-من الکی گیر ندادم... اهل گیر دادن هم نیستم...
-مشکل اینه که چرا راست و حسینی همه چیزو نمیگی.. از همون اول بگو با اونا سرور گرفتیم
-کافر همه را به کیش خود پندارد
-شما معمولا جوابهایی که میدونی ربطی نداره میدی ؟
-سایت مال من و شما نیست.. هر کی دوست داره میتونه بیاد و باید اینجا اگه چیزی میگه جوابگو باشه.. اگه میخواد جواب نده میتونه تو جاهای خصوصی تر تبلیغ کنه
-تیکه هم به جا باشه خوبه
-یعنی سرور شما صبحها روشن میکنی که مشکلات اولیشو رفع میکنی ؟ یا هر شب مشکل دار میشه که رفع میکنی ؟
من مزاح نکردم و حواسم هم انقدر حمع هست که چیزی بگم که جواب نداشته باشه... و قصد خاصی هم داشتم و اون اینکه جواب ... ندید به ملت.
خوبه خبر دارید... همینشم کافیه.
!!!
ریسلر به معنای نمایندگی می باشد یعنی شما می توانید با یک کنترل پنل که شبیه کنترل پنل سرور می باشد برای خودتان و دیگران هاست تعریف کنید و می توانید مانند خیلی از شرکت هایی که الان هاست می فروشند هاست بفروشیددوست من اگه می شه توضیح بدید که ریسلر چیست ایا همان هاست است یا.....
اخه من فقط اسمش رو شنیدم
با اینکه خودم چند سال هست که وب دارم از وبلاگ گرفته تا وب سایت...
خنده داره نه؟؟؟؟؟
حاالا نخدید .....................................خجالت
ممنون
دوست دار شما مهدی
بي نهايت فضاي وب + بي نهايت پهناي باند + همه چي بي نهايت براي يك سال فقط 60 هزار تومان
نمايندگي فروش ميزباني وب با بي نهايت فضاي وب+بي نهايت پهناي باند+همه چي بينهايت ماهانه 50 هزار تومان و يا سالانه 500 هزار تومان
دوستان قيمتهاي فوق براي مدتي محدود مي باشد!پس بشتابيد
ضمنا موقتا سايت شركت به علت تغييرات و نسخه جديد در دسترس نمي باشد مي توانيد از طريق آي دي هاي زير اقدام به خريد و سفارش كنيد:
آي دي ياهو 1: parsigostar
آي دي ياهو 2: parsidev
آي دي جيميل: parsigostar
ضمنا تلفن شركت پاسخگوي شما در ساعات اداري است: 05112744517
مركز فن آوري اطلاعات پارسي گستر