دوست عزيز شما باز هم تعبير سو داريد !
اول از همه به آخر پست من دقت كنيد !! من گفتم مسابقه بديم ! ولي در زمينه خاص !
من گفتم با مسابقه در زمينه اي كه شما گفتيد مخالفم ! دلايلش را هم گفتم !
بله من هم همين را گفتم ! گفتم مسابقه باعث پيشرفت ميشه اما چه مسابقه اي !!؟ انتخاب بهترين گرافيست اين انجمن كه مسابقه نيست !
شرمنده ! ولي مثالت خيلي بي ربط هستش ! اولا كه اون فوتبال هستش و هزار اتفاق ! ثانيا كي گفته برزيل اوله

!
به نكته خوبي اشاره كرديد ! چرا ما نبايد مثل مهرداد باشيم !!؟ حرف من هم همين بود ! رجوع كنيد به پست قبلي و با دقت بخونيد ! شايد سر سري خونديد !
هر قهرماني براي قهرمان شدن نياز به برنامه داره ! نياز به استراتژي داره ! نياز به تمرين مداوم و منظم داره ! نياز به مربي خوب داره ! نياز به خلاقيت زياد داره ! نايز به ... داره ! بعد از همه اينها بايد ميداني باشه كه توش مسابقه بده !
بدون آمادگي براي چي مسابقه بده ! ثانيا اينجا قهرمان كيه

!؟
همه تلاش من و مهرداد اين بوده و هست كه بتونيم سطح اين انجمن را از نظر علمي بالاتر ببريم.. به سوي حرفه اي تر شدن پيش بريم.. ايده هاي نو ايجاد كنيم و ... ولي خوب ما اينجا محدوديت هايي داريم ! براي همينه كه 4 ماه پيش تصميم گرفتيم سايتي با مضمون گرافيك (كليه جوانب و سطوح گرافيك ! از بيتواره گرفته تا وكتور و برداري ! از فوتوشاپ گرفته تا فلش و سويش) راه اندازي كنيم ! كه در يكي دو هفته ديگه سايت را رسما افتتاح ميكنيم...
من اگر قرار بود نا اميد بشم كه الآن مدير اين انجمن نبودم ! من هم دوست دارم همه ما جز بهترين ها باشيم.. من هم دوست دارم مثل مهرداد و امثالش باشم ! اما عزيز دل برادر ! هر چيزي راهي داره !
نميشه كه با دادن يك مسابقه مثل مهرداد شد !!
هيچ فكر كردي ممكنه مهرداد طرحي ارائه بده كه خيلي ها از خودشون نا اميد بشن !! امكانش هست ! همه مثل شما فكر نميكنند..
من قبلا درخواست كردم كه انجمني ايجاد بشه كه بچه ها طرحهاي خودشون را كه در فوتوشاپ زدند در اونجا بزارند ! ولي خوب بعدا فهميدم كه امكانش نيست ! چرا ؟ چون خيلي از بچه ها همين كارهاي ساده و شايد كپي برداريشون را به عشق اين كه 4 تا نظر بگيرند و ازشون تعريف كنند اينجا ميزارند.. همين ! وگرنه خودتون ميتونيد با چشم باز ببينيد ! لازم نيست من بگم كه چقدر از اين كار ها ساده و يا شياد كپي برداري محض هستند !
باشه ! من هيچ حرفي ندارم ! مسابقه بزاريد.. هر كمكي هم كه از دست من بر بياد انجام ميدم.. اما ميدونم كه سودي نخواهد داشت !
ولي من باز هم تاكيد دارم كه بجاي مسابقه در اين زمينه مسابقه اي در زمينه اي كوچكتر و موضوعي خاص برگزار كنيم ! مثل همون دارك آرت ! قبلا هم علي تختي مسابقه اي در اين زمينه گذاشته بود ! همون مسابقه اي كه بايد عكس پسر بچه اي را تبديل به اويل ميكرديم ! اونطور مسابقه ها بنظرم مفيدترند ! تا چنين مسابقاتي كلي !
صلاح مملكت خويش خسروان دانند..
هر جور مايليد عمل كنيد.. من نظرم را به عنوان يك كاربر دادم نه مدير انجمن ! من به عنوان مدير انجمن فقط بايد به تاپيك ها نظارت داشته باشم تا خلاف قوانين نباشند ! نه اينكه نظرم را تحميل كنم ! من هم يك كاربر ساده هستم مثل بقيه !
سايان