بهترين Designer سال 2004

وضعیت
موضوع بسته شده است.

iman.prs

Active Member
خب سال 2004 يعني چي !!؟؟؟...من خودم شخصا اگه كسي باشم كه بخوام شركت كنم (كه نمي كنم!!) نمي دونم اصلا بايد راجع به چي طرح بزنم...

يونان هم همين جوري كشكي نيومد پرتغال و چك و فرانسه رو ببره....اون هم برنامه ريزي داشته...كار كرده...شما بازي هاي قبلي يونان رو ديده بودي كه فكر مي كردي آخر هم نميشه؟!....اگه بازي هاي همون يورو2004 رو هم ميديدي مي فهميدي كه شانسي نمي بردن كه ميگي همه شانس دارن...اونا استراتژي داشتن....ولي در اون حد هم نبودن كه بتونن اول شن!..چون خيلي جاها شانس اوردن!
فوتبالم قابل پيش بيني نيست!...شايد بازيكن يه تيم به خودشون گل بزنه تيم مقابل ببره!....اين دليل نميشه كه بگي لائوس ميشه اول جام جهاني!...
فتوشاپ فرق داره...شانس و اتفاق نيست...اطلاعات و خلاقيته و تلاشه....

منم گفتم كه با مسابقه موافقم ولي نه براي انتخاب بهترين Designer سال 2004...

mamali132002

Active Member
از كجا معلوم همين الانش خيلي ها استراتژي نداشته باشن واسه مسابقه؟
موضوع 2004 ميتونه هر اتفاقي كه در 2004 افتاده باشه .

logical_82

Member
به اين هم توجه كنيد كه ما بدون هيچ امكاناتي با علاقه خودمون به هميني هم كه هستيم رسيديم .
در حاليكه اونا همه چيز رو به زبان خودشون مي تونند به راحتي ياد بگيرند و در ضمن خلاقيتي كه ما ها داريم هيچ كدومشون ندارن
من اينقدر كه بچه هاي اين سايت رو قبول دارم بزرگترين گرافيست هاي خارجي رو قبول ندارم .
بيشتر به خودتون و كارايي كه بلديد اعتقاد داشته باشيد
من از وقتي اين سايت رو شناختم هم دوستاي خوبي پيدا كردم و هم خيلي چيزا كه عمرا هيچ جا ياد نمي گرفتم رو ياد گرفتم .

mamali132002

Active Member
logical با حرفات كاملا موافقم.
ما تو كشور جهان سوم هستيم و اين جور پيشرفت هايي كه از بچه ها ميبينيم خيلي قابل تحسين هستش.
ما هنوز نميتونيم ورژن اصلي برنامه هايي چون photo shop رو داشته باشیم همش باید با کرک و این دودره بازیا این کارارو بکنیم.

FashisT

Active Member
ميدونيد مشكل ما چيه ؟
مشكل ما اينه كه همش خودمونو با ديگرا ن مقايسه ميكنيم و هيچوقت خودمون رو با خودمون مقايسه نميكنم همينه كه همش از همه عقبيم..
مثلا ميگيم اوه سايان چقدز فتوشاپ بلده(كه نيست :lol: ) كو تا ما برسيم به اون پس ولش كن فتوشاپ رو ادامه نميدم..
ببينيد دوستان درسته كه مهرداد كارهاي گرافيش خوبه(كه من هم انصافا قبولش دارم) ولي اين نميشه كه اونو جلوي خودمون سد كنيم و بگيم چون ما هيچوقت نميرسيم به اون پس هيچ حركتي نميكنيم اتفاقا بايد همچين ادمهايي باشند كه ما به خاطر اونها حركت كنيم مثلا من خودم وقتي كارهاي دالي رو ديدم شروع كردم به نقاشي ولي حالا اگه ميگفتم كه اوه اين كجا من كجا كه هيچي...
اگه اينجوري بود كه بايد همه چيز رو يك نفر شروع و تمام ميكرد...
من از اين يك قطبي اينجا يه خورده ناراحت شدم شايد كسايي باشند كه كارهاشون از مهرداد هم بهتر باشه ولي هيچكي اونها رو نشناسه(البته تو كاربران اينجا ميگم نه كلي) برا همين با اين حرفهاي سايان كسايي كه اعتماد بنفس دارند يه خورده سست ميشن و ميگن ما كه نميتونيم به خوبي مهرداد كار كنيم پس كار نمينيم.
شايد مهرداد هم هيچوقت نخواد بودنش باعث سستي بچه هاي ديگه بشه.
پس انقدر فلسفه بافي نكنيم و همه چيز رو بزرگ نكنيم اين را همه ما ميدانيم انسان هيچوقت همه چيز را نميداند شايد يك راه يك ايده و يك طرح يك مبتدي بداند كه حرفه ايش نداند..
پس تو را به اون كسي كه ميپرستيد اينجا ديگر جو بيرون را درست نكنيد بگذاريد يه كم هم منتطقي نگاه كنيم و بگذاريم ما كه تازه به اين گود امده ايم نفسي بكشيم...... :arrow:
مشكل ما اين هست كه تنبليم و نميخواهيم تمام انرژيمان راصرف كار كنيم.
شما نگاهي به ارشيو يك ماهه اين انجمن بندازيد :
يا اموزشهاي ترجمه شده( كه من هم جو زده كرده بود و از اين دست مثتثني نيستم)
يا سپوال( كه خوب بد نيست)
يا معرفي ابزار.!!
ولي حالا برويد به انجمنهاي ساينهايي كه مثل ما جوانهايي ي ادعا هستند :
اموزشهاي حرفه اي
كنفرانسهاي اموزشي
مسابقه
و حتي رقابت ميان بهترين طرح در ماه
بله انقدر طرح گذاشتن را نفي كرديم كه مهرداد بنده خدا مجبور شد طرحهاي جديدش را در امضايش بگذارد ميدانيد چرا؟
به خاطر اينكه اگر در يك تاپيك ميگذاشت همه ما مي امديم و ميگفتيم:
-ايول چه قشنگ شده!!!
-اقا مهرداد اموزش يادت نره...
- اقا تو اخرشي
- ايول يا حال شده از اينها به ما هم ياد بده!!!!!!!!!!!!!
ايا يك بار شد بگوييم مثلا چرا روي صورت اون بچه خون پاچيدي و يا چرا خدا را با اتش نشان دادي؟
پس مشكل از ماست نه بهانه هايي مثل نبود امكانات و بودن زبان انگليسي در برنامه ها و...
راستي ايا شرق اسيا تا حالا با فتو شاپ كار كرده؟
خوبه همه به ابداع سبكهايشان در گرافيك ديجيتالي اشناييم.
پس من شديدا موافقم با يك موج قوي در انجمن كه اين دست تاپيك هاي تكراري از بين برود و موج نويي در انجمن ايجاد شود كه همه به غير از ياد گرفتن ساخت بافت چوب و يا سنگ و هرچ يزه ديگري به مفهوم و حرف طرح هم اهميت دهيم...
زيادي حرف زدم شرمنده:
ميدانم كه همه مطالبه منو نميخونيد ولي اين مقداري از حرفهايي بود كه چند وقتي ميخواستم بزنم ولي مي ترسيدم تاپيكي جديد برايش باز كنم
نظر من اين است در سه سبك مسابقه اي ترتيب دهيم و از همه در شركت در اون دعوت كنيم:
طرحهاي ابسره
طرحهاي فانتزي
طرحهاي دارك ارت(براي اون دوست خوب كه گفتن اين قديمي شده ايا ميشود گفت كه سبكب تاريخ مصرف دارد پس حتما موسيقي پاپ هم قديمي شده چون صد سال قدمت دارد يا نقاشي كلاسيك... حرفهايي ميزنيد ها؟؟؟ 8O )

دوست دارم جوابتان را بدانم حداقل بفهمم كه ارزشي دتشه حرفهاي من كه اگه بعد ها بحثي شد بدانم جو چگونه است
قاشيست
فعلا :arrow:

mamali132002

Active Member
اي ول فاشيست حرف دل منو زدي .
ولي آخرش فكر كنم به من كنايه زدي :
دليل اينكه گفتم مسابقه دارك آرت قديمي شده منظورم اين بود كه يه بار قبلا همچين مسابقه اي بوده و ما بيايم يك مسابقه جديد بزاريم)
حرفات كاملا منطقي بود و كلي حال كردم.
ممنون
پس شما هم با مسابقه موافقين؟

Mandana

Active Member
فقط مهرداد و بابك

من هم مهرداد رو قبول دارم كارش از همه سر تره.البته يك سري ديگه از بچه ها هم بودن كه ديگه نميان ولي من يكي كلي ازشون چيزي ياد گرفتم:
مهدي نئيسي پور
بابك ساطلي
و در زمينه آموزش ترجمه شده هم ك ماشالله همه ختم مرامند آقا مسابقه اگه با جايزه است ماهم هستيم:mrgreen:

FashisT

Active Member
fashist گفت:
نظر من اين است در سه سبك مسابقه اي ترتيب دهيم و از همه در شركت در اون دعوت كنيم:
طرحهاي ابسره
طرحهاي فانتزي
طرحهاي دارك ارت

قاشيست
نه مملي جون من كنايه نزدم من كلي گفتم عزيز اگه دوباره بشه بهتره چون الان بيشتر بچه ها هم با اين سيك اشنان و هم حرفه اي تر شدن
حالا از بحث خارج نشيم
من ميگم تو اين سه تا سبك هر كي هر كدومشو خواست انتخاب كنه و كار كنه و شايد يكي هم هر سه تا شو انتخاب كنه...
نظرتونو درباره اين سه موضوع بگيد

Ghamnevis

Well-Known Member
خوب ! من نميدونم چرا شما انقدر سطحي به حرفهاي من فكر ميكنيد !

من همه حرفهاي شهرام (فاشيست) را قبول دارم ! چون همون چيزي است كه من ميگم !ولي بايد يكي دو نكته را تصحيح كنم !

يك ! من مهرداد را مثال نزدم كه بگم چون مهرداد حرفه اي هستش به اون نميرسيم ! من مهرداد را به عنوان يك فرد موفق در اين زمينه مثال زدم و گفتم كه مهرداد چطور مهرداد شده ! چرا فكر ميكنيد من مهرداد را سدي براي شما قرار دادم !!؟ من خودم هر موقع اثري جديد از مهرداد ميبينم واقعا لذت ميبرم ! ميتونيد از خود مهرداد بپرسيد ! چون مهرداد هميشه ايده هايي نو و بديع دارد !
من نگفتم غير از مهرداد هيچ كس نيست ! اما كجايند آن مردان بي ادعا ! فكر نميكنيد اين انجمن اونقدر سطحش از نظر اونها پايين هست كه رغبت نميكنند به اينجا سر بزنند.. ؟ (لطفا منطقي برداشت كنيد ! نه آنطور كه خودتان دوست داريد !) اگر مهرداد هم الآن اينجاست به اين دليل هستش كه ما را در رسيدن به مدارج بالاتر ياري كنه ! نه اينكه چيز نويي ياد بگيره ;) !

دو ! مملي نميدونم چرا شما اصلا به حرفهاي من دقت نميكنيد ! من چي ميتونم بگم ؟ وقتي شما همه اش حرف خودتان را ميزنيد و بنده را نفي ميكنيد حرفي باقي نميمونه ! من هم ميگم مسابقه ! ولي نه مسابقه به عنوان بهترين گرافيست ! مسابقه هايي كه شما تا الآن در اين انجمن ديديد همه در زمينه خاص بوده ! مثلا كار كردن بر روي يك عكس و ... ! من هم دوست دارم تكنيك هاي كاري شهرام را ياد بگيرم.. ياد طرز كار مصطفي را ! و يا ور رفتن آبتين به پن تول را ! ولي برادر همه اينها كه يكجا ميسر نيست ! نميشه تجربيات و آموخته هاي همه را يكجا به دست آورد كه !

سه. بنده دارك آرت را فقط به عنوان يك زمينه از هنر ديجيتال و گرافيك مثال زدم ! نگفتم الزاما دارك آرت !!

چهار ! من دارم از بين خوب و خوبتر ! خوبتر را انتخاب ميكنم ! ميگيد مسابقه در زمينه بهترين گرافيست (خوب) و من ميگم مسابقه در زمينه اي محدودتر (خوبتر) !! ولي شما اصلا دقت نميكنيد !

پنج ، شهرام جان ! اگر قرار باشد كسي كه با شنيدن چند حرف اعتماد به نفسش را از دست بده همون بهتر كه از دست بده ! چنين افرادي هيچ وقت موفق نخواهند شد !

قصد من كوچك كردن خودمون و نديد گرفتن توانايي هامون نيست ! شايد خيلي از ما به اندازه مهرداد و حتي بيشتر از او ابزار هاي فوتوشاپ را بشناسيم ! ولي ! مهم شناخت خالي نيست ! مهم توانايي به كار گيري و ذهني خلاق است كه متاسفانه اكثر ما از آن بي بهره ايم ! چرا ؟ چون عادت كرده ايم به تكرار ! به كپي برداري ! به... ! خوب تا كي ؟

اگر همين الآن توي انجمن بگرديد ميبينيد كه آموزشهايي هستند كه به چندين صفحه رسيده اند ! آموزشهايي كه صرفا ترجمه يا كپي برداري بوده اند ، ولي موقعي كه مهرداد طرحي ساده با ايده اي نو زد (همون طرح نقاشي ! كه بعد آموزشش را هم گذاشت !) با استقبال زيادي مواجه نشد !

شش! به مثالي كه شهرام زد خوب دقت كنيد !
سري به انجمن هاي خارجي در زمينه گرافيك بزنيد ! من نميگم اونها خيلي سرتر از ما هستند ولي ميتونيد تفاوت را احساس كنيد !

هقت ! من گذاشتن طرح را نفي نكردم شهرام جان ! گذاشتن هر طرحي را نفي كردم ! توي تاپيك نكات هم صراحتا به اين اشاره كردم : " لطفا قبل از گذاشتن طرح خود به سطح انجمن دقت كنيد ! اگر فكر ميكنيد طرح شما ميتواند در انجمن جاي بگيرد و حرفي براي گفتن دارد آنرا با كمي توضيح در موردش در انجمن قرار دهيد "

اين كلمه توضيح خيلي معاني ميتونست داشته باشه كه همه فقط به يك معني و آن هم آموزش پي بردند ! در حالي كه ايده مهمترين نكته بود...

دوست داشتم باز هم بگم.. ولي به دو دليل نميگم !
1. ميدونم زيادي فك زدم و سرتون درد اومد !
2. ميدونم از حرفهاي من بدون فكر رد ميشيد و اهميت نميديد !

من هر چقدر هم خودم را از نظر سواد فوتوشاپ تقويت كنم مهرداد نميشم ! نه به اين خاطر كه مهرداد 8 سال با فوتوشاپ كار كرده ! به اين دليل كه شناخت برنامه به تنهايي كافي نيست ، من نياز به ذهني ايده پرداز و خلاق دارم !
من هميشه در طراحي سايت ايده هاي نو داشتم و دارم و خواهم داشت ! چون در موردش مطالع كردم.. آزمايش كردم ، تمرين كردم يك طرح را هزار بار روي كاغذ پياده كردم ! چون اينكار را دوست دارم !

اگر مسابقه اي ميخواهيد بسم الله !
اين گوي و اين ميدان ! اگر فكر ميكنيد مسابقه در چنين موضوعاتي كلي باعث پيشرفت سريع تر ميشود ، من حرفي ندارم..!
من اين همه را گفتم چون ميدانم مسابقه اي كه مد نظر شماست، حاصلي در پي ندارد !
براي جام جهاني هم رقابت هاي انتخابي برگزار ميشود ! نه تنها اين مثال بلكه براي مسابقات گرافيكي هم واجدين شرايط گزينش ميشوند !

كلا م آخر در رابطه با خودمان و خارجيها را هم بگم و والسلام ! بنده سايتي ميشناسم كه شايد بعضي از شما هم آنرا بلد باشيد !(اين سايت را هم مهرداد به من معرفي كرده! هر چند ميگفت : خيلي ها لياقت دونستنش را ندارند (بد برداشت نكنيد) چون به دردشون نميخوره ! وقتي چيزي ازش نميفهمند ندونند بهتره ! چون باز هم ميشه يك منبع كپي برداري!) اگر لازم شد با اجازه مهرداد آدرسش را ميزارم تا خودتون به تفاوت بين طرحها و ايده هاي ما و آنها پي ببريد !

شرمنده بابت سخن درازي !
پايدار باشيد

سايان

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــ

موقعي كه اين رو مينوشتم آف بودم.. الآن ديدم مملي جان با حرفهاي فاشيست موافقت كرده ! در حالي كه حرف شهرام همون حفهاي منه به تعبير ديگه !

mehrdad-k

Member
سلام بچه ها ..
شرمنده كه حرفي نزدم راستش اكانت تموم كرده بودم و تا برم كارت بخرم و كارهام رو تموم كنم كه آنلاين بشم شد ساعت 3 شب..
درهر صورت خيلي دوست دارم حرفام رو بزنم اما چون راستش تايپ فارسيم خيلي كند و بده باسه همين اگه اجازه بديد آفلاين تايپش مي كنم بعدش در خدمتتون هستم
بازم شرمنده...
دوستتون دارم
مهرداد

FashisT

Active Member
Ghamnevis گفت:
[color=]پنج ، شهرام جان ! اگر قرار باشد كسي كه با شنيدن چند حرف اعتماد به نفسش را از دست بده همون بهتر كه از دست بده ! چنين افرادي هيچ وقت موفق نخواهند شد ![/color]

هقت ! من گذاشتن طرح را نفي نكردم شهرام جان ! گذاشتن هر طرحي را نفي كردم ! توي تاپيك نكات هم صراحتا به اين اشاره كردم : " لطفا قبل از گذاشتن طرح خود به سطح انجمن دقت كنيد ! اگر فكر ميكنيد طرح شما ميتواند در انجمن جاي بگيرد و حرفي براي گفتن دارد آنرا با كمي توضيح در موردش در انجمن قرار دهيد "

اين كلمه توضيح خيلي معاني ميتونست داشته باشه كه همه فقط به يك معني و آن هم آموزش پي بردند ! در حالي كه ايده مهمترين نكته بود...

شرمنده بابت سخن درازي !
پايدار باشيد

سايان

!
من منظورم نا اميدي نبود منظورم اين بود كه اينجوري جرات رو ميگيريم .
منم لپه كلامم همين بود ببين من بيشتر بچه ها رو ديدم كه كاراشونو نميزارن تو سايت وقتي مي پرسم ميگن الان يا ميگن آموزش يا ميگن ايول...
خب من يا تو يا مهرداد يا ابتين يا...... همه بچه ها كار زياد داشته باشيم كه بزاريم ولي تا وقتي كه فقط ميخوايم راحت يه چيزو ياد بگيريم بعد هم بريم تو كارامون تكرارش كنيم...
كي ميدونه مهرداد بعد از چند وقت يه تكنيكو خودش ياد ميگيره و وقتي با اون تكنيك يه كاري درست ميكنه و ميزاره تو سايت ما ميام فقط ميگيم بابا تو خدايي راستي اين تكنيكو چه جوري درست كردي يه اموزش بزار..... و اصلا نميپرسيم كه بابا اين تكنيك رو واسه چي تو اين كار استفاده كردي -- من برداشتم از اين كارت اين بوده.....هيچ.
خوب معلومه كه كار ها فقط ميشه تعريف كردن ازش...
خوب من(مني كه ميگم منظورم يك شخص است نه منه شهرام) كه ميام يه كار ميزارم عقده تعريف ندارم كه بيام اينجا تعريف بشنوم اگه ميخوام تعريف بشنومم به مامانم نشون ميدم كه تازه هزار برابر شما ها تعريف ميكنه :oops: من ميخوامي عقايدم رو با شما در ميون بزارم نقسهامو بدونمو.........
ولي متاسفانه همه فقط تشكر......

خب زياد از بحث دور نشيم
سايان نميخواستم جواب بدم چون تكرار ميشد و از موضوع خارج ميشديم ولي مجبور شدم منظورمو دوباره بگم و كسايي كه نفهميدن بفهمن...
بياين نظرتونو درباره مسابقه يا نه يه جشنواره مجيد انلايني بگيد........

Ghamnevis

Well-Known Member
من نظر خاصي ندارم.. نظرم را گفتم در لا به لاي حرفهام..

فقط بزاريد براي چند وقت ديگه كه نه مهرداد باشه نه من :) ! چون وسوسه ميشيم شركت كنم..

سايان

FashisT

Active Member
من همينجا بگم يا همه باشند يا هيچكس....
سايان شما و مهرداد هم بايد باشيد نباشيد نميشه.....
پس صبر ميكنيم تا يه روز كه همه بتونند بيان..
اصلا يه كاري ميكنيم يه هفته رو ميزاريم در يك تايك و هر تاپيك هم يه سبك همه محلت دارند تا آخر هفته طرحاشونو درست كنند و آخر هفته هم همه فقط طرحاشونو تو تاپيك بدون هيچ حرفي پست ميكنند بعد كه محات تموم شددرباره طرح ها بحث ميكنيم....
خوبه؟
حالا انتخاب هفتش بايد سايان و مهرداد....
فعلا

Ghamnevis

Well-Known Member
من كه شديدا گرفتارم.. و مهرداد هم دقيقا 11 روز ديگه هستش ! بايد بره سربازي !

انتخاب با شماست..

مشكلي نيست كه من نباشم.. مهم نفس كار هستش..

FashisT

Active Member
خوب پس چي كار كنيم؟
به قوله ابتين بدون شما دو تا كار يه جوريه .......
فعلا

Ghamnevis

Well-Known Member
من كه از فوتوشاپ هيچي بلد نيستم (جدي) ! مهرداد هم كه قبلا طرحهاش ارائه شده..

مشكلي نيست ! شما ادامه بديد !

من از مجيد براتون جايزه هم ميگيرم ! خوبه ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا