بهترين آنتي ويروس چيست؟

SPD

Member
شايد اين بحث يه كمي قديمي و دموده باشه...
اما اين يه سوال مهمه.... هم باسه من و هم باسه ديگر كاربران....

به نظر شما كاربراني كه بيشتر در امور امنيت ويندوز و سرور ها هستيد : بهترين آنتي ويروس از نشر شما چي هستش ... كه داراي مشخصات ذيل باشه

1) مهمترين : به راحتي قابل آپديت باشه
2) اكثر ويروسها رو شناسايي كنه...
3)مثل كسپر اسكاي تريال نباشه و يا Key اونها هي زود به زود تغيير نكنه ... يا Key كه تست ميكنيم مشكل نداشته باشه..
4) بشود در همين CD هاي Tools هم گيرشون آورد .... يعني قيمت زيادي بابتش نديم ....
5) در هنگام اجراي برخي برنامه ها ارور نده و با مشكل برنامه اجرا نكنه ....

خوب كاربراني كه از اين موضوعات اطلاعات خاصي دارند ممنون ميشم راهنمايي كنن ...
گلچين اسامي آنتي ويروسهاي برتر در زير آمده ....

01.JPG

مرسي... لطفا توضيحات كاملي بدهيد....

من خودم تازه الان يه كسپر اسكاي 2009 نصب كردم با يك لاينسس كه قبولش نميكنه .... و اگه سي روزه رو مثل قبل اكتيو كنم اين همه كه آپديت كردم مجبور ميشم دوباره ويندوز نصب كنم و دوباره آپديت كنم....

ميخوام اين مشكلات نباشه.

يه آنتي ويروس قدرتمند

Legend

Member
علارقم اینکه می بینم اکثر افراد از NOD استفاده می کنند اما سلیقه شخصی خودم Avast هست چرا که تاثیر بسیاری کمی بر روی سرعت می گزارد و از قدرت مناسبی هم برخوردار است ...

در قدرت به راستی هیچ آنتی ویروسی مانند Panda البته نسخه 2009 نمی تواند عمل کند و البته مکافی هم که جای خود را دارد اما هر دو به یک سیستم قوی احتیاج دارند و برای سیستم های معمولی پس از مدتی مشکل ساز خواهد بود چرا که در سرعت بسیار تاثیر دارد .

انتخاب من برای سیستم های معمولی و ضعیف Avast هست حتی برای قویتر ها هم می تواند باشد .
برای کسانی که از سیستم بسیار قوی دارند پیشنهاد می کنم از Panda استفاده کنند تا راز قدرت آنتی ویروس را بفهمند ..
حتی 1 فایل هم بدون اسکن از زیر دستش رد نمی شه و گزینه قرنتینه هم نداره مستقیم پاک می کند : دی

• Like
Reactions: SPD

navidba

Well-Known Member
mcafee ... ولی به نظر من همه ی آنتی ها آپدیت شدشون خوب هست.

the_king

مدیرکل انجمن
شخصا AVG Anti-Virus Free Edition را ترجیح می دهم، چون هم به راحتی آپدیت میشه و هم مشکلی از بابت کرک و سریال
و تحریم نداره و هم خیلی سبکه، هیچگاه لازم نشده که به دلیل تداخل با یک نرم افزار دیگه یا سنگین کردن سیستم
غیر فعال اش کنم. قابلیت Update from Directory اش را خیلی مفید می دونم.

تقریبا تمامی ویروس کش های آپدیت شده ویروس های جدید را شناسایی می کنند، فکر نمی کنم از دید کاربران عادی
ویروس کش های تجاری از نظر قدرت شناسایی ویروس ها تفاوت چندانی داشته باشند. اما یکی از معایب AVG اینه که
تقریبا تمامی فایل های آلوده را بطور کامل حذف می کنه، یعنی به حذف کردن قسمت آلوده فایل و تعمیرش بسنده نمی کنه.

BioDread

Banned
دوست من شما نمیتونی خیلی کلی به این قزیه نگاه کنی
باید جزییی تر ببینی مثل:
سرعت
قیمت
قابلیت
قدرت
مولتی مدیا
استفاده از سی پی یو
و ...

سرعت خیلی به درد می خوره که واسه NOD خوبه
قابلیت برای کسپر اسکای خوبه (کار های زیادی می کنه)
قدرت (در اینجا منظورم کمترین خطا توسط نرم افزار) کسپر میاد هر نرم افزاری که اجرا یا هر کاری که بخواد بر روی سیستم انجام بده اسکن میکنه
مولتی مدیا واسه bitdefender و kasper sky عالیه (این واسه ان موقع ای به درد می خوره که بخوایی یه کاری رو سریع انجام بدی)

استفاده ار سی پی یو که واسه همه آنتی ویروس ها زیاده به جز NOD

قیمت هم که AVG به صورت رایگان هست
/////////////
شما باید به شرایط خودت نگاه کنی بعد یکی از هزار نوع رو انتخاب کنی
من چون cpu بالایی ندارم از NOD استفاده می کنم ولی...

شما سوال راجع به مواردی که گفتم بکنی من بهترین پیشنهاد رو میکنم بهت
موفق باشی!

SPD

Member
نظرتون درباره آواست چیه ؟

من الان تازه ویندوز عوض کردم. و ADSL دارم 256 با دانلود نامحدود ..... نظرتون میشه بگید که آیا آواست قوی هستش ؟ و تروجان ها رو اکثراً میشناسه یا چیز دیگه ای که ÷یشنهاد میدید نصب کنم ؟

مهدی:rose:

NAKOOT

Well-Known Member
کارایی که کسپر کرده برای من هیچ آنتی ویروسی نکرده! هر آنتی ویروسی رو بگی امتحان کردم، کسپر یه چیز دیگست.

• Like

Webber

Well-Known Member
سلام
پيشنهاد مي كنم طعم ESET Smart Security رو بچشيد.بسيار سبك و كارا.

موفق باشيد

SPD

Member
کارایی که کسپر کرده برای من هیچ آنتی ویروسی نکرده! هر آنتی ویروسی رو بگی امتحان کردم، کسپر یه چیز دیگست.

ناکوت تو که همش با پیشنهاداتت منو ناکوتم میکنی .. میدونم کسپر از همه نظر ایده آل هستش... اما مشکلی که دارم مشکل تریال 30 روزه بودن اونه و مشکل دیگر هم Key یا لاینسس اونه که فعال نمیشه. اگر Key جدیدی داری که به Anti Virus Kasper Sky2009 میخوره ممنون میشم برا دانلو بزاری....

SPD

Member
همونطور که دوستان عزیز گفتنم Eset برای سیستم هایی است که سرعت پاین دارند چون راحت آپدیت میشوند و سبک هستند اما برخی از ویروسهای جدید نمیشناسه....

خودمون در شرکت از کپسر استفاده میکنم و اگر ویروسی جدید گیر بیاریم و کسپر نشناسه نهایت تا 48 ساعت با زدن ایمیل به شرکت و پشتیبانی فوری این ویروس رو هم شناسایی میکنه... از خوبی های کسپر همینه ....

Legend

Member
دوست عزيز به شما بخاطر انتخاب خوبتون تبريك مي گم ..
واقعا درست انتخاب كرديد ...
من الان 3 سال بيشتره كه با آوست كار مي كنم ..
هيچ مشكلي تا حالا ايجاد نكرده و مهم تر از همه كمترين تاثير رو در سرعت داشته ...

از لحاظ امنيت هم ضريب بالايي داره ...
من ديشب بصورت اتفاقي بعد از مدتها متوجه شدم نه تنها آنتي ويروس هست بلكه به عنوان آنتي هكر هم كار مي كنه ..
:دي
آخه ديشب ظاهرا يكي دلش هواي اينجا رو كرده بود كه آوست به خوبي گزارشش رو داد ..
برا خود من هم جالب بود كه تا اين اندازه پر قدرت هستش در حالي كه كمترين تاثير رو روي سيستم مي زاره از نظر سرعت ..

• Like

SPD

Member
ممنون Legend جان... اگه اینطور باشه که تو میگی پس همیشه از این آنتی ویروس استفاده میکنم.....

راستی Legend. امروز داشتم فیلم DVD با عنوان I am Legend میدیدم محصول 2008 فیلم آسی و خوشجلی بود بهت پیشنهاد میدم ببینی..

درباره یه سرهنگ نظامی آمریکایی کهتو شهرشون یه سری اتفاقاتی می افته یه ویروسهایی در هوا منتشر میشه همه منازل ترک میکنن و میرن وفقط اون تو شهر میمونه ...... :D

NAKOOT

Well-Known Member
من ناکوووووووت ام :دی نه ناک اوت :دی
بعدش هم اینکه بگو ورژن چند کسپر رو لایسنس می خوای، 3سوت آپلود می کنم برات. شهرام بی لایسنس نمی مونه!
کل می ندازید سر ویروس؟ :دی
یه ویروس بهتون می دم، ببینم این آوست چه می کنه!! خوبه؟! ولی از اون ویروسهاست ها!

• Like

navidba

Well-Known Member
شهرام کاسپر می گن خیلی خوبه.. ولی mcafee یه چیز دیکست....

سال تاسیس آنتی ویروس ها: (ربطی نداره ولی همینجوری)
۱- کوییک هیل (Quick Heal) از کشور هندوستان در سال ۱۹۹۳ تاسیس گردید.

۲- نود ۳۲ ( Nod 32) از کشور اسلوواکی در سال ۱۹۹۲ تاسیس گردید.

۳- بیت دفندر (BitDefender) از کشور رومانی در سال ۲۰۰۱ تاسیس گردید.

۴- کاسپرسکای (Kaspersky) از کشور روسیه در سال ۱۹۹۷ تاسیس گردید.

۵- نورتون (Symantec) از کشور آمریکا در سال ۱۹۸۲ تاسیس گردید.

۶- دکتر وب (Doctor Web) از کشور روسیه در سال ۲۰۰۳ تاسیس گردید

• Like

SPD

Member
آنتی ویروسش رو میخوام ... نه اینترنت سکوریتیش.....

در ضمن خوشحال میشم ویروس برا دانلود بزاری ببینم این آواست که تعریفش رو میکنن یا مک آفی میتونه بشناسه یا نه ....

راستی نظرت درباره ورژن های کسپر چی هستش ... کدوم بهتره ؟ 7 یا 2009 ؟

یادت نره ها .... ویروس بزاری برا دانلود ....

دوستان زمانی که ناکوووت ویروس بزاره من با 4 تا آنتی ویروس آپدیت به روز شده تست میکنم و هر کدوم گرفت بهتون اطلاع میدم تو همین تایپک....

ویروس کشهایی که میخوام تست کنم :

Nod 32
Avast
MacAfee
Kasper

تمامی ورژن ها هم بروز هستش... پس منتظر بمونید.:rose:

(نکته : اگر از دوستان کسی ویروسی داره که آنتی ویروسش شناسایی نمیکنه یا اینکه به نظر خودش ویروس قوی هستش و امکان داره هیچ آنتی ویروسی نشناسه عالی میشه تو این قسمت بزار و من با این چهار تا آنتی ویروس تستش کنم :D )

SPD

Member
امکانی که Avast بهم میده مثل کسپر یه آنتی هکر قوی هستش....

داخل یکی از سایتهای آموزش بوت و هک رفتم که قبلا با Nod32 میرفتم هیچ وقت نمیشناخت.... یه اسب تروجان به محض باز کردن وبلاگ داخل سیستم شما اجرا میشود.... فقط این موضوع رو Avast و Kasper تونست بشناسه.... و ایراد وجود تروجان در این وبسایت داد...

جالبه....

SPD

Member
در ادامه این بحث من با آنتی ویروس آواست یه فلش حاوی ویروس رو چک کردم و تونست ویروس های فلش رو به راحتی بشناسه و اجازه اجرای فلش قبل از اسکن رو نمیده ... جالبه ...

نام ویروس ها :

Win32:AutoRun-ARC [Wrm]
Win32:Trojan-gen
Win32:Rootkit-gen [Rtk]
Win32:Kavos [Trj]
VBS:Malware-gen

البته این ویروسهای عادی هست .... همچنان منتظر ویروسی هستیم که ناکووووت میگه میخوام بزارم....:D

جدیدترین ارسال ها

بالا