بهترین آموزش مدلینگ کاراکتر

Pars 3d

Member
با درود فراوان
همکارم دنبال دنبال آموزش حرفه ای مدلینگ کاراکتر میگرده . اون آموزش های ابتدایی رو بلده و دنبال آموزشیه که بتونه کاراش رو بدون نقص بسازه .
اگه فروشگاه و مورد مناسبی رو سرا دارید جواب بدید .
سپاسگذارم.

رانندگی !

سلام

ببخشید اما یه نکته غیرمستقیم رو میخواستم خدمت شما عرض کنم!
در آموزش برای آزانس یه یادگیری رانندگی داریم و یه آشنایی به کوچه پس کوچه!
فرق این دو تا اینه که شما برای راه افتادن نیاز به عصا داری و باید کسی یا کتابی یا فیلم آموزشی مستقیما کمکت کنه!
اما وقتی شما راننده شدی دیگه کمک بقیه به اندازه کنجکاوی خودت موثر و سریع نخواهد بود!
من پیشنهاد میکنم حالا که از مرحله های ابتدایی و آشنایی گذشته به مرحله هدف گذاری و طرح سوال وارد بشه:
شما حالا الفبا رو بلدی خب سعی کن جمله بسازی : اون وقت میدونی که چه مفهومی رو نمیتونی به صورت کلمه بیان کنی و این سوال نیاز شما رو برآورده خواهد کرد و یادت هم نخواهد رفت!
میتونی کاراکتر مناسبی رو دوباره سازی کنی یا یه مدلسازی از روی عکس انجام بدی... تحلیل خودت هم خیلی مهمه. شما که وارد کار حرفه ای بشی دیگه کسی برات مراحل رو آنالیز و تنظیم نمیکنه. این کوشش و سعی در یافتن هست که سرعت رشد رو زیاد میکنه !
بهترین آموزش چیزی هست که خودم عمیق تر و کاملتر یاد بگیرم تا بتونم ازش با ابتکار و اختیارات کامل استفاده کنم! پس مطالعه منبع میخواد و خوردن اون!

برای اینکه دست خالی نری سایت 3dtotal از بزرگترین سایت های آموزشی هست که در بخش تاتوریال کارهای پیشرفته هم زیاد داره! از بقیه دوستان هم زیاد نوشته دیدم که آموزشهای digital tutors و cg academy رو در وهله اول و gnomon رو برای استاد شدن توصیه میکنند!

نکته مهم هم اینه که خودت راه رو بری و اگه حدس هم زدی با عمل تصدیقش کنی چون فرق حرفه ای و مبتدی اینه که حرفه ای ها راههای غلط رو هم به خوبی راههای درست میشناسند.
موفق باشی

یا علی

amir.nemati63

کاربر VIP
فقط خواستم نظر borhani59 رو توصیه کنم....بهتره اول خودش استارت بزنه تکنیک ها رو از آموزش یاد بگیره

nightlord

Well-Known Member
نکته مهم هم اینه که خودت راه رو بری و اگه حدس هم زدی با عمل تصدیقش کنی چون فرق حرفه ای و مبتدی اینه که حرفه ای ها راههای غلط رو هم به خوبی راههای درست میشناسند.

عجب حرف قشنگی زدی

Pars 3d

Member
بادرود فراوان
از اساتید محترم خیلی ممنونم . از راهنمایهای فوق العادتون ممنون .
سپاسگذارم.

جدیدترین ارسال ها

بالا