خوب ! من نميدونم چرا شما انقدر سطحي به حرفهاي من فكر ميكنيد !
من همه حرفهاي شهرام (فاشيست) را قبول دارم ! چون همون چيزي است كه من ميگم !ولي بايد يكي دو نكته را تصحيح كنم !
يك ! من مهرداد را مثال نزدم كه بگم چون مهرداد حرفه اي هستش به اون نميرسيم ! من مهرداد را به عنوان يك فرد موفق در اين زمينه مثال زدم و گفتم كه مهرداد چطور مهرداد شده ! چرا فكر ميكنيد من مهرداد را سدي براي شما قرار دادم !!؟ من خودم هر موقع اثري جديد از مهرداد ميبينم واقعا لذت ميبرم ! ميتونيد از خود مهرداد بپرسيد ! چون مهرداد هميشه ايده هايي نو و بديع دارد !
من نگفتم غير از مهرداد هيچ كس نيست ! اما كجايند آن مردان بي ادعا ! فكر نميكنيد اين انجمن اونقدر سطحش از نظر اونها پايين هست كه رغبت نميكنند به اينجا سر بزنند.. ؟ (لطفا منطقي برداشت كنيد ! نه آنطور كه خودتان دوست داريد !) اگر مهرداد هم الآن اينجاست به اين دليل هستش كه ما را در رسيدن به مدارج بالاتر ياري كنه ! نه اينكه چيز نويي ياد بگيره

!
دو ! مملي نميدونم چرا شما اصلا به حرفهاي من دقت نميكنيد ! من چي ميتونم بگم ؟ وقتي شما همه اش حرف خودتان را ميزنيد و بنده را نفي ميكنيد حرفي باقي نميمونه ! من هم ميگم مسابقه ! ولي نه مسابقه به عنوان بهترين گرافيست ! مسابقه هايي كه شما تا الآن در اين انجمن ديديد همه در زمينه خاص بوده ! مثلا كار كردن بر روي يك عكس و ... ! من هم دوست دارم تكنيك هاي كاري شهرام را ياد بگيرم.. ياد طرز كار مصطفي را ! و يا ور رفتن آبتين به پن تول را ! ولي برادر همه اينها كه يكجا ميسر نيست ! نميشه تجربيات و آموخته هاي همه را يكجا به دست آورد كه !
سه. بنده دارك آرت را فقط به عنوان يك زمينه از هنر ديجيتال و گرافيك مثال زدم ! نگفتم الزاما دارك آرت !!
چهار ! من دارم از بين خوب و خوبتر ! خوبتر را انتخاب ميكنم ! ميگيد مسابقه در زمينه بهترين گرافيست (خوب) و من ميگم مسابقه در زمينه اي محدودتر (خوبتر) !! ولي شما اصلا دقت نميكنيد !
پنج ، شهرام جان ! اگر قرار باشد كسي كه با شنيدن چند حرف اعتماد به نفسش را از دست بده همون بهتر كه از دست بده ! چنين افرادي هيچ وقت موفق نخواهند شد !
قصد من كوچك كردن خودمون و نديد گرفتن توانايي هامون نيست ! شايد خيلي از ما به اندازه مهرداد و حتي بيشتر از او ابزار هاي فوتوشاپ را بشناسيم ! ولي ! مهم شناخت خالي نيست ! مهم توانايي به كار گيري و ذهني خلاق است كه متاسفانه اكثر ما از آن بي بهره ايم ! چرا ؟ چون عادت كرده ايم به تكرار ! به كپي برداري ! به... ! خوب تا كي ؟
اگر همين الآن توي انجمن بگرديد ميبينيد كه آموزشهايي هستند كه به چندين صفحه رسيده اند ! آموزشهايي كه صرفا ترجمه يا كپي برداري بوده اند ، ولي موقعي كه مهرداد طرحي ساده با ايده اي نو زد (همون طرح نقاشي ! كه بعد آموزشش را هم گذاشت !) با استقبال زيادي مواجه نشد !
شش! به مثالي كه شهرام زد خوب دقت كنيد !
سري به انجمن هاي خارجي در زمينه گرافيك بزنيد ! من نميگم اونها خيلي سرتر از ما هستند ولي ميتونيد تفاوت را احساس كنيد !
هقت ! من گذاشتن طرح را نفي نكردم شهرام جان ! گذاشتن هر طرحي را نفي كردم ! توي تاپيك نكات هم صراحتا به اين اشاره كردم : " لطفا قبل از گذاشتن طرح خود به سطح انجمن دقت كنيد ! اگر فكر ميكنيد طرح شما ميتواند در انجمن جاي بگيرد و حرفي براي گفتن دارد آنرا با كمي توضيح در موردش در انجمن قرار دهيد "
اين كلمه توضيح خيلي معاني ميتونست داشته باشه كه همه فقط به يك معني و آن هم آموزش پي بردند ! در حالي كه ايده مهمترين نكته بود...
دوست داشتم باز هم بگم.. ولي به دو دليل نميگم !
1. ميدونم زيادي فك زدم و سرتون درد اومد !
2. ميدونم از حرفهاي من بدون فكر رد ميشيد و اهميت نميديد !
من هر چقدر هم خودم را از نظر سواد فوتوشاپ تقويت كنم مهرداد نميشم ! نه به اين خاطر كه مهرداد 8 سال با فوتوشاپ كار كرده ! به اين دليل كه شناخت برنامه به تنهايي كافي نيست ، من نياز به ذهني ايده پرداز و خلاق دارم !
من هميشه در طراحي سايت ايده هاي نو داشتم و دارم و خواهم داشت ! چون در موردش مطالع كردم.. آزمايش كردم ، تمرين كردم يك طرح را هزار بار روي كاغذ پياده كردم ! چون اينكار را دوست دارم !
اگر مسابقه اي ميخواهيد بسم الله !
اين گوي و اين ميدان ! اگر فكر ميكنيد مسابقه در چنين موضوعاتي كلي باعث پيشرفت سريع تر ميشود ، من حرفي ندارم..!
من اين همه را گفتم چون ميدانم مسابقه اي كه مد نظر شماست، حاصلي در پي ندارد !
براي جام جهاني هم رقابت هاي انتخابي برگزار ميشود ! نه تنها اين مثال بلكه براي مسابقات گرافيكي هم واجدين شرايط گزينش ميشوند !
كلا م آخر در رابطه با خودمان و خارجيها را هم بگم و والسلام ! بنده سايتي ميشناسم كه شايد بعضي از شما هم آنرا بلد باشيد !(اين سايت را هم مهرداد به من معرفي كرده! هر چند ميگفت : خيلي ها لياقت دونستنش را ندارند (بد برداشت نكنيد) چون به دردشون نميخوره ! وقتي چيزي ازش نميفهمند ندونند بهتره ! چون باز هم ميشه يك منبع كپي برداري!) اگر لازم شد با اجازه مهرداد آدرسش را ميزارم تا خودتون به تفاوت بين طرحها و ايده هاي ما و آنها پي ببريد !
شرمنده بابت سخن درازي !
پايدار باشيد
سايان
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــ
موقعي كه اين رو مينوشتم آف بودم.. الآن ديدم مملي جان با حرفهاي فاشيست موافقت كرده ! در حالي كه حرف شهرام همون حفهاي منه به تعبير ديگه !