سلام
سلام
من با آجا نیوک کار نکردم . ولی با بقیه سیستم ها مثل نیوک xoops جوملا و مابو یکمی ور رفتم هر کدوم از اونا معایب و خاص خودشون رو دارند.
از توی اینا به نظرر من جوملا (به خاطر پشتیبانی خوبش البته سایت اصلی ) وبعد مابو و بعد هم xoops از نظر کلی بهتر بودند.
البته یکسری مشکلات هم در جوملا و مابو هست که نمی شه اونا رو در نظر نگرفت. عدم استفاده اصلی از utf8 و عدم انعطاف کامل یکی از اون ها است و همچنین برای ایجاد استفاده ی چند زبانی با این که ماجولی موجود هست ولی اصلا انعطاف کامل در اون نیست.
خوب من بعد کلی جستجو و امتحان به سیستم دروپال رسیدم، شاید اولش این سیستم بسیار ساده بنظر برسه ولی بعد از کمی کار کردن با اون متوجه انعطاف بیش از حد اون خواهید شد. شاید سیستمی با این انعطاف و ساختار منطقی وجود نداشته باشه.
آنچنان انعطافی دارد که مثلا شما با چند خط اضافه کردن به یک فایل می تونید چندین سایت جدا از هم با یک لیست کاربری و هر اشتراک دیگری که بخواهید داشته باشید و همچنین شما می توانید بین چند سایت جدا اشتراک محتوا را ایجاد کنید یا بین چند سایت جدا حتی با هاست جدا سیستمو پخش کنید مثلا فروشگاه در یک آدرس و بقیه امکانات در یک آدرس دیگر.
و با نصب یک ماجول تمام جزئیات سایتتون رو چند زبانی کنید از انتخاب تم مختلف یا محتوای ترجمه شده بصورت اینکه تنها محتوای ترجمه شده در یک زبان برای آن زبان نمایش داده شود. و حتی جزئیات مدریت مانند نصب بودن یا نبودن ماجول ها در هر زبان یا اطلاعات سایت برای یک زبان و تبلیغات جدا برای یک زبان وخلاصه همه ی چیز هایی که با یک زبان ممکن است را می توانید به چند زبان تبدیل کنید.
مزیت بعدی مچ بودن کامل آن با جستجوگر ها و ایندکس شدن بیشترین مطالب آن در موتور ها جستجو گر هست.
مزیت بعدی مستندات بسیار زیاد در سایت اصلی
www.drupal.org و توضیحات کامل برای تمام مشکلات ممکنه و قابلیت ها هست
مزیت بعدی افراد بسیار زیادی که روی توسعه دروپال کار می کنند که تقریبا هر روز تغییراتی در ماجول ها مختلف این سیستم انجام می گیرد
خلاصه مزیت های زیادی را می توان برای این سیستم ذکر کرد. ولی یک مشکل هم برای این سیستم هست و آن متنوع نبودن تم های موجود به اندازه ی سیستم جوملا یا مابو هستکه البته در کنار مزیت های فراوان آن فکر نکنم مشکل چندانی رو ایجاد کند
در پایان شما می توانید نسخه فارسی شده با یک پکیج از ماجول ها کاربردی دروپال را از آدرس زیر بگیرید و اونو امتحان کنید.
http://www.percms.com