHZFULLYBUFFER[FONT=&quot] کار میکنند که فقط سری 5500 و 5600 (دو پردازنده ای چهار هسته ای و شش هسته ای ) رم [/FONT]DDR3[FONT=&quot] با فرکانس [/FONT]1066[FONT=&quot] و [/FONT]1333[FONT=&quot] مگاهرتز را ساپورت میکند . البته در مواردی از پردازنده ها میتوان ازفرکانس های[/FONT]1800MHZ [FONT=&quot] و [/FONT]2000MHZ [FONT=&quot] استفاده کرد ولی بصورت [/FONT]NON ECC[FONT=&quot] .

[/FONT]​
[FONT=&quot]زمانی که شرکت [/FONT]NVIDIA [FONT=&quot] چیپ گرافیک تولید میکند 10% از سری چیپ های خود را با کیفیت بهتری تولید و آن را روی کارت های کوادرو خود میگذارد .در این سری از کارتها دستورات مهندسی بیشتری استفاده شده است که باعث میشود نرم افزار های [/FONT]3D[FONT=&quot] که با شرکت [/FONT]NVIDIA[FONT=&quot] قرار داد بسته اند سازگار تر و بهتر عمل کنند . کارت های کوادرو تاثیری در سرعت پیریویو و رندر ندارند بلکه خطوط و [/FONT]OBJECT[FONT=&quot] هایی که در فرم استفاده شده است بهتر نمایش داده میشود .

[/FONT]​
[FONT=&quot]شرکت های تولید کننده [/FONT]SERVER[FONT=&quot] و [/FONT]PC[FONT=&quot] و [/FONT]MAC[FONT=&quot] و [/FONT]NOTEBOOK[FONT=&quot] تمامی دستگاه های خود رو بصورت آماده ارائه میکنند که به [/FONT]BAREBONE[FONT=&quot] یا [/FONT]ALL IN ONE[FONT=&quot] معرفی شده و هیچ کدام قیمت دستگاه ها را به ریز اعلام نمیکنند .

[/FONT]​
[FONT=&quot]در زمینه واردات قطعات سخت افزاری به علت تحریم کالا ها به ایران از کارخانه از 2 تا 3 کشور عبور میکند تا به ایران برسد و زمانی که وارد کشور میشود هزینه هایی مثل گمرک – استاندارد – دارایی – حمل کالا – گارانتی و . . . باعث میشود که قیمتی که در اینترنت که اکثرا مربوط به آمریکا می باشد فرق داشته باشد .

[/FONT]​
[FONT=&quot]سطح عاطفی:

[/FONT]
[FONT=&quot]سخت متاسفم که یکی از بدیهی ترین مقدمات حضور در فضاهای مجازی از جمله اینترنت را نادیده گرفته اید و آن این که :

[/FONT]​
[FONT=&quot]ورود به حوزه خصوصی افراد یا وارد نمودن دیگران به حوزه ی خصوصی خود، کاری غیر حرفه ای است که معمولا انگیزه های سالمی پشت آن نیست. من به هیچ عنوان قصد تحمیل دیدگاه و یا ارائه ی اطلاعات معوج و یا چاپیدن جیب هیچ کسی را نداشته ام و اساسا این که دیگران از چه راههایی کسب درآمد می کنند به من ارتباطی ندارد و چنانچه بدانم کسی به سختی پول در می آورد، آن آدم یا آدم ها را در اینترنت انگشت نما نمی کنم و البته همه ی این رفتار ها ناشی از داوری شتاب زده شما درباره ی اینجانب است که در قسمت بعدی دلیل این ادعایم را روشن تر خواهم گفت.

[/FONT]​
[FONT=&quot]سطح انشایی:

[/FONT]
[FONT=&quot]در ارتباط با سطح انشایی نوشته ی شما نیز باید بگویم :

[/FONT]​
[FONT=&quot]از خواندن متن شما به راحتی می توان فهمید که کوچک ترین تمرکزی برای مطلبی که نوشته اید، نداشته اید متن شما پر از اشتباهات واژه ای ، دستوری و عبارتی است از جمله :

[/FONT]​
[FONT=&quot]الف: عبارت "مغز بالای سرمون رو تکون بدیم" غلط است دربارش فکر کنید و ببینید مفهموم را اشتباه رسانده اید یا نه ؟

[/FONT]​
[FONT=&quot]ب: "بزارم" غلط است درست آن "بذارم" است که همان "بگذارم" است .

[/FONT]​

tarkan_tan

Well-Known Member
یه رندر فارم یا چیزی مثل این که بشه باهاش یه انیمیشن 5 ثانیه ای ساخت رو میشه معرفی کنیین یا بگین از کجا میشه تهیه بکنم/
قیمتشم دو رو بره 10 تومن باشه.
البته مشخصات سیستمشم خیلی مهمه.
ممنون میشم کسی راهنمایی کنه.

fnavid63

Member
یه رندر فارم یا چیزی مثل این که بشه باهاش یه انیمیشن 5 ثانیه ای ساخت رو میشه معرفی کنیین یا بگین از کجا میشه تهیه بکنم/
قیمتشم دو رو بره 10 تومن باشه.
البته مشخصات سیستمشم خیلی مهمه.
ممنون میشم کسی راهنمایی کنه.

انیمشن 5 ثانیه ای یعنی چی؟

wild-mans

Member
سلام
آقای نوید جان عزیز دلم من به طور کلی شرکتهای در این ضمینه رو گفتم و میدونی که چنان دروغ هم نگفتم حال اینکه شما توضیحی در این باره ندادیدیه کم مار گیج من به شخصهفقط موقعی میرم توی کار سخت افزار که بخواهم یه سیستم رو اسمبل کنم عزیز دلم اگه احساس کردی از جانب من کوچکترین توهینی به شما شده بنده عذر می خواهم هرچند که من هم گفتم شاید اشتباهی شده و تهمت خدایی نکرده به شما نزدم بازهم ازتون عذر می خواهم بله هستن انسانهایی که با زحمت یه لقمه نون حلال به دست میارن البته خیلی کم هستن .
یا حق

Ultra3D

Well-Known Member
منظور tarkan_tan این بود که باهاش می خواد انیمشن رندر کنه ( حالا بی خیال 5 دقیقه ای بودنش)

حالا شما یک سیستم رندریگ معرفی کنید برای 10 تومن

راستی یک منبع فارسی ( یا حداقل انگلیسی ) می شناسی که درباره سیستم های رندریگ و سخت افزار و این ها توضیح بده

من به قطعات سخت افزاری متداول و سیستم های معمولی تسلط کامل دارم ولی مدل های و مزان قدرت قعاتی مثل AMD Opteron , Intel Xenon , ATI Fire pro , Nvidia Qoudro نسبت به مدیگه رو ندارم

راستی خود شما 3D کار می کنید؟

جدیدترین ارسال ها

بالا