SPD
Member
شايد اين بحث يه كمي قديمي و دموده باشه...
اما اين يه سوال مهمه.... هم باسه من و هم باسه ديگر كاربران....
به نظر شما كاربراني كه بيشتر در امور امنيت ويندوز و سرور ها هستيد : بهترين آنتي ويروس از نشر شما چي هستش ... كه داراي مشخصات ذيل باشه
1) مهمترين : به راحتي قابل آپديت باشه
2) اكثر ويروسها رو شناسايي كنه...
3)مثل كسپر اسكاي تريال نباشه و يا Key اونها هي زود به زود تغيير نكنه ... يا Key كه تست ميكنيم مشكل نداشته باشه..
4) بشود در همين CD هاي Tools هم گيرشون آورد .... يعني قيمت زيادي بابتش نديم ....
5) در هنگام اجراي برخي برنامه ها ارور نده و با مشكل برنامه اجرا نكنه ....
خوب كاربراني كه از اين موضوعات اطلاعات خاصي دارند ممنون ميشم راهنمايي كنن ...
گلچين اسامي آنتي ويروسهاي برتر در زير آمده ....
مرسي... لطفا توضيحات كاملي بدهيد....
من خودم تازه الان يه كسپر اسكاي 2009 نصب كردم با يك لاينسس كه قبولش نميكنه .... و اگه سي روزه رو مثل قبل اكتيو كنم اين همه كه آپديت كردم مجبور ميشم دوباره ويندوز نصب كنم و دوباره آپديت كنم....
ميخوام اين مشكلات نباشه.
اما اين يه سوال مهمه.... هم باسه من و هم باسه ديگر كاربران....
به نظر شما كاربراني كه بيشتر در امور امنيت ويندوز و سرور ها هستيد : بهترين آنتي ويروس از نشر شما چي هستش ... كه داراي مشخصات ذيل باشه
1) مهمترين : به راحتي قابل آپديت باشه
2) اكثر ويروسها رو شناسايي كنه...
3)مثل كسپر اسكاي تريال نباشه و يا Key اونها هي زود به زود تغيير نكنه ... يا Key كه تست ميكنيم مشكل نداشته باشه..
4) بشود در همين CD هاي Tools هم گيرشون آورد .... يعني قيمت زيادي بابتش نديم ....
5) در هنگام اجراي برخي برنامه ها ارور نده و با مشكل برنامه اجرا نكنه ....
خوب كاربراني كه از اين موضوعات اطلاعات خاصي دارند ممنون ميشم راهنمايي كنن ...
گلچين اسامي آنتي ويروسهاي برتر در زير آمده ....
مرسي... لطفا توضيحات كاملي بدهيد....
من خودم تازه الان يه كسپر اسكاي 2009 نصب كردم با يك لاينسس كه قبولش نميكنه .... و اگه سي روزه رو مثل قبل اكتيو كنم اين همه كه آپديت كردم مجبور ميشم دوباره ويندوز نصب كنم و دوباره آپديت كنم....
ميخوام اين مشكلات نباشه.
يه آنتي ويروس قدرتمند