بهترین برنامه مدیریت محتوا

ممنون می شم به من بهترین های این زمینه رو معرفی کنید . اگر هم فارسی نیستن باز هم معرفی کنید ولی ذکر کنید که فارسی نیستن . ممنون.
+++
برای اینکه بحث پخش نشه ممنون می شم تو آدرس زیر به من کمک کنید و معرفی:
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=70980

ممنون می شم تو تاپیکی که تو پست اول معرفی کردم به من جواب بدید.
ضمنا من به جز انجمن و برنامه مدیریت محتوا به موارد زیر هم نیاز دارم:
1-آپلود سنتر و مدیریت دانلود (که مثلا کی اجازه آپلود و کی اجازه دانلود داره) که با سایت هماهنگ باشه و کسی که تو سایت عضو هست بتونه از آپلود سنتر هم استفاده کنه . البته امکان مدیریت هم باشه. که مثلا فلان گروه اجازه استفاده رو دارن.
2-یه برنامه کتابخونه که بشه تو اون اسم کتاب ها و از این جور چیز ها رو داد و قابلیت کتابخونه مجازی هم داشته باشه و طبق بالایی با سایت هم سازگار باشه
3-آپلود سنتر عکس با قابلیت تامبنیل و مدیریت که کی اجازه آپلود داشته باشه
+++
برای این سه مورد چی کار کنم؟ و ضمنا اگر جوملا رو استفاده کنم و smf برای انجمن می تونم کاری کنم که هماهنگ بشن؟ یعنی فقط یه عضویت وجود داشته باشه و کسی که عضو می شه تو هر دو عضو باشه؟
+++
بهتر از جوملا برای محتوا چی وجود داره؟(البته مجانی)

a3mooni

Member
نمی گم بهترین ولی برای کارهایی که شما می خواید بکنید nuke مناسبه...از جوملا که بهتره...بر. به این سایتwww.irannuke.com

از چه نظر از از جوملا بهتره؟ چون من اونا رو رو لوکال نصب کردم و به نظرم امکانات جوملا بیشتر و مناسب تر بود! ممنون می شم بیشتر توضیح بدید.

thekhosrow

Member
joomla No.1

هر ماژولي كه فكرش رو بكنيد ساختن براش و هواران تا قالب داره و مديريت آسان..

thekhosrow

Member
بايد نصب كرد بعد نظر داد..
ولي محبوبيت اين جوملا رو كمتر تو نت ديدم كار هم كه باهاش كردم واقعا را دسته حالا سيستم شما رم نصب ميكنيم

ممنون بابت معرفي :oops::wink:

J4vad

Member
دوست عزيز ! بله هر دو را در لوكال تست و برتري ها را به وفور مشاهده كنيد !

يا حق .:)

a3mooni

Member
خوب ببین اولآ یادت باشه چیزی که هر کدوم از ماها می گیم نظر شخصیه............
ملاکی نیست.... این نظر شخصی منه که بعضی وقت ها کار کردن با جوملا عذاب آوره.............
خوبی که نیوک داره اینه که کاربرای ایرانی زیاد بهش رجوع کردند و زبان فارسیش خیلی پیشرفت کرده.........
ماژول ها و بلوک های خوبی بهش اضافه و ترجمه شده.....
این aja nuke هم که معرفی کردند نسخه قدرتمندیه..........

ولی خوب اون چیزهایی که خوبیش گفتم بدیش هم میشه........
مثلآ خیلی سایت های دیگه از nuke استفاده کردند..........1 کمی برای بیننده تکراری شده..........

خوب یه مطلب مهم تر!
این جوملا به راحتی رو لوکال هاست (easyphp) نصب شد اما آجا فقط ارور می داد و نق می زد. می گفت سایت به یکی از دلیل های زیر بسته هست. یا در حال طراحی هست . یا بانک اطلاعاتی خرابه . یا ... (البته انگلیسی می گفت و این ترجمه اون هست)چطور اون رو نصب کنم؟

اینکه چه سیستمی بهتره نمیشه همینطوری مشخص کرد
شما باید مشخص کنی که برای سایتت به چه چیز هایی احتیاج داری و با توجه به امکانات سیستم یکی رو برای خودت انتخاب کنی

الان در سیستم های موجود به نظر من joomal , Drupal و plone از همه قویتریند
متاسفانه هیچ کدوم این سیستم ها به طور کامل فارسی نشدن. البته جوملا فارسی شده ولی مثل اینکه ساپورت خوبی نداره
در این بین plone از همه سخت تره و با php هم نوشته نشده. اون سیستم با python نو شته شده. زبان پیتون به نصب php قابلیت های بیشتری داره ولی خوب برنامه نویس های کمتری سمتش میرن و خوب ساپورت نرم افزار های php رو نداره

joomla خیلی راحت نصب میشه و سریعا قابل استفادست. قابلیت های خوبی داره و تو مدت زمان کمی می تونید شیوه استفاده از اون رو یاد بگیرید. از نظر SEO بودن زیاد جالب نیست و برای اینکه اون رو برای موتور های جستجو بهینه کنید باید یک سری ماژول اضافه کنید

Drupal در این بین تقریبا بین جوملا و پلون هست. کار کردن باهاش از جوملا سخت تره ولی از نظر بهینه بودن برای موتور های جستجو از همه بهینه تره. اگر بخواید سیستم بلاگ درست کنید دروپال از همه بهتره. در ضمن تو خودش تالار های گفتمان داره.

www.joomla.com

www.drupal.org

http://plone.org/

J4vad

Member
خوب یه مطلب مهم تر!
این جوملا به راحتی رو لوکال هاست (easyphp) نصب شد اما آجا فقط ارور می داد و نق می زد. می گفت سایت به یکی از دلیل های زیر بسته هست. یا در حال طراحی هست . یا بانک اطلاعاتی خرابه . یا ... (البته انگلیسی می گفت و این ترجمه اون هست)چطور اون رو نصب کنم؟

دوست عزیز ! شما به درستی نصب نموده اید ! و نصب تمام شده ! آجا یک خاصیت دارد که بعد از نصب سایت شما برای کاربران بسته شده و برای شما باز است و باید از مسیر yoursite.com/admin.php برای اون مدیر تعریف کنید و همانطور که در آموزش گفتیم سایت را باز کنید ! پس مشکل از آجا نیست شما نصب کردید فقط آموزش ما را نادیده گرفته اید ! :)
amirabbas_p30magazine عزیز هم کمی با نیوک تفاهم ندارد که به زودی قانعش خواهم کرد ! :D
یا حق .:wink:

آخرین ویرایش:
متشکر . من امتحان می کنم ببینم کار می کنه و یا نه؟ ممنون . اگر اینطور باشه که شما می گید که سایت رو برای کاربرا می بنده به نظر من هم امکان خوبی هست. راستی یه مشکل دیگه که آجا داره شکل ظاهری اون هست . متاسفانه تمام قالب هایی هم که من برای اون دیدم شکلی شبیه به هم داشتن و فقط رنگشون فرق داشت! برای شکل اون چی کار کنم؟ چطور می شه اون رو سفارشی کرد؟

J4vad

Member
متشکر . من امتحان می کنم ببینم کار می کنه و یا نه؟ ممنون . اگر اینطور باشه که شما می گید که سایت رو برای کاربرا می بنده به نظر من هم امکان خوبی هست. راستی یه مشکل دیگه که آجا داره شکل ظاهری اون هست . متاسفانه تمام قالب هایی هم که من برای اون دیدم شکلی شبیه به هم داشتن و فقط رنگشون فرق داشت! برای شکل اون چی کار کنم؟ چطور می شه اون رو سفارشی کرد؟

دوست عزیز شما اصلا شما به سایت های مرجع قالب آجا مراجعه کردید ؟!

اگرنکردید به http://pteam.ir مراجعه کنید ! اتفاقا قالب های آجا چون Tpl است خیلی راحت قابلیت سفارشی سازی دارند و حتی قالب های

دیتالایف و جوملا ...
به راحتی به آجا تبدیل می شود

یا حق .

من نميدونم بعضي ها چه طوري مييان يه چيزي مثل جوملا يا مامبو را با نيوک مقايسه ميکنن
مامبو و جوملا در همه جهان شناخته شده اند به بهترين و به نظر من اصلا ربطي به کاري که ميخواي بکنب نداره اينقدر تغيير در جوملا و مامبو راحته که همه کاري ميشه باهاش کرد
در ضمن اگه نميخواي تغيير زيادم بدي و ميخواي راحت باشه ديتا لايف مناسبه
البته نيوکم بد نيست ولي نبايد اينطوري مقايسه بشه

J4vad

Member
داوود جان میشه اطلاعات شما در مورد ! دنیای وب و اصولا نیوک بدونم ! من نگفتم مامبو و ... بده گفتم هر سیستمی خاصیت خودش رو داره و در هر سیستمی زحمت های خاص خودش کشیده شده که همه برای اون ها احترام قائل هستند ! اما دوست گرامی کی گفته در مامبو و جوملا تغییرات ساده است و در نیوک نه .... در آجا نیوک به مراتب آسانی در تغییرات به چشم می خورد شما به هیچ عنوان قالب های آجا را دیده اید ! لطفا اطلاعات کامل در این مورد کسب کنید چون قالب ها ی یک نیوک معمولی نیست ! نتنها که در نیوک های دیگر هم تغییرات به آسانی امکان پذیر است :)

یا حق .

آخرین ویرایش:

vahid_3d

Active Member
خوب یکی میگه جوملا بهتره ؛ یکی می گه مامبو یکی هم می گه نوک.
ببینید نمی شه یه بار مامبو رو امتحان کرد یه بار جوملا رو چون هر چی مطلب نوشتی پاک میشه و باید از اول بنویسی.
یه سوال . میشه مثلا از فروم phpbb استفاده می کنیم، بانک اطلاعاتی اون رو به نوک یا جوملا متصل کنیم تا نوشته قبلی پاک نشن.یا کاربر ها یکی بشن.( لازم نباشه مثلا برای دانلود یک نام کاربری و برای تالار نام دیگه ای داشته باشن.)اگه می شه متصل کرد بگید چجوری.

جدیدترین ارسال ها

بالا