بمیــــــــــــــرم تره لاکودانه!!!

mohammad50

Member
چند وقت پیش دوست عزیزی آموزش کار با ابزار پن را در سایت گذاشته بودند. من تا آنموقع اصلا" کار با این ابزار فوق العاده را بلد نبودم اما بعد از آموزش بسیار عالی ایشون که متاسفانه نام کاربریشون را فراموش کردم تا حدودی به اسرار کار با این اعجوبه فوتوشاپ پی بردم.
خلاصه اینکه اولا" از این دوست هنرمندم تشکر ویژه می کنم، دوما" کاری زدم که با دیده منت و افتخار دوست دارم بزرگان فوتوشاپ در این خصوص نظر بدن و ایرادات کارم رو به من یادآوری کنند:
ممنون

بمیرم-تره-لاکودانه.jpg

.:BEHNAM:.

Active Member
برای شروع خوبه برادر ! از رنگ های روشن تر و شاد تر استفاده می کردی بهتر بود ! کلا تصویر
سازی یا زمینه کودک فکر می کنم تو رنگ های خیلی روشن قشنگ تر در میاد !
عنوان هم من متوجه نشدم ! شاید به گویش یا لهجه خاصیه ! نه ؟

mohammad50

Member
ممنون BEHNAM خان!
لطف کردی نظر دادی. در مورد رنگ های شادتر منظورتون چه رنگهاییه؟ خودم فکر کردم خیلی شاده!
در مورد عنوان هم این یک گویش گیلکی هست که معنی اش را هم نمی دونم اما تصورم اینه که عشق و عاشقی رو می رسونه!!!! من اینو از یک ترانه گیلکی گرفتم.

Mehran coyote

Well-Known Member
اگه کار اولیه که زدی خیلی خوبه
پاها رو بازم روش کار کن
میخوای کارت پستالش کنی؟
یکم کارت پستال نمونه ببین و بازم روش کار کنی خیلی بهتر میشه
توی ترگیب رنگ هم میتونی رنگ های بهتری انتخاب کنی

mohammad50

Member
از همه دوستانی که نظر دادن سپاسگذارم. ظاهرا" این جمله مازنی یه! نه گیلکی
از مازنی ها و گیلکی های نازنین عذرخواهی می کنم.

یه گله کوچیک درگوشی: مدیران نظر نمی دن؟ یه دست مریزاد استاد به شاگرد قوت قلب بزرگیه. از ما گفتن..

nima_dsnr

کاربر VIP
منم تره لاکودانه :green:
پاهاشو (پای پسره منظورمه) خراب کردی
میشد بهتر هم بکشی
سر هر دو نفر خیلی خوب شده
در کل نقاشی بامزه ای شده
خسته نباشی

30min

Banned
محمد عزیز کلیت طرح که خیلی خوب و البته با نمک :)
دختر که خیلی بهتر شده و همینطور اون پسر کپلوئه :d
نمیدونم طرح اول رو کاغذ بوده بعد تبدیلش کردی یا نه ؟! چون اینطوری کارت راحت تر و تمیز تر در میاد .
رو پوشکشون هم بیشتر کار کن :)
در کل کار فانتزی و بانمکی شده .
موفق باشی

+Mohammad+

Well-Known Member
معمولا این دست کارها رو با نرم افزار Illustrator طراحی میکنن و البته با قلم نوری ... ولی با دست هم میشه .. فقط یکم سخت تره و زمان بر تر ...!
پیشنهاد میکنم اگه در این زمینه علاقه دارید که پیشرفت کنید به سمت تصویر سازی با قلم نوری بوسیله ی نرم افزار ایلوستریتور برید ...

طرحتون هم هنوز جای کار داره ...

موفق باشید

GsGraphic

Well-Known Member
خسته نباشید دوست عزیز برای شروع خیلی خوب بود.
ولی کاش یه کم بیشتر روش کار میکردی و جزئیاتشو با حوصله تر و با دقت بیشتر کار میکردی.پای آقا پسر قصه هم یه کمی دفرمه شده.
یکی از فاکتور های کار تصویر سازی حوصله هست .
منتظر کارای بعدیت هستیم.
موفق باشی.

mohammad50

Member
محمد عزیز کلیت طرح که خیلی خوب و البته با نمک :)
دختر که خیلی بهتر شده و همینطور اون پسر کپلوئه :d
نمیدونم طرح اول رو کاغذ بوده بعد تبدیلش کردی یا نه ؟! چون اینطوری کارت راحت تر و تمیز تر در میاد .
رو پوشکشون هم بیشتر کار کن :)
در کل کار فانتزی و بانمکی شده .
موفق باشی

سیمین خانم عزیز
اولا" از شما ممنونم که کار با این ابزار را به زیبایی و سادگی آموزش دادید. منتظر آموزش های کاربردی دیگرتان هستم بی صبرانه!
دوما"ممنون که از مشق من خوشتان آمد!
سوما" نخیر کل کار بر روی کامپیوتر پیاده شده و طرح کاعذی نداشتم و ذهنی بود!
چهارما" ایبنقدر ذوق رده بودم از یادگیری که یادم رفت پوشک کاکل پسر را تکمیل کنم. هیونکی الانه دیگه خودشو خیس کرده...!!!!!
سپاسگذارم:rose:

ArTaBaZ

Well-Known Member
سلام دوست عزیز ، خسته نباشید
بعضی قسمت ها تعداد نقاط یا لنگری (anchor) که برای رسم pen استفاده کردین اضافی هست و یا بعضی قسمت ها زاویه نامتناسب دارن
درضمن پوشک قسمت باسن ناقص هست :دی
بقولی کار شما تمرینی بوده ولی درکل وقت بیشتری بذارین مطمئنا بهتر از اینا در میاد همچنین اگه قبلش روی برگه طراحی کرده باشینش
از پترن لباس دختره خوشم اومد !
+نظرات دیگران
موفق باشید :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا