بهترین روش پول در آوردن از كامپیوتر

سلام بچه ها .. به نظر شما در حال حاضر بهترین شاخه كامپیوتر برای پول در آوردن چیه الان ؟ منظورم شاخه های كامپیوتر مثل برنامه نویسی ، طراحی وب ، فروش سیستم ، فروش سی دی ، كار در شاخه اینترنت ، و شاخه های دیگه هست .... كدوم یك از اینها ؟؟؟

Maxton

Active Member
فروش سیستم اگر تقلب کنی
طراحی سایت اگر واقعا حرفه ای باشی
برنامه نویسی اگر مخ باشی...

a Truth Seeking

Active Member
به نظر من شما تو زمينه اي موفق تر هستين كه در اون زمينه مهارت بيشتري داشته باشيم و بتونين در اون زمينه بازاريابي بهتر و بيشتري انجام بدين در ضمن محيط شما هم بوجود اون نسبت به بقيه زمينه ها بيشتر احتياج داشته باشه.

rahmani

Member
منظورت چقدر پول است و براي چقدر تلاش و پشتكار؟
در ضمن الآن كدام را بلديد؟

گرافيك حدود 150 تا 400 هزار تومان،خيلي حرفه‌اي باشيد و البته خوش شانس تا حدود 600 كه اين مقدار حدود 6 سال است همين است يعني فاجعه.

طراحي وب معمولا پايين‌تر از اين مقدار است مگر آنكه كانالهاي خوبي داشته باشيد و يا ايجاد كنيد(و البته اگر مثل من سرتون را سازماني مثل آموزش و پرورش كلاه نگذارند)

برنامه نويسي اگر حرفه‌اي شويد و مثلا سرپرست پروژه حدود 800 و بيشتر(البته با زحمت و پشتكار بسيار زياد)

مونتاژ و فروش سيستم هم اگر كمي ... ممكن است خوب باشد.

روشهاي ديگر مثل خريد و فروش ارز و سهام خارجي كمي تلاش و مطالعه مستمر و بروز مي‌خواهد با سرمايه‌ي از حدود 500 دلار به بالا، و درآمد آن از سوخت شدن سرمايه تا درآمد تقريبا نامحدود است.

والا من برنامه نویسی رو بلدم .. طراحی وب هم بلدم ..
می خوام یك كاری رو راه بندازم .. 19 سالم هست درآمدش برام زیاد الان مهم نیست .. هرچی باشه از 100 تومان بیشتر باشه برام بسه .. چون در خانواده ام در حال حاضر به پول نیاز داریم ( با توجه به بازنشسته شدن پدر و دانشگاه قبول شدن من ! ) سرمایه هم تقریبا هیچی ندارم !
( از وضع خودم خندم میگیره !! )

AliReza26

Active Member
به نظر من اگه يك شاخه از كامپيوتر را بصورت حرفه اي ياد بگيري ميتوني درآمد خوبي باهاش در بياري.........

جدیدترین ارسال ها

بالا