بهترین برنامه مدیریت محتوا

ببخشید ولی این تاپیک مال من بوده (1!) و هدفش هم این بوده که مناسب ترین cms رو برای خودم انتخاب بکنم (2!) پس باید هر سوالی هم بپرسم!!! به هر حال بسیار متشکر و ممنون بابت همه کمک هایی که کردید.
+++
یه سوال مهم دیگه: سایت رسمی نسخه اصلی این آجا نیوک چی هست؟ و آیا اصلا سایتی داره یا اینکه این آجا نیوک محصول خود شماست؟ و اگر این محصول شماست آیا قصد ندارید یه مقدار آدرس های اون رو برای موتور های جستجو بهینه کنید؟
ضمنا من چند تا پیشنهاد دارم: مرحله اول اینکه آدرس های اون برای موتور های جستجو بهتر بشه، موتور جستجوی اون بهتر بشه و کاربر بتونه مطلب مورد نظرش رو تو سایت بهتر پیدا کنه و در مرحله بعدی هم آجاکس بشه (اون هم به شکل خیره کننده!! یعنی جستجو های اون مثل گوگل ساجست با آجاکس باشه و پیشنهاد بده. هر کاربری بتونه جای منو ها رو به شکلی که دوست داره تغییر بده. همه مطالب تو همون صفحه اول باز بشه و ... (البته این با مرحله اول در تضاد هست . چون موتور های جستجو با آجاکس رابطه خوبی ندارن. ولی چه می شه کرد! بهتر هست که به صورت دلخواه باشه . هر کسی بتونه از آجاکس اون و یا حالت بهینه برای موتور جستجوی اون استفاده کنه)) و ضمنا بشه برای اون اکستنشن درست کرد (درست مثل مامبو و جوملا) . اگر هم قرار جهانی بشه و یا جهانی هست بهتره ساپورتش از زبون ها رو راحت تر کنه به شکلی که بشه با یه فایل زبون رو تغییر داد و یا از چند زبون استفاده کرد.

J4vad

Member
ببخشید ولی این تاپیک مال من بوده (1!) و هدفش هم این بوده که مناسب ترین cms رو برای خودم انتخاب بکنم (2!) پس باید هر سوالی هم بپرسم!!! به هر حال بسیار متشکر و ممنون بابت همه کمک هایی که کردید.
خواهش مي كنم ! اما تاپيكي كه با اين عنوان مطرح كرديد بهتر است به بيراهه كشيده نشه ! حتي اگر ماله شما باشه عنوانش اين نيست در هر حال خود دانيد

یه سوال مهم دیگه: سایت رسمی نسخه اصلی این آجا نیوک چی هست؟ و آیا اصلا سایتی داره یا اینکه این آجا نیوک محصول خود شماست؟ و اگر این محصول شماست آیا قصد ندارید یه مقدار آدرس های اون رو برای موتور های جستجو بهینه کنید؟

سايت رسمي : http://www.magtrb.com/en

بله ، بهينه خواهد شد به بهترين نحو به زودي ! شما هم لطفا در خواست هاي خود را در http://www.aja-nuke.ir مطرح كنيد تا بهتر رسيدگي كنيم !

ضمنا من چند تا پیشنهاد دارم: مرحله اول اینکه آدرس های اون برای موتور های جستجو بهتر بشه، موتور جستجوی اون بهتر بشه و کاربر بتونه مطلب مورد نظرش رو تو سایت بهتر پیدا کنه و در مرحله بعدی هم آجاکس بشه (اون هم به شکل خیره کننده!! یعنی جستجو های اون مثل گوگل ساجست با آجاکس باشه و پیشنهاد بده. هر کاربری بتونه جای منو ها رو به شکلی که دوست داره تغییر بده. همه مطالب تو همون صفحه اول باز بشه و ... (البته این با مرحله اول در تضاد هست . چون موتور های جستجو با آجاکس رابطه خوبی ندارن. ولی چه می شه کرد! بهتر هست که به صورت دلخواه باشه . هر کسی بتونه از آجاکس اون و یا حالت بهینه برای موتور جستجوی اون استفاده کنه)) و ضمنا بشه برای اون اکستنشن درست کرد (درست مثل مامبو و جوملا) . اگر هم قرار جهانی بشه و یا جهانی هست بهتره ساپورتش از زبون ها رو راحت تر کنه به شکلی که بشه با یه فایل زبون رو تغییر داد و یا از چند زبون استفاده کرد.

به زودي در نسخه 1.3 شاهد آجاكس شدن آن خواهيد بود اين هم فيلمي از مراحل آجاكس سازي : http://parsaspace.com/j4vad/AJA1.3_ajax.zip

دوست عزيز آجا زبان انگليسي ، عربي و فارسي رو داره و قابليت تغيير هم داره تمام امكاناتي كه مي خوايد غير از اينهايي كه توضيح دادم داره فقط شما اطلاعي نداريد كه بايد با رفتن به سايت اصلي مطلع شيد !

يا حق .

آخرین ویرایش:

Amenocy

Member
سلام اگه میشه یکمی هم در مورد امنیت اجا و مامبو صحبت کنید
آخه هیچکدوم گذشته خوبی ندارند

مامبو گذشته خوبی نداره ؟

مامبو خیلی امنه و سابقه خوبی هم داره. اگر با سیستم های مشابه مقایسش کنید خیلی خیلی کمتر هک شده. سیستم آجا هم جدیده. چطور میگید سابقه خوبی نداره.
در کل هر دو سیستم خوبن

من با توجه به صحبت دوستمون در مورد آجا باز در اون خيلي بيشتر ريز شدم
ولي در نهايت باز هم ديدم که آجا نيوک باز هم يک نيوک هست جدايي از نقاط قوت و ضعفش يک نيوک از جهات مختلف به مامبو نميرسه حالا شايد يک امکان کوچک گاهي وقتا داشته باشن و لي به طور کلي مامبو خياي خوش ساختتر است
البته اين نظر شخصي من هست که هيچ وقت يک نيوک را به مامبو ترجيح نميدم.وهرکسي سليقه خودش را داره و ميتونه انتخاب کنه به کسي بر نخوره

Amenocy

Member
مامبو گذشته خوبی نداره ؟

مامبو خیلی امنه و سابقه خوبی هم داره. اگر با سیستم های مشابه مقایسش کنید خیلی خیلی کمتر هک شده. سیستم آجا هم جدیده. چطور میگید سابقه خوبی نداره.
در کل هر دو سیستم خوبن

من با این حرف شما مخا لف هستم
چون هر دو در مقایسه با پرتال های دیگه مشکل زیاد داشتن
با یه سرچ میشه فهمید
milw0rm.com/search.php

من با این حرف شما مخا لف هستم
چون هر دو در مقایسه با پرتال های دیگه مشکل زیاد داشتن
با یه سرچ میشه فهمید
milw0rm.com/search.php

شما تو سایت هک دنبال سابقه یک سیستم می گردید ؟
هیچ سیستمی وجود نداره به امنیتش عالی باشه و هک نشه.
در ضمن اون اکسپلویت هایی که تو اون سایت میزاره به این معنا نیست که با همش میشه سایت رو هک کرد. این اکسپلویت های درجه خطر ناک بودنشون متفاوته. بعضی وقت ها با این اکسپلویت ها مثلا میتونید بدون رجیستر کردن یک پست ارسال کنید یا امثال این چیز ها.
دلیل اینکه برای مامبو هم اکسپلویت زیاده به خاطر استفاده گسترده از این سی ام اسه

Amenocy

Member
شما تو سایت هک دنبال سابقه یک سیستم می گردید ؟
هیچ سیستمی وجود نداره به امنیتش عالی باشه و هک نشه.
در ضمن اون اکسپلویت هایی که تو اون سایت میزاره به این معنا نیست که با همش میشه سایت رو هک کرد. این اکسپلویت های درجه خطر ناک بودنشون متفاوته. بعضی وقت ها با این اکسپلویت ها مثلا میتونید بدون رجیستر کردن یک پست ارسال کنید یا امثال این چیز ها.
دلیل اینکه برای مامبو هم اکسپلویت زیاده به خاطر استفاده گسترده از این سی ام اسه

درسته ولی من هم گفتم در مقایسه با پرتال های دیگه مثل
runcms
SMF (portal)
Drupal
engin
امنیت کمتری داره واین هم دلیلش اینه که زیاد استفاده میشه وهکر ها هم بیشتر روش کار میکنن ولی این هم میتونه یه نقطه ضعف باشه!!!
این طور نیست؟

thekhosrow

Member
درسته ولی من هم گفتم در مقایسه با پرتال های دیگه مثل
runcms
SMF (portal)
Drupal
engin
امنیت کمتری داره واین هم دلیلش اینه که زیاد استفاده میشه وهکر ها هم بیشتر روش کار میکنن ولی این هم میتونه یه نقطه ضعف باشه!!!
این طور نیست؟
و همچنين خيلي سريع تيم توسعه دهندش ,پچ امنيتيشو ارائه ميدن :wink:

نقطه ضعف نمیشه گفت
الان خیلی از مردم دارند از ویندوز استفاده می کنند. الان بیش از 90 درصد سیستم ها از ویندوز استفاده می کنند. تمامی ویروس ها و برنامه های مخرب هم برای ویندوز نوشته میشه. خوب شما الان این رو ضعف می دونید ؟
شما اگر همیشه برنامه خودتون رو به روز نگه دارید و یک سرور مطمئن داشته باشید به هیچ عنوان به مشکل نمی خورید. همیشه به محض پیدا شدن حفره امنیتی تیم توسعه برنامه سریعا پچ رو ارائه میده و اگر شما تو همون روز اول پچ رو نصب کنی هیچ خطری تهدیدت نمی کنه ولی اگر یه مامبو نصب کنی و سالی یک بار هم به روزش نکنی صد در صد هک میشی. این یه چیز کاملا طبیعیه

vahid_3d

Active Member
یه سوال داشتم.من یه فروشگاه نصب کردم که باید register_global = on باشه.ولی مامبو می گه باید off باشه . خوب این هم یه مشکله. اگر دوباره off کنم فروشگاه خراب هم می شه یا نه.

نه فروشگاه خراب نمیشه فروشگاه فقط در هنگام نصبش نیاز داره که آن باشه بعد از نصب نیاز نیست

J4vad

Member
دوست عزيز ! هيچ سيستمي نمي تونه امنيت 100 % رو تظمين كنه اين يك روال عادي است ! لطفا شما كه در مورد امنيت صحبت مي كنيد در مورد سابقه آجا خوشحال ميشم توضيح دهيد ! همين شما ها هستيد كه بعضي افراد رو از علاقه به خدمت به مردم خسته مي كنيد ! دوست عزيز اين پرتال كاملا جديده سابقه ي زيادي هم نداره من نمي دونم سابقه ي خوبي ندارد رو از كجا آورديد :eek:

يا حق .:)

bth-gh

New Member
با عرض سلام
به نظر من بهترین در این زمینه e107 است که فارسی هم ساپورت میکنه

فکر نميکيني د ديگه اين بحث فايده نداره.
بهتريني وجود نداره همه بهترن......
هر کسي هم تا خودش با همه کار نکنه نميفهمه
کسي هم که حال کار با همه نداره بهتره به سايتهاي معتبر خارجي سر بزنه و طبق مقايسه هاي اصلولي و آزمايش شده نتايج آماري اونا راببينه
هميشه در اين فروم ها اين بحث ميشه هميسه هم تعصبات به بيراهي ميکشوننش
ممنون

rpf

Member
با سلام من می خواهم سایتم مثل سایت زیر باشد لطفا کمکم کنید..
www.daejanggeum.org
یعنی دارای نظر سنجی..ایجاد کاربر جدید توسط رئیس..ورود کاربر..و یک صفحه admin برای مدیریت سایتم باشد..
باید از چه سیستم مدیریت محتوا استفاده کنم؟؟؟
با تشکر

جدیدترین ارسال ها

بالا